Kurgu ve Ötesi
Hakan Haktanır

Güncel videolar ve güreş forumları için Sevenload'a uğramayı unutmayın.

Nostalji

Güreşmania'nın nostaljik inceleme çalışmalarına bakmayı unutmayın!

Tamamlanan projeler:
1993 RAW ve PPV incelemeleri
1994 RAW ve PPV incelemeleri
1997 RAW ve PPV incelemeleri
1998 RAW ve PPV incelemeleri

WCW PPV İncelemeleri

Web Hosting By Arvixe

WWE Magazine - Ağustos 2007
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 16
ZayıfEn iyi 
Cuma, 10 Ağustos 2007 13:43

WWE Magazine'in Ağustos 2007 saysının örnek sayfalarla incelemesi.

WWE Magazine - Ağustos 2007

Bu ayki mecmuanın kapağında Rey Mysterio var. Mecmuanın içinde de kendisinin ringlere dönüşü hakkında uzunca ve bol resimli bir makale mevcut. Bu da yetmezmiş gibi mecmuanın hediyesi de boş bir Rey maskesi. Tabi bu poster gibi, bunu kesip istediğiniz gibi boyuyorsunuz sonra da suratınıza geçirip "Baba bak ben Rey oldum" diyorsunuz. Bananız da "Oğlum bunlar sahte" diye sizi kızdırıyor.

Mecmuanın bir diğer uzunca makalesi de harcore sevenler için. Bu bölümde güreşte kullanılan bir çok hardcore maddesi incelenmiş. Bunun dışında geride kalan The Great American Bash programının incelemesi var ve tabi ki SummerSlam yaklaştığı için de bu programın tarihçesi hakkında bir test mevcut. Kısacası içerik olarak son zamanlarda gördüğüm en güzel WWE Magazine sayısı bu. Şimdi de birbirinden güzel örnek sayfalara bakalım.

Bu ilk örnek sayfa oldukça gırgır. Bir erkek WWE yıldızı, bir de bayan WWE yıldızı alınmış ve "çocukları olsaydı bu acayip yaratıklar ortaya çıkardı" denmiş. Bize düşen görev de suratları birbirlerine geçirilen yıldızları bulmak.

İşi biraz kolaylaştırmak gerekirse, kullanılan sekiz erkek ve bayan yıldızlar şunlar:

Edge, Hornswoggle, Deuce, Funaki, Snitsky, Kennedy, Armando Estrada, Boogeyman.

Moolah, Torrie, Ashley, Candice, Victoria, Melina, Brooke, Maria.

Resimlerin altlarında yazanlardan örnek vereyim bir de. "İşte bir kabustan fırlama bir çocuk", "Komşunun kızı buna benzese herhalde Uzak Doğu'ya kaçardınız", "Bu kişi ancak National Geographic mecmuasında yer bulmalı."

Gelelim ikinci ağız sulandıran örnek sayfamıza. WWE her ay "Ayın Seksi Süper Taraftarı" diye bir köşe sunmakta. Burada her ay farklı bir güzel bayan sunuluyor, ama bunlar sahiden WWE taraftarı. Bunu da ispatlamak için kendilerine güreş hakkında sorular soruluyor. Neyse, sanırım yılın sonunda da bu bayanlar arasından en iyisi seçilecek.

Bu ayki güzelin ismi Alison. Kendisi 26 yaşında ve Chicago'dan. Mesleği şimdilik "ev kızı" olarak gözüküyor. Bakalım sorulara nasıl cevap vermiş.

- DX'in renkleri nedir? Alison: Sümük yeşili ve yakışıklı siyahı. Doğru, ama sanırım yeşil ve siyah dese yeterdi.

- Kenny Dykstra bir ara hangi grubun üyesiydi? Alison: The Spirit Squad. Onlara da parlak yeşiller diyeceğim. Doğru.

- Finlay hangi ülkeden? Alison: İrlanda, sanırım bundan dolayı da yeşil giyiyor. Burada bir tema mı söz konusu hep yeşilli şeyler geliyor. Doğru.

- Ric Flair'in takma adı nedir? Alison: The Nature Boy. Doğru.

- ECW'nun şu anki açılımı nedir? Alison: Extreme Championship Wrestling. Eskiden de Eastern Championship Wrestling idi. Doğru.

- Deuce & Domino maske takıyorlar mı? Alison: Hayır. Doğru.

- RAW'da sürekli çıkan iki diva adı veriver. Alison: Candice ve Kelly Kelly. Yanlış, Kelly Kelly ECW'da.

- Lashley'nin ilk adı ne? Alison: Bobby. Doğru.

- Trevor Murdoch'un ortağı kim? Alison: Lance Cade ve döndüğü için de mutluyum bu arada. Doğru.

- Jeff Hardy'nin bitirici hamlesinin ismi nedir? Alison: Swanton Bomb. Doğru.

Skor: 10 soruda 9 doğru! Tebrikler! Alison: Teşekkürler, ama ben testin daha zor olacağını sanıyordum. Ben yıldızların dövmelerini bile hafızadan çizebilirim sanırım. Belki özel puan için bir bölüm olabilir. Abartma Alison, kimse fazla havalıları sevmez.

Ve geldik bu ayki son örnek sayfaya. Bunu da seveceğinizi düşünüyorum, özellikle de eski günlerin havasını yakalamak için. Aşağıda sunulan köşede iki kısım mevcut. Sayfaların üstünde sunulan köşede "Bu T-Shirtleri Geri Getirin!" yazıyor. Alttaki kısımda ise "Bir Daha Asla Görmek İstemediğimiz 5 T-Shirt" sunulmuş.

Üsttekileri anlatmaya gerek yok. Ben istenmeyen beşe bakayım. İlki Razor Ramon t-shirtü. Bu peynir sarısı t-shirtü sakın giymeyin, espiri için olsa bile. İkincisi Red Rooster t-shirtü. Eğer 1980lerde Rooster'ı desteklediyseniz, pek akıllı değilmişsiniz. Üçüncüsü Sid t-shirtü. Deniyor ki bu t-shirt, Sid'in kariyerinden birazcık daha sinir bozucu ve sıkıcı. Dördüncüsü zavallı Virgil'in t-shirtü, maalesef pek satmamış zamanında. Sonuncusu ise Marlena t-shirtü. Denmiş ki odana ateşli bir bayanın posterini asmak kabul edilebilir, ama bunu t-shirt olarak giymek sadece bir kadının sana asla dokunmadığının işareti.

© 2007 Hakan Haktanır

Son Güncelleme: Salı, 12 Mayıs 2009 11:46

Joomla Templates by Joomlashack