Kurgu ve Ötesi
Hakan Haktanır

Güncel videolar ve güreş forumları için Sevenload'a uğramayı unutmayın.

Nostalji

Güreşmania'nın nostaljik inceleme çalışmalarına bakmayı unutmayın!

Tamamlanan projeler:
1993 RAW ve PPV incelemeleri
1994 RAW ve PPV incelemeleri
1997 RAW ve PPV incelemeleri
1998 RAW ve PPV incelemeleri

WCW PPV İncelemeleri

Web Hosting By Arvixe

WWE Magazine - Mayıs 2007
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 7
ZayıfEn iyi 
Cumartesi, 28 Nisan 2007 07:37
WWE Magazine'in Mayıs 2007 sayısının örnek sayfalarla incelemesi. Ayın Gıcığı köşesinde Mr. Kennedy yer almakta.

WWE Magazine - Mayıs 2007

Bu ayki mecmuanın kapağında, "The Condemned" adlı filme sinemalarda kendini gösterme fırsatı bulan "Stone Cold" Steve Austin var. WWE de tabi buradan kar elde etme çabasında olacağı için, size mümkün olduğu kadar Austin sevgisi aşılayacak bu ay.

Mecmuada bu filme bakışın yanı sıra, Austin'ın en heyecanlı 25 maçı, Austin testi ve Condemned filminde yer alan Madeleine West'e de bakış var. Tabi bir de mecmuanın hediyesinin Austin posteri olduğunu da hatırlatayım. Bunun dışında mecmua bolca kısa röportajlar sunmuş.

Bu ayki örnek sayfalardan biri, "Jerk of the Month" veya benim tabirimle "Ayın Gıcığı". Mecmuanın bu ayki konuğu da Mr. Kennedy. Mecmua onu tanıtırken şöyle diyor. "Madem bu sarı saçlı yıldız yükselişte, biz de ona kabalığının nedenlerini açıklamak için bir fırsat sunalım dedik."

Suçlama: Ringe gelirken, seninle tokalaşmak isteyen taraftarlara hiç yüz vermiyorsun.
Cevabı: Ciddi misin? Taraftarlara iyice baktın mı? Bazıları senelerce yıkanmamıştır kim bilir. Sümüklü kançılarının bana dokunmasını istemem.

Suçlama: Kabul ediyoruz, bazı önemli maçlarda üstün çıktın, ama çoğunu ya hile, ya da DQ ile kazandın.
Cevabı: Bu endüstride tek önemli olan galibiyet ve mağlubiyetler ve benim çok galibiyetim var, çok da az mağlubiyetim. Ben dünya şampiyonlarını yendim. Nasıl yendiğim önemli değil. Uzun lafın kısası ben sadece galibiyet almak için güreşirim.

Suçlama: Sürekli mikrofonda kendini övüyorsun. Bize kalırsa bir çok insan artık senin çeneni kapamanı istiyor.
Cevabı: O insanlar sadece kıskanç. Ben her gece ringe girip onların sadece rüyalarında yapabildikleri şeyleri yapıp, onları söylemek için can attığı şeyleri söylüyorum. Ama bunu kendileri yapamadıkları beni aşağılama isteği duyuyorlar. Ben içimden geleni yaparım ve sonuçlarına da katlanırım. Ve şu ana kadar da gayet iyi gidiyorum. "Actions speak louder than words" derler, ama bende ikisi de var.

Suçlama: Egon o kadar büyük ki taraftarların sevgilisi Undertaker'a bile meydan okumayı uygun görüyorsun.
Cevabı: Ne olmuş? Kenara çekilip Undertaker'ın herkesi ezişini mi izleyeyim yani? Ben ortada bir fırsat gördüm ve bunu değerlendirdim. İstediğim şeylerin peşinden gittiğim için beni yargılamayın. Bu dünyada, arkana yaslanıp sıranın gelmesini beklersen insanlar seni ezerler.

Bir diğer örnek sayfamız, bize evimizde enteresan bir WWE partisi vermek için fikirler veren Big Night, yani Büyük Gece sayfası. Tabi WWE'nin buradaki amacı da aslında çaktırmadan reklam sokmak ve sizi bazı şeyleri satın almaya teşvik etmek. Ancak böyle olsa da bu köşede insan yine de enteresan nesnelerin varlığından haberdar oluyor ve sonuçta bazıları hakikaten bir parti için fena fikir değil.

Sol karede gördüğünüz gibi The Highlanders var. Ellerindeki içeceğin adı da Jolt. Bir tür "kola" bu. Beş tane de farklı tat ile karşınıza: Jolt Cherry Bomb, Jolt Blue, Jolt Cola (klasik yani), Jolt Silver ve Jolt Ultra. İçinde bolca şeker ve 150 mg da kafein varmış. Tanesi iki dolar. İçince Highlanders gibi kafayı yemeniz mümkün, bende uyarması.

İki numaralı nesnemiz bir tost makinesi, ya da "her evli çiftin evinde olan ve kullanmadığı nesne". Ancak bu tabi Siemens'in abarttığı bir tost makinesi ve sizin tostu ne kıvamda sevdiğinizi hatırlayan hafızası falan bile varmış. Sadece 230 dolar. Üç numaralı nesnemiz yine "e yuh yani" dedirten bir şey. İsmi 26000 Vodka olan bu içeceğin içinde kullanılan su, 26000 senelik buzulların elde ediliyormuş. Bir yudumluk ufak şişelerde gelen bu içeceğin şişesi 60 dolar.

Dört numarada "Wings Across America" diye bir kitapçık var. Bize tavuk kanadı pişirmek için 150 tarife sunuyor. Beş numarada Jakked Up güreşçi oyuncakları var. Jakks Micro Aggression 2 seti çıkmış. Dört figür ve bir de playset diyor, sanırım masalar ve sandalyelerden bahsediyor, 20 dolarmış. Altı numarada yine yemek pişirmede kullanabileceğiniz bir alet, yedi numarada ise dondurma makinesi var. Sekizince ve sonuncu nesnemiz ise "The Simpsons" doughnut aleti var. Alet o kadar basitmiş ki Homer bile çalıştırabilirmiş.

Son örnek sayfada gördüğünüz gibi fazla anlatacak bir şey yok. Mecmuanın "Brawl" kısmının girişi bu ve bu sefer bu resimle açmışlar. WWE Magazine'in zaten senelerdir en sevdiğin yönlerinden biri de bu aksiyon resimleri. Neyse, gördüğünüz gibi Edge ve Cena double clothesline vaziyetinde. İplerin dışında Mr. Kennedy dikkatle izliyor. En sağa bakarsanız iki kişi daha var: MVP ve Randy Orton. Bu 15 Şubat 2007 RAW programındaki eight-man tag maçından. Cena'nın gözükmeyen ortakları da Batista, Michaels ve Undertaker.

Ayrıca bu ayki sayıda yer alan WWE Legend Röportajı: Jimmy "Superfly" Snuka adlı yazıyı da bağlantının üzerine tıklayarak okuyabilirsiniz. 

© 2007 Hakan Haktanır

Son Güncelleme: Salı, 12 Mayıs 2009 11:47

Joomla Templates by Joomlashack