| WWE Magazine - Kasım 2007 |
| Cumartesi, 23 Şubat 2008 03:32 | |||
WWE Magazine Kasım 2007 sayısının incelemesi.
WWE Magazine - Kasım 2007
Kasım 2007 sayısının kapağında The Undertaker var. Mecmua, Taker'ın sakatlıktan döndüğü ve tekrar ana kemeri kovalamaya başladığı zamana rast geldiği için, kendisine bolca yer verilmiş bu sayıda. Hemen kendisiyle ilgili bir bölümle başlayalım o zaman örnek sayfalara.
Old School Yeme Hakkında: Finlay - "Yedi fitlik boyuyla adam zaten senden uzun, ama kolunu kavrayıp üst iplere çıktığı zaman, bu kafanın üzerine düşecek bir gökdelene bakmak gibi bir şey. Tek yapabileceğin, acıya katlanmak. Benim düşünceme göre, acı vermek için yapabileceği bir sürü başka hareket var, ama Old School'u insanı rahatsız etmek için kullanıyor. Kolunu kavrıyor ve seyircileri gaza getiriyor. İnsanlar bağırıyor, Taker da sana karşı bir akıl oyunu oynuyor. Adam seninle uğraşıyor, bunda da çok başarılı." Taker'ın Kara Listesinde Yer Almak Üzere: Mark Henry - "Ondan kurtulduğumu sanıyordum, ama belli ki işi bitirememişim. Bu sefer işi daha ciddiye alıp bir daha dönmesine engel olacağım. Belki de bu endüstrinin en büyük güreşçisi senden öç almaya çalışınca, bu rahat bir durum değil tabi ki. Ama ben bir yere gitmiyorum ve onu bekleyeceğim, o da bunu biliyor." Taker'ın Giriş Müziğini Bestelemek Üzerine: Jim Johnston - "İlk aklıma gelen, gong sesini yapmaktı. Tam istediğim kuvvette bir sesi bulamamaktaydım. Şöyle bir mil öteden duyulacak bir şey istiyordum. İlk giriş müziği bir yerel katedralde çalıyormuş gibiydi, ama artık sanki dev bir katedralde çalıyormuş havası var." Taker'ın Elinde Neredeyse Kariyerinin Sona Ermesi Üzerine: Shawn Michaels - "Yediğim slami aslında yediğim her hangi bir slam gibi hissettim. Ancak Royal Rumble 1998'deki tabut maçımızdan iki gün sonra olayı hissetmeye başladım. Belki de bir sene sonra fark ettim ki belki de ağrılarımın nedeni bu yediğim slamdi. Ancak onunla tekrar ringe girmekten hiç çekinmem. Bu seneki Royal Rumble'ı onunla sonuçlandırmak muazzam bir duyguydu. Karakter olarak tam zıtız, ama aynı ringe girdiğimizde adeta bir sihir söz konusu. Çok az diyalog söz konusu ve iç güdülerimizle hareket ediyoruz." Jim Korderas, Smackdown hakemi: "Kendisiyle aynı ringe yer almak hem onur verici, hem de korkutucu. Kendisi ringe gelirken ondan gözlerinizi ayırmak çok zor. Rakiplerine baktığınızda da adamlar adeta 'Şimdi başımı belaya soktum' demekteler". The Miz: "Ondan big boot yediğimde tek düşünebildiğim 'Oh sh**, suratıma big boot geliyor'du. İnince de insan içinden 'Ben en iyisi biraz burada yatayım' diyor."
Kendisinin kostüm görevlisi Terry Anderson şöyle demiş: "Undertaker'ın, başınızın dertte olduğunu belirten bir bakışı var. Bir kaç defa kıyafetiyle ilgilenmede geç kaldım ve bu bakışla karşılaştım. İlk sefer başıma geldiğinde neredeyse ağlayacaktım." Paul Bearer: "The Undertaker ve Paul Bearer, birbirleri için yaratılmışlardı. Bazıları bilmeyebilir, ama ben gerçekten bir cenaze görevlisiyim. Kendisinin ana kemer için Hulk Hogan'ı yendiğin günü düşünüyorum da, o zamanlar böyle bir şeye imkansız olarak bakılırdı. Ringin ortasında onunla durmanın nasıl bir duygu olduğunu anlatamam. Taker'ı satıp Mankind'la çalışmaya başladığım geceki Boiler Room Brawl'un üzerinden on sene geçtiğine inanamıyorum. O gece gözlerim dolmuştu. Kuşkusuz, Undertaker bu endüstrideki en iyi karaktere sahip." Şimdi sırada çok hoşuma giden bir örnek sayfa var. Adı, "Screwjob'ın Sonrası" diyebiliriz. Bahsedilen de tabi ki bundan on sene evvel gerçekleşen ve Bret Hart'ın kazık yediği ünlü Montreal olayı. Olayın devamını ardı ardına birbirine bağlanan olaylarla anlatmışlar. İlk sırada doğal olarak 9 Kasım 1997'de gerçekleşen screwjob var. Bundan sonra olayı dörde bölmüşler. Kırmızı halinde verilenlerde sırayla şunlar var: 17 Kasım 1997: Vince McMahon RAW'da "Bret'e kazık atan Bret'tir" lafını ediyor ve kötü adam Mr. McMahon karakeri doğuyor.
- 29 Mart 1998: Wrestlemania XIV'de "Stone Cold" Steve Austin, WWE şampiyonu oluyor ve Attitude dönemini başlatıyor. Yeşille gösterilenlerde: - 18 Ocak 1998: Shawn Michaels, Royal Rumble'da omurunun sakatlıyor. Tabut maçında Taker'dan yediği chokeslam ile HBK'in kariyeri neredeyse sona eriyor. Gelelim pembelere: - 15 Aralık 1997: Bret Hart WCW'da debut yapıyor ve bir maçta hakemi taraflı olmakla suçlayıp bir anda hakemin yerini alıyor, böylece Montreal Screwjob'a da gönderme var. Sıradaki örnek sayfamız, belki de yeterince tanıma fırsatı bulamadığımız Deuce & Domino ile yapılan bir söyleşi.
Soru: Sade beyaz atletleriniz çamaşırlar yıkanırken karışıyor mu hiç? Soru: En sevdiğiniz araba hangisi? Soru: Saçınız için özel bir araba yağı kullanıyor musunuz? Soru: Pantolon paçaları kıvrılınca mı daha iyi, kıvrılmayınca mı? Hızlı sorular: © 2008 Hakan Haktanır
|
|||
| Son Güncelleme: Salı, 12 Mayıs 2009 11:46 |

Deadman Üzerine Teoriler isimli bölümde, bazı kısa yorumlara yer verilmiş.
MVP: "Kendisine geçen seneki Survivor Series'de sandalye ile çaktığımda ve kendisinin alnından kanadığını gördüğümde şok oldum. Bu şok da kısa sürede kendi can sağlığımı düşünmeme dönüştü."
Maviyle gösterilenlerde:
Soru: Nedir bu 1950 yolları teması?