| WWE Magazine - Haziran 2007 |
| Pazar, 27 Mayıs 2007 05:38 | |||
|
WWE Magazine'in Haziran 2007 sayısının tanıtımı ve örnek sayfaları.
WWE Magazine - Haziran 2007
Bu ayki mecmuanın kapağında gördüğünüz gibi ana kemerleri tutan Lashley, Undertaker ve John Cena var. Tabi mecmua hazırlandığında bu üç isim şampiyonudu, ama bildiğiniz gibi mecmua piyasaya çıktığında onlardan sadece Cena halen kemerini tutmakta. Bu çekilen resim Wrestlemania 23'den tam on saat sonra çekilmiş. Kapakta da üç isimden ringin kralları olarak söz ediliyor. Mecmuada da bu üç şampiyon hakkında altı sayfalık bir inceleme var. Ve tabi bunun dışında Wrestlemania 23'ün sonuçlarının da mecmuada incelendiğini hatırlatayım. Mecumanın özel hediyesi kel bir Vince McMahon posteri. Ayrıca içerikte de kel isimlere yer verilmiş. Daha doğrusu kel bazı yıldızların sadece kelleleri gözüküyor ve bizden bunların kim olduğunu bilmemiz isteniyor. İnanılmaz ama gerçek köşesinde The Rockers'ın takım kemerlerini ele geçirişi olayından bahsediliyor. Bunda enteresan olay ne diyorsanız, WWE takım kemerlerini The Rockers'a vermişti... ya da vermemiş miydi...? Bu ay ayrıca, farklı güreşçilerden farklı konular üzerinde tavsiyeler var. Örneğin Hillbilly Jim, bize içki hakkında bilgi veriyor. Cade ve Murdoch ise tavuk dövüştürmek hakkında. Daha sonra bize Tim Hash adında bir WWE taraftarı tanıtılıyor. Bu adam, akla gelen her WWE zımbırtısını satın almış bugüne kadar ve muazzam bir koleksiyona sahip. Kemerin el değiştirdiği gece adlı bölümde Bruno Sammartino vs. Stan Stasiak maçı anlatılıyor. Anı kısmında, kaybettiğimiz Arnold Skaaland var. İncelenen hareket kısmında RVD'nin Five Star Frog Splash hareketine bakılmış. Suçlama: Bu tüm "Masterpeice" lakabı ve olayı çok sinir. Neye dayanarak kendini mükemmel olarak göstermeye çalışıyorsun? Suçlama: Geçen sayılardan birinde senin bir resmin vardı. Bir taraftar yaşlı bir adama Masterlock uygularken, sen de ona tezahürat yaptın. Yaşlılara karşı böyle saygısızlığa onay veriyorsun yani? Suçlama: Niçin korumasız insanları da Masterlock Challenge'a dahil ediyorsun? Örneğin Manchester'daki şovda zavallı bir kadına bağladın hareketi. Suçlama: Tribute to the Troops programında bir Amerikan askeri Masterlock'ı kırdı, ama sen bunu kabullenmedin. Bu askerlerimize saygısızlık değil mi? İkinci örnek sayfamız, mecmuanın sürekli köşelerinden biri olan Under Maria's Hood'dan geliyor. İlk olarak şunu not edeyim, resmin sol altında "Dünyanın en şanslı İngiliz anahtarı" yazılmış. Neyse, bakalım ateşli divamız bu ay arabalara gelince ne gibi tavsiyeler sunmakta? Bu ay Maria, arabayla yolculuk ederken hangi tür şarkıların hangi yolculuklara uygun olduğunu anlatıyor. Eğer bir düğüne gitmekteyseniz, Maria "Lifehouse'dan You and Me adlı şarkıyı dinleyin. Hatta tüm CD'yi dinleyin, çok romantik. Bunun dışında Chris DeBurgh'den Lady in Red'e de bayılıyorum. Bir diğeri de UB40'nin Can't Help Falling in Love coverı" şeklinde bir öneri sunmakta. Partiye gidiyorsanız: "Nelly Furtudo'dan Maneater, dışarı eğlenmeye çıktığımda çalmayı sevdiğim bir şarkı. Ayrıca 50 Cent de beni hemen parti havasına sokan bir diğer sanatçı." Pencereniz açık otoyolda giderken: "Ram Jam'den Black Betty bu durum için en sevdiğim şarkı." Uzun bir yolculukta: "The Foo Fighter's ın son CD'si In Your Honor, en sevdiklerimden biri. Bu albümü bir çok uzun yolculukta dinledim ve kafayı yemememe yardımcı oldu." Havaya girmeniz için: ""John Mayer'ın yeni CD'si Continuum, arabada oynaşmak için ideal bir albüm. Aslında Mayer'in tüm şarkıları buna uygun, özellikle Your Body is a Wonderland. Güvenin bana, sonra bana teşekkür edeceksiniz." Eve dönerken: "Yolcukluktan eve dönüp ailemi görmeye giderken O.A.R.'dan I Feel Home'u dinliyorum hep. Bu şarkı ailemi görmek istediğimde hissettiğim tüm duyguları yansıtıyor." Gelecek ay görüşmek üzere Güreşmania severler. © 2007 Hakan Haktanır
|
|||
| Son Güncelleme: Pazar, 27 Mayıs 2007 09:01 |

Gelelim örnek sayfalara. İlki, Güreşmania'da görmeye alıştığınız Ayın Gıcığı köşesi ve bu ayki konuğu Chris Masters. Bakalım Masters neler demiş.