Kurgu ve Ötesi
Hakan Haktanır

Güncel videolar ve güreş forumları için Sevenload'a uğramayı unutmayın.

Nostalji

Güreşmania'nın nostaljik inceleme çalışmalarına bakmayı unutmayın!

Tamamlanan projeler:
1993 RAW ve PPV incelemeleri
1994 RAW ve PPV incelemeleri
1997 RAW ve PPV incelemeleri
1998 RAW ve PPV incelemeleri

WCW PPV İncelemeleri

Web Hosting By Arvixe

WWE Magazine - Şubat 2007
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 7
ZayıfEn iyi 
Pazartesi, 19 Şubat 2007 00:38

WWE Magazine'in Şubat sayısının kapağı ve içeriği hakkında bilgi. Ayrıca örnek sayfalarda Ayın Gıcığı MVP ile kısa bir söyleşi ve Big Show'un başından geçen bir olay var.

WWE Magazine - Şubat 2007

Şubat 2007'nin WWE mecmuasının kapağında, gördüğünüz gibi John Cena var. Yanındaki köpeklerin bir kelime oyunundan öte bir anlamı yok. İngilizce'de "top dog" baş adam demek. Kapakta da WWE'nin baş adamı Wrestlemania'ya giden uzun yolda rakiplerinin çaresine bakabilecek mi diye sorulmuş. Bu dört sayfalık makale-röportajda bir de şu yorum yapılmış: Dikkat edin, adamın ısırması havlamasından da tehlikeli.

"Umaga anırıyor, Armando tercüme ediyor" şeklinde başlık verilmiş kısa bir Umaga röportajı var. Ardından Chris Benoit bize eğitim gördüğü Stu Hart'ın Dungeon'ından bahsediyor. Mr. Kennedy ise lise hocalarından bahsedip onlarla dalga geçiyor.

Güreşçiler arası yarışma köşesinde Tommy Dreamer ve Trevor Murdoch yemek yeme yarışmasına giriyorlar.

Dünyanın en yaşlı güreşçisi Gypsy Joe tanıtılıyor. Chris Masters, hokey koçluğu hobisinden bahsediyor. Ricky Steamboat da en sevdiği üç maçı seçiyor.

Diva bölümünde Michelle, Candice ve Kelly Kelly bize aşktan bahsediyorlar. Mickie James de taraftarlardan gelen soruları cevaplıyor. Maria ise bir kız ile ilk defa çıkacağınız zaman arabanızda dikkat etmeniz gereken şeylerden bahsediyor. Daha sonra da divaları ne kadar iyi tanıdığınızı ölçmek için bir diva testi var.

Daha sonra güreş dünyası tarihinin en ağır ve başarılı 15 ismi incelenmiş. Bu ay bir de hakemler var, güreş hayatının içinde olmanın nasıl bir yaşam olduğundan bahsetmişler. WWE'nin Irak'taki Tribute to the Troops ile ilgili özel bir köşe var.

Vücut köşesinde bu ay Cryme Tyme'dan tavsiyeler yer almakta. Dikkat edin kandırıyor olmasınlar.

Güreş dışı incelemelerde bu ay John Cena'nın yer aldığı The Marine filminin DVDsinin incelemesi de yer almakta.

Fantezi maçı köşesinde Little Bastard vs. Little Beaver var!

Bu ayki mecmuadan örnek sayfalar:

Jerk of the Month (Ayın Gıcığı): MVP.Kendisi kesinlikle Smackdown'ın Kendini En Beğenmiş Oyuncusu (Most Vain Player). Peki en değerli mi? WWE'ye gelişi üzerinden daha beş ay geçmemişken MVP rekor kıran anlaşmasından ve henüz ispatlanmamış ring için yeteneği hakkında bolca konuşarak arkadaş kazanma şansını azalttı. Bu nedenle kendisi de bizim gıcık radarımızda ufak bir noktadan fazlasını oluşturuyor. Ama biz Vontavious'a kendini açıklama şansını sunuyoruz.

Suçlamamız: Kıyafetin biraz fazla gösterişli.
Cevabı: Eğer Amerikan futbolu, koşu veya yüksek atletizm gerektirecek herhangi bir spor hakında bilginiz varsa, profesyonellerin benimkine benzer kıyafetler giydiğini bilirsiniz. Bazı insanlar beni Deion Sanders ve Randy Moss'a benzetiyor. Ben de diyorum ki eğer Deion NFL kuralları gereği standart bir kıyafet giymek zorunda kalmasaydı sizce onun elektrik dolu karakterini ön plana çıkaran bir kıyafet giymez miydi?

Suçlamamız: Seyircilere davranışın uygunsuz, halbuki onların sayesinde ünlü ve zengin oldun.
Cevabı: Herhangi bir WWE seyircisini alıp Undertaker veya Kane ile aynı ringe koysan, ya bayılırlar ya da altlarına kaçırırlar. Ben rakiplerimle göz göze geliyorum. Ben Kane'i bir Street Fight'ta bile yendim. WWE seyircileri becerebilirlerse girsinler ringe benim yaptığımı yapsınlar.

Suçlamamız: WWE'ye yeni gelmene rağmen, sanki Ric Flair gibiymiş gibi elini kolunu sallayarak dolaşıyorsun. Kendini beğenmiş birisin ve konuşurken cep telefonuna cevap vermek gibi kaba davranışları da sergiliyorsun.
Cevabı: Açıkça konuşayım: Kendini beğenmişlikle kendine güveni karıştırmayın. Ben dünya çapında bir atletim. Tüm dünyada benim yaptıklarımı yapabilecek çok az sayıda insan var. Sizinle veya Teddy Long ile bir görüşme yapıyorsam ve o esnada menajerim arıyorsa, önceliği ona veririm. Çünkü en önemli şey para.

MVP'den son Savunma: Bana suçlamalarda bulunanlara son lafın şu: Nefret ettiğiniz ben değilim. Siz MVP olmadığınız için kendinizden nefret ediyorsunuz. Benim gibi pırlanta ile işlenmiş mücevherler takabilmeyi, özel yapım ring kıyafetlerine sahip olabilmeyi ve etrafınızın on üzerinden onluk bayanlar tarafından sarılmasını istiyorsunuz. Kendi berbat hayatınızı MVP olmak için anında değiştirirsiniz.

Varılan Sonuç: MVP gerçekten gıcık.

Bu ayki bir diğer örnek sayfamız, 96. sayfada yer alan "You Had to be There". Bu sayfada WWE yıldızlarının birinin başından geçen gerçek bir olay, oyuncaklar ile tekrar hayata geçiriliyor.

WWE yıldızları dünyayı dolaştıkları için, hayat hakkında bir sürü ders alıyorlar. Evden binlerce mil uzaklıkta bir WWE turunda Big Show, bir genç çift ile tanıştı ve insanın evinin gibisi olmadığını hatırladı.

Resim 1: "Bir uluslar arası turdayız ve uçuştan sonra belim çok kötü ağrıyor. Bir an evvel bu duruma el atacak bir uzmana ihtiyacım var."

Resim 2: "Etrafa baktıktan sonra, bir uzmanın ofisini buldum. Adamın ofisinde bir sürü garip bitkisel şeyler ve elektronik aletler falan var. Adam belimle uğraşırken bir yandan da bu ülkedeki kanunların nasıl sıkı olduğundan falan bahsediyor."

Resim 3: "Ben onun bitkilerinden veya aletlerinden falan bahsettiğini düşünüyorum. Her neyse, belim de bu arada çok daha iyi oluyor ve arenaya gidiyorum. Ancak maç esnasında, bel uzmanına ertesi gün tekrar uğramam gerekeceğini hissediyorum."

Resim 4: "Ertesi gün doktora tekrar gidiyorum. Adam bana 'Karımla tanışmak ister misin?" diyor, ben de 'Tabi ki" diyorum. Yalnız bu arada not olarak da söyleyeyim, doktorun gözleri mavi, çilleri var ve sarı-kızıl saçları var."

Resim 5: "Doktorun eşi geliyor ve neredeyse adamın tıpatıp ikizi, sadece uzun saçlı versiyonu gibi. Adam meğerse ikiz kız kardeşi ile evlenmiş! İşte o an anladım ki adam yasaların fazla sıkı olmasından bahsederken neyden bahsediyormuş".

© 2007 Hakan Haktanır

Son Güncelleme: Cuma, 17 Temmuz 2009 10:37

Joomla Templates by Joomlashack