Kurgu ve Ötesi
Hakan Haktanır

Güncel videolar ve güreş forumları için Sevenload'a uğramayı unutmayın.

Nostalji

Güreşmania'nın nostaljik inceleme çalışmalarına bakmayı unutmayın!

Tamamlanan projeler:
1993 RAW ve PPV incelemeleri
1994 RAW ve PPV incelemeleri
1997 RAW ve PPV incelemeleri
1998 RAW ve PPV incelemeleri

WCW PPV İncelemeleri

Web Hosting By Arvixe

WWE Magazine - Temmuz 2007
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 7
ZayıfEn iyi 
Pazar, 01 Temmuz 2007 04:39

WWE Magazine'in Temmuz 2007 sayısının örnek sayfalar ile incelemesi.

WWE Magazine - Temmuz 2007

Bu ayki mecmuanın kapağında Matt ve Jeff Hardy var. Kendilerine de mecmuanın içinde 4 sayfalık bir bölüm ayrılmış, burada onlarla yapılan hoş bir röportaj sunulmuş. Ayrıca mecmuanın özel hediyesi de Hardy Boyz posteri. Bu ay röportajları bulunan bir kaç diğer isim de sakatlıktan dönen Mark Henry, Melina, Chris Masters ve Matt Striker. Bunun dışında taraftarların sorularını yanıtlayan Candice Michelle, ayın gıcığı olarak da Victoria yer almakta.

İlk örnek sayfamız "Şimdi Neredeler?" bölümü, yani bir zaman güreş dünyasının yıldızları olan, ama artık güreş dünyasında olmayan isimlerin nelerle uğraştıklarının incelendiği bölüm. Bu ay bu bölümde Paul Roma var.

Bugünlerde Paul Roma nelerle uğraşmakta?

Tech Depot için çalışıyorum, yani Office Depot'nın teknoloji departmanı. Senede 300 gün yolculuk etmekten yorulmuştum. Normal bir işe ihtiyacım vardı, yani sabah dokuz akşam beş arası bir işe.

Çoğu taraftar seni Jim Powers ile oluşturduğun The Young Stallions takımından hatırlamakta.

Evet, o günlerde daha güreşi öğrenmekteydik. Jim fazla havaya girdi. Birisi böyle havaya girince senin işini de tehlikeye sokar. Kendisi profesyonelce davranmayarak beni tehlikeye soktu.

Peki sorun neydi tam olarak?

Patronlar İtalyan bir tag team istediler, ama Jim kendisinin Yunan olduğunu söyleyerek sorun yarattı. Jim'e dedim "Bunda büyütülecek ne var? İrlandalı, Yahudi ne olmamızı istiyorlarsa olalım."

Peki Four Horsemen'den bahsedelim. Açık konuşmak gerekirse, sen Four Horsemen taraftarlarının grupta görmek istemediği bir isimdin.

Ben, bu gruba Horsemen'in daha önce sahip olmadığı bir şeyi getirdim: Yakışıklılık, klas ve inandırıcılık. Bana grupta bir yer önerdiler. Kabul etmemek için insanın deli olması gerekirdi. Ama güneyli taraftarlar beni kabullenmedi. Ama kim benim gibi uçabiliyordu? Kim benim kadar yüksek dropkick yapabiliyordu? Kim üst iplere çıkıyordu? Kimse.

"Ric Flair & The Four Horsemen" DVD'sinde de gözüktün ve sen diğer üyeler hakkında, onlar da senin hakkında hoş olmayan bazı şeyler söyledi. Flair ve Anderson'ın yorumları hakkında düşüncelerin neler?

Pek takmıyorum. Ama Arn Anderson'ın sanki King Kong kadar sert biriymiş gibi konuşması rahatsız edici. Adam hiç bir şey yapmadı, peki o zaman onu sert yapan nedir? Yatağında yattı ve yemek yedi. Sert biri olsaydı Sid'den dayak yemezdi.

Seninle ne alıp veremedikleri var peki?

Beni kıskanıyorlardı. Bunlar dışarı çıktığımızda çirkin kızları tavlamak için uğraşırken ben mükemmel kızları kapıyordum. Yani bir onlara bak, bir de bana. Güzel bir bayan sence onları mı yoksa beni mi tercih eder? Onlar kız tavlamak için kendilerini kasmak zorunda kalırlardı. Yani bir arada gezdiğimizde benim onlardan daha yakışıklı olduğumu herkes fark ederdi. Daha gençtim, daha çekici bir vücuda sahiptim ve daha büyüktüm - her yönümle. Bunu onlar da bilir çünkü aynı soyunma odasında üstümüzü değiştirirdik.

İkinci örnek sayfamız "Orada Olmalıydın" köşesinden ve bu ayki hikaye Rowdy Roddy Piper'ın başından geçmiş.

Resim 1: "Eski günlerde bir şehirden diğerine araba ile yolculuk yaptığımızda canımız sıkılmasın diye bir oyun oynardık."

Resim 2: "Bir benzin istasyonunda durduğumuzda birimiz tamamen soyunur ve bagaja girerdi. Sonra da yola çıkınca aniden fırlar ve arkadaki sürücüyü korkuturduk."

Resim 3: "Bir gün sıra bendeydi ve bagaja girdim, yola çıktık."

Resim 4: "İyice yol aldıktan sonra ben bagajı açıp iki elle kapağa tutunarak ayağa kalktım. Öyle bir hızla gidiyoruz ki, ellerimi bıraksam herhalde yola fırlayacağım."

Resim 5: "Neyse öylece ayakta çırılçıplak duruyorum ve düşmemek için sıkıca tutunuyorum. Bir baktım arkadan gelen bir polis arabası var! Sanırım yepyeni bir trafik suçu yaratmış olduk böylece."

Son örnek sayfamız da bu sefer değişiklik olsun diye seçtiğim bir sayfa. Bu, Temmuz 2007 WWE programı veya takvimi. Bakalım Temmuz'da neler var.

RAW programı 2 Temmuz'da Texas, 9 Temmuz'da Los Angeles, 16 Temmuz'da Kanada, 23 Temmuz'da California, 30 Temmuz Arizon şehrinde gerçekleşecek.

Smackdown ve ECW çekimleri 10 Temmuz'da Los Angeles, 17 Temmuz'da Kanada, 24 Temmuz'da California, 31 Temmuz'da Arizona'da gerçekleşecek.

RAW kadrosunun canlı şovları 1 Temmuz'da Los Angeles, 4-7 Temmuz'da Meksika, 20-21 Temmuz'dan California, 28 Temmuz'da Nevada, 29 Temmuz'da Arizon'da gerçekleşecek.

Smackdown ve ECW canlı şovları ise 1 Temmuz'da Texas, 7-8 Temmuz'da Massachussets, 9 Temmuz'da Florida, 14-15 Temmuz'da Kanada, 27 Temmuz'da Tayland, 28 Temmuz'da Singapur, 29 Temmuz'da Avustralya'da gerçekleşecek.

Yani anlayın ki güreşçi olmak hiç de kolay değil, gördüğünüz gibi hayatınız yolculuklara geçiyor. Bu programların yanı sıra 22 Temmuz'da California'a The Great American Bash programı gerçekleşecek.

Bu ayki doğum günlerine gelince: Scotty 2 Hotty (2 Temmuz), Shelton Benjamin (9 Temmuz), Gregory Helms (12 Temmuz), Joey Styles (14 Temmuz), Cherry (15 Temmuz), Bobby Lashley (16 Temmuz), Mike Knox (17 Temmuz), Shawn Michaels (22 Temmuz), Torrie Wilson (24 Temmuz), Shannon Moore (27 Temmuz), Triple H (27 Temmuz).

10 Temmuz'da One Night Stand 2007 DVD'si, 24 Temmuz'da ise Vengenace 2007 DVD'si piyasada olacak.

Gelelim tarihsel olaylara. 36 sene evvel 3 Temmuz'da The Doors'ın solisti Jim Morrison ölmüştü. 61 sene evvel 5 Temmuz'da dünyanın ilk bikinisi piyasaya çıkmış. 35 sene evvel 7 Temmuz'da FBI ilk defa kadın ajanları bünyesine katmış. 18 sene evvel 23 Temmuz'daki The Great American Bash'de yapılan iki ringlik Battle Royal'da Sid Vicious ve Dan Spivey galip gelip 50 bin dolarlık ödülü paylaşan iki isim olmuş. 9 sene evvel 26 Temmuz'daki Fully Loaded'da SCSA ve Undertaker'dan oluşan ikili Kane ve Mankind'ı yenerek takım kemerlerini kazanmıştı. 67 sene evvel 27 Temmuz'da ilk Bugs Bunny çizgi filmi ekranlardaydı.

Gelecek ay görüşmek üzere Güreşmania severler.

© 2007 Hakan Haktanır

Son Güncelleme: Pazartesi, 13 Temmuz 2009 13:27

Joomla Templates by Joomlashack