| WWE Magazine - Bahar 2007 |
| Pazartesi, 12 Mart 2007 19:06 | |||
WWE mecmuasının bahar özel sayısının iki ana konusu Jeff Hardy ve Wrestlemania'ya Giden Yol. Ayrıca bu sefer örnek bir sayda da inceledim. Burada sayfayı hazırlayan yazara göre "2007'de görmek istediğimiz 29 olay"ı sizlere açıklıyorum. Zevkle okuyacağınızı düşünüyorum, kaçırmayın.
WWE Magazine - Spring 2007 (Bahar Özel Sayısı) WWE Magazine'in bahar özel sayısının kapağında resimde gördüğünüz gibi Jeff Hardy yer alıyor. Resminin yanında "Bu mevsimin (sezonun) yükselen yıldızı" yazılmış. Bu mecmuada kendisini tamı tamına 31 sayfa ayrılmış. Bunun yanı sıra da mecmuanın hediyesi de Jeff Hardy posteri. Hardy ile ilgili bölümde ilk olarak kendisinin WWE'ye ve yıldız olmaya dönüşü incelenmiş. Ardından kendisiyle ayrıntılı bir röportaj yer alıyor ve kendisi uyuşturucu ve ölme isteği dahil bazı hassas konularda içini döküyor. Ardından kendisini belki de en iyi tanıyan insanla Jeff hakkında sorular soruluyor. Bu kişi Jeff'in babası. Daha sonra Jeff ve Matt'in seneler sonra bir araya gelişine bakılıyor ve acaba bu iki ismin son bir defa kemerler için mücadele edip etmeyecekleri soruluyor. Mecmuanın üzerine durduğu bir diğer konu da Wrestlemania'ya giden yol, yani Road to Wrestlemania. İlk olarak nostaljik bir yaklaşımla Wrestlemania III'den bahsediliyor, yani 20 sene evvel izleme rekoru kıran Wrestlemania'dan. Ardından bu sene Wrestlemania'nın düzenleneceği şehir olan Detroit incelemiş. Daha sonra WWE'nin yıldızları, kendilerine göre Wrestlemania'nın en iyi maçlarını seçiyorlar. Daha sonraki sayfada ise bu maçların çoğunu takdim eden Howard Finkel en sevdiği maçları seçiyor. Daha da sonra Wrestlemania hakkında bilgiler veren sayfalar var. Deniyor ki, eğer arkadaşlarınızı etkilemek isterseniz buradaki bilgileri ezberleyin. Maçı bil köşesinde de bu sefer bazı Wrestlemania maçlarından resimler yer alıyor, biz de maçı bilmeye çalışıyoruz. Ama tabi resimleri öyle bir ufacık kısmı gözüküyor ki ancak kostümleri falan çok iyi bilirseniz çözebilirsiniz. Mecmuada kısa da olsa bu iki konu dışında bölümler de var. İlk olarak, 2007'de görmek istediğimiz 29 olay sayılmış. Ardından 2006 senesine bakılmış ve kimin başarılı, kimin başarısız olduğuna karar verilmiş. Bunun dışında RAW, Smackdown ve ECW yıldızlarına değinen başka sayfalar da yer almakta. Tabi bunun yanında WWE'nin sattığı nesneler hakkında da bilgiler mevcut. Örnek Sayfa: 2007'de Görmek İstediğimiz 29 Olay
Bakalım bu örnek sayfada bahsedilen olaylar neymiş. 29. London & Kendrick yeni bir TLC dönemi başlatacak. © 2007 Hakan Haktanır
|
|||
| Son Güncelleme: Pazartesi, 12 Mart 2007 19:11 |