| WWE Magazine - Ekim 2007 |
| Pazartesi, 31 Aralık 2007 12:28 | |||
WWE Magazine'in Ekim 2007 sayısının örnek sayfalarla incelemesi.
WWE Magazine - Ekim 2007
Ekim 2007 sayısının kapağında Mr. Kennedy var. Mecmuanın altı sayfası kendisiyle ilgili. Mecmua editörleri Kennedy'nin annesiyle görüşmüşler ve onun hayatıyla ilgili gerçekleri öğrenmişler. Sakallısınız ve kilt giyiyorsunuz. Sürekli kaşınıyor musunuz? Rory: Sakal beni rahatsız etmiyor, onsuz kendimi çıplak hissediyorum. Hanginiz daha kötü kokar? Rory: Ben. İskoçya'da yaşamış birileri olarak, hiç Loch Ness Canavarı'nı gördünüz mü? Rory: Ben bir süre Loch Ness'in kıyısında yaşadım. Şahsen görmedim, ama orada olduğunu biliyorum. Suda açıklayamayacağım şeyler başıma geldi. Küçükken hangi tag team'i desteklerdiniz? Rory: The British Bulldogs. Evimizde televizyon yoktu, onun için anneannemin evine gittiğimde güreşi takip edebilirdim sadece. İskoç aksanını en iyi beceren aktör kim? Mike Meyers mı? Rory: Meyes İskoç aksanını o kadar iyi yapıyor ki adamdan nefret ediyorum. Amerika'ya ilk geldiğimizde millet sürekli onun taklidini yapıp duruyordu. Adam iyi aktör ama göğsünün ortasına bir kafa atmayı isterdim açıkçası. Suçlama: Sen Finlay olmadan sadece büyük bir sopası olan bir İrlanda cücesisin. Cevap: Hayır! Ben maç kazanabileceğimi ispatladım. Ben Boogeman ve Little Boogeyman'in işini bitirdim ve Ric Flair ile çekişebilecek kapasitedeyim. Başka benim gibi üst iplerden atlayabilen ufak bir insan var mı WWE'de? Ben Matt Hardy'nin aksine, sonuca da gitmesini biliyorum. Suçlama: Ne için "Little Bastard" isminden vazgeçtin? Tam seni anlatan bir isimdi. Cevap: Bana o ismi taktığı için Michaels Cole'dan nefret ediyorum, çünkü ben ufak değilim, sadece dikeyine engeli olan birisiyim. Cole sadece 14 yaşında sivilceli bir çocuk. Suçlama: Sen rakiplerini ısırarak ve kuralları çiğneyerek sonuca gidiyorsun. WWE'de kurallar var ve sen hepsini çiğniyorsun. Cevap: Galibiyet için ne yapılması gerekiyorsa yaparım. Bu bazen shillelagh'i kullanmak olabilir, bazen de Finlay'in beni rakiplerin üzerine fırlatması olabilir. Biz kuralları çiğnemiyoruz, sadece azıcık dışına çıkıyoruz. Suçlama: Senin gizli altınların olduğu söyleniyor. Cevap: Boşuna uğraşma, altınların yerini öğrenemezsin. Altınlarımı ne seninle, ne de taraftarlarla paylaşmayacağım. Thorn evinde en sevilen gün Cadılar Bayramı mıydı? Çok katı bir Baptist aileden gelmekteyim, babam da bir rahipdi. Biz Cadılar Bayramı'nı kilisede canlandırırdık ve ben genelde David veya Goliath olurdum Bir saniye, baban bir rahip miydi? Nasıl bir çocukluk geçirdin? Güreş izlememe falan izin vermezlerdi. Ben küçükken güreş Cumartesi günleri sabah ondaydı. İzleyebilmek için ya Cuma gecesi bir arkadaşta kalmam gerekirdi, ya da Cumartesi sabahı gizlice başka bir yere gitmem. O zaman WWE'ye katılmak istediğinde baban buna karşı çıktı mı? Sanırım güreşe girerek, bir şekilde babama baş kaldırıyordum. "Madem şeytanı sevmiyorsun, ben de şeytan olurum" düşüncesi vardı. Babam çok uzun bir süre güreşten nefret etti. Benim evden ayrılmamı istedi. "Bunu yaptığına inanamıyorum. Bu bir aptallık. Okula git" derdi. Ama ben birden bu işten para kazanmaya başlayınca fikri değişti, şimdi bir güreş taraftarı. Rey Mysterio'nun maskesinin üzerindeki haça bakmak seni rahatsız ediyor mu? Hayır. Ben hiç bir zaman gerçek bir vampir olduğumu söylemedim. Ben vampirleri destekleyen biriyim. Bu daha çok bir Goth hayat tarzı - geceleri ortalıkta olma gibi. Bunun için vampirler çok havalı, bütün gece gezip güzler kızları kaparlar. Eskiden WWE'de gözüken The Brood grubunu yeniden başlatmak gibi bir düşüncen oldu mu? Geçmişi tekrar yaratma gibi bir düşünceye ne gerek var? Sadece en iyi ikinci olursunuz o zaman. Brood kendi başına orijinal bir şeydi, ben kendi yaratacaklarımın peşindeyim. © 2007 Hakan Haktanır
|
|||
| Son Güncelleme: Pazartesi, 31 Aralık 2007 12:35 |

İlk örnek sayfamızda The Highlanders takımı, okuyucuların sorularını cevaplandırıyorlar.
İkinci örnek sayfamız, Ayın Gıcığı köşesi. Bu ayki konuk Hornswoggle. Tabi bu kendisin daha iyi adam olmadığı zaman yazılmış.
Üçüncü örnek sayfamız, mecmua basıldığı zaman halen vampir karakterinde olan Kevin Thorn ile ilgili.