| WWE Magazine - Mart 2007 |
| Çarşamba, 07 Mart 2007 11:20 | |||
|
WWE Magazine'in Mart 2007 sayısının içeriği.
WWE Magazine - Mart 2007 Mart 2007'nin WWE mecmuasının kapağında, resimde de gördüğünüz gibi Batista var. Resminin yanında verilen başlık da "Batista Wrestlemania 23 yolunda rakiplerini eziyor." Bu bölümle bağlantılı olarak Batista ile yapılan bir röportaj var. Kendisi Wrestlemania 23'deki maçın kariyerinin en önemli maç olacağını söylüyor ve bu seneki çekişmelerini değerlendiriyor. Mecmuanın bu ayki hediyesi gerçek boyutlu Maria posteri. Mecmuanın başındaki bazı düzenli sayfalardan sonra, dört güreşçiyi bilmediğimiz yönleriyle daha yakından tanıma fırsatını bulduğumuz sayfalar yer alıyor. Bunlar Jimmy Wang Yang, Edge, Jeff Hardy ve Johnny Nitro. Bu ayın güreşçiler arasındaki yarışmasında Paul London ve Chris Masters, NBA Jam adlı oyunda kapışıyorlar. Bu ay kendisine taraftarlardan gelen soruları cevaplayan yıldız C.M. Punk oluyor. Araba uzmanımız Maria, bu ay kızları kapmak için ideal bazı arabaları inceliyor. Bu ayki testte WWE tarihindeki bazı hayvanları ne kadar iyi bilip bilmediğimiz ölçülüyor. Ardından, bu ayın tavsiye köşesinde Tommy Dreamer önemli gördüğü bazı konularda tavsiyeler veriyor. Solid Gold isimli bir bölümde, WWE tarihindeki bazı kemerler inceleniyor. Bunun ardından da Vince McMahon'in gizli hazinesi diye bir bölüm yer alıyor, burada WWE hikayelerinde kullanılan bazı nesnelerin yer aldığı bir depo inceleniyor. Vücut köşesinde bu ay MVP, vücudunun Inferno maçında yanmasından sonra bu olayın uzmanı kesiliyor ve yanık tedavilerinden bahsediyor. Bu ayın fantezi maçında Brock Lesnar ve Batista maçı var. "Kemerin El Değiştirdiği Gece" isimli bölümde Texas Tornado'nun Mr. Perfect'i şok edip Intercontinental Title'ı kazanışı anlatılıyor. Bu ayki örnek sayfalar: Regal şöyle başlıyor hikayeye: "Tennessee'de bir şovun parçasıyım, Sylvan da aniden belirip maça karışıyor. İngilizler aleyhine laflar ediyor, Teddy Long da onu polislerle birlikte sahne arkasına yolluyor. İkinci resim: "Polisler Sylvan'ı kelepçeleyip götürüyorlar. Ben de onların peşinden sahne arkasına gidiyorum ve burada üzerinde tatlılar ve kahve olan bir masa görüyorum. Birisi de Hindistan cevizli yumuşak pasta getirmiş anlaşılan." Üçünü resim: "Ben biraz düşünmeye başladım. Sylan kelepçeli ve burada da bir pasta var..." Dördüncü resim: "Sylvan'a yaklaştım ve pastayı onun suratına doğru fırlattım. Ama benim geldiğimi görmüş olmalı ki eğiliverdi ve pasta da polislerden birinin suratına isabet etti! Eyvah dedim, hapse gidecek olan galiba benim." Beşinci resim: "Polis hemen durumu açıklamamı istedi, ben de açıkladım. Yahu bu Fransızlar böyle işte, her şeyden kaçarlar! Polis de sanırım benim kadar Fransızlara gıcık kapmaktaydı ki gülüverdi ve Sylvan'ı götürmekle meşgul oldu.
32. sayfada yer alan "Ayın Gıcığı" bölümünde bu sefer Johnny Nitro var. Nitro'nun WWE'de ilk gözüküşünden bu yana iki sene geçti. Bu nedenle ayın gıcığı bölümünde kendisini aday göstermemizde bu kadar gecikmemize biz de şaşırdık. Kendini beğenmiş güzel çocuk, kameraya attığı bakışlar ve giydiği gıcık kürkü ile bizi rahatsız etti. Biz de bu Hollywood özentisini çağırıp kendini savunma şansı sunduk. Suçlama: Bu kadar hava atmana rağmen iç karakterin bomboş. Suçlama: O kadar çok ün kazanmak istiyorsun ki K-Fed gibi ünlülerin bile arkasına takılıp onlardan faydalanmak istiyorsun. Suçlama: Melina'nın Mick Foley'yi satmasında ve işten atılmasında sen rol oynadın. Efsanevi bir isme böyle saygısızlık yapmayı nasıl kabullenebiliyorsun? Suçlama: Sen narsis bir insansın ve kendine bakmaktan sıkılmıyorsun. Varılan Sonuç: Johnny Nitro gerçekten gıcık. Bu ay ayrıca Her WWE Taraftarının Ölmeden Evvel Yapması Gereken 101 Şey adında bir liste de sunulmuştur. Onun da tercümesini bağlantının üzerine tıklayarak Güreşmania'da bulabilirsiniz. © 2007 Hakan Haktanır
|
|||
| Son Güncelleme: Perşembe, 15 Mart 2007 15:17 |

Bu ayki ilk örnek sayfa, 96. sayfada yer alan "You Had to Be There". Bu köşede güreşçiler başlarından geçen gerçek bir hikayeyi anlatıyorlar, olayı canlandırmak için de oyuncaklar kullanılmış: Bu ya başından geçeni anlatan William Regal.