|
WWE Magazine'in Kasım 2006 sayısının örnek sayfalarla incelemesi.
WWE Magazine - Kasım 2006
WWE Magazine'in Kasım 2006 sayısının kapağında Maria yer almakta. Mecmuanın içinde de Maria ve Ashley'nin gayet hoş pozları var. Bunlardan bir kaçını sayfanın en altında bulabilirsiniz. 
Pankartçı Adamla Tanışın. Rick Achberger, ekranlarda ve bir çok canlı şovda pankart sallarken gördüğünüz kırmızı şapkalı çatlak. Kendisi para almadan WWE şovlarında en fazla TV vakti bulan kişi. Bu 37 yaşındaki Dallaslı, artık kendisiyle bağdaştırılan kırmızı şapkası ve mavi gömleğiyle pankart ve oyuncaklar sallarken ring kenarında görülebilir. Soru: Hemen konuya girelim. Nedir bütün bu pankart olayı? Cevap: Beş yıl evvel bir arkadaşım bize bir WWE şovu için bilet buldu. Ben de yanımda eğlencesine bir pankart getirdim. Aslında 12 tane pankart getirdim ve o kadar ilgi gördü ki ben de bu işin bağımlısı oldum. Soru: Duyduğumuza göre kırmızı şapkanın başına bazı tatsız olaylar gelmiş. Cevap: Geçen seneler boyunca 23 tane şapkam mahvedildi. Bir kere Teksas'taki bir şovda Triple H şapkamı aldı ve adeta tuvalet kağıdı olarak kullandı. Sonra güvenlik görevlileri ve Ric Flair de şapkama uygunsuz şeyler yaptılar. Ardından Batista şapkayı alıp donuna soktu, bir güzel oynaştırdı, sonra da tekrar başıma yerleştirdi. Çok kızdım. Yani birinin ta**ak terleri benim kafamdaydı! Soru: WWE yıldızları seni kızdırmayı bayağı seviyor galiba? Cevap: Hem de nasıl. Son zamanlarda Edge ve Lita'ya bayağı takılıyorum. Bir gece Edge'in bir resmine emzik yapıştırdım ve altına "mız mız" yazdım. Edge daha fazla dayanamadı ve güvenlik görevlilerinden beni dışarı atmalarını istedi. Onlar da attılar. Soru: Emzik dışında başka neler kullandın? Cevap: Bir kere arenaya Lita'nın suratını yapıştırdığım bir şişme bebek soktum. Edge onu ele geçirip parçaladı. Bir kere de Chavo'nun yüzünü yapıştırdığım bir eşek pinatası soktum. Chavo ne zaman bana havaalanında rastlasa hep "O eşek kadar iyi bir şey yapman gerek" diyerek ona iltifat ediyor. Ben güreşin Carrot Top'ı gibiyim. Not: Carrot Top, Amerika'da bolca nesne kullanarak komedyenlik yapan biri. Soru: Artık aklına yeni fikir gelmiyordur. Cevap: Hiç bile. Her şova yanımda her güreşçi için yeni dört pankart getiriyorum.
Soru: Yakında seni taklit eden birisi de çıkar. Cevap: Yapsınlar, sorun değil. Hatta teşvik ederim. Bazen e-mailler geliyor, "Yeni pankartçı adam olmak istiyorum" diyor birileri. Ben de teşvik ediyorum. Her hafta şovları takip ediyorum ve komik bir pankart görünce hoşuma gidiyor. Soru: En son olarak, nasıl bu kadar çok şova gidebiliyorsun? Bir işin var mı yoksa annen falan mı para veriyor? Cevap: Kredi kartı borçlarım çok kabarık. T-Mobile endüstrisinde iyi sayılacak bir satış görevim var. Ve hayır, annemle yaşamıyorum! Divas Uncensored. Ashley, Maria ve Melina sorularınızı cevaplıyorlar. Bu arada, resimdeki 10 yastığı bulabildiniz mi? Soru: Bir ikinci kadını yatak odasına getirmekte sorun var mı? Bu her erkeğin fantezisidir. Melina: Kişiye göre değişir, zevkler farklıdır. Eğer erkek için sorun yoksa, kız arkadaşı için de sorun yoksa, o zaman üçlü yapmakta sorun yok. Ashley: Tanıdığım insanlar arasında bunu deneyenler daha sonra pişman oldular. Başta eğlenceli bir fikir gibi gelse de bir bakıyorsun ki erkek öbür kıza oldukça ilgi göstermeye başlıyor. Maria: Bana göre de bu her erkeğin fantezisi olmayabilir, bu varsayımı yapmak doğru değil. Bence bu iş sadece başa bela. Soru: Kız arkadaşım bir gemi yolculuğundaydı. Tatilinden resimlere rastladım, her yöne göğüslerini göstermiş. Sizce buna kızmalı mıyım? Ashley: Sadece kızların olduğu bir tatilin sonu güzel bitmez. Kusura bakma! Melina: Bence kıskanman güzel bir şey, çünkü onu paylaşmak istemediğini gösteriyor. Yeter ki sapık gibi obsesif davranmaya başlama. Maria: Bence herkese göğüslerini göstermesi güzel bir şey değil. Ya sen süpürgeni etrafa sallasaydın, onun reaksiyonu nasıl olurdu?  

© 2008 Hakan Haktanır
|