| WWE Magazine - Ocak 2007 |
| Perşembe, 04 Ocak 2007 21:04 | |||
WWE Magazine'in Ocak 2007 sayısının özeti ve kapak resmi.
WWE Magazine - Ocak 2007 Biraz daha anlamlı ve kolay olması için, bundan sonra WWE Magazine sayılarını sayfa sayfa değil de içeriğinin önemine göre inceleyeceğim. Mecmuanın ilk başları, 2006 senesindeki mücadelelerden seçme resimlere ayrılmış. Bu kısımda özellikle hava hareketlerine sahip güreşçilerin resimlerine tanık olabilirsiniz. "Şimdi Nerde?" köşesinde efsane isim Captain Lou Albano var. Gırgır kapak köşesinde dikkatimi çeken "Smell in a Cell". Yarışma köşesinde Tommy Dreamer ve Great Khali, burito yeme yarışması yapıyorlar. Edge ise bize İsveç köftesi yapmayı öğretiyor. Divalarla söyleşi kısmında Candice, Michelle McCool ve Kelly Kelly, bizi divaların bakış açısıyla aydınlatmaya devam ediyorlar. Acaba internet üzerinden yaşanan aşklar hakkında ne düşünüyorlar? Araba köşesinde de Maria, bu ay kışa dayanıklı arabaları test ediyor. Bu aya özel bölümde 2006'nın bir numaraları seçiliyor. Ardından da 2006 senesinden bazı sahne arkası fotoğrafları yer alıyor. Fantezi maç bölümünde bu ay Tatanka vs. Chief Jay Strongbow var. Bu ayki sayıdan örnek sayfa: 2006'nın Enleri:
İkinci örnek sayfa: Genius Advice, yani Dahice Tavsiyeler. Bu ay bize tavsiye veren kişi Mr. Kennedy. Hiç Bir Şeyden Pişmanlık Duyma: Pişmanlık işe yaramaz - bu kadar basit. Ben hayatımda bir sürü hata yaptım ama hiç biri için pişmanlık duymuyorum. Tüm olanlardan yeni bir şey öğrenme fırsatı buldum. İnce Çizgide Yürümek: Kız arkadaşım bana hep "Şişmanlarsam bana söyle" diyor. Tabi tabi. Sakın bunu yapmayın. Sizin yerinize biri bunu kimliği belirsiz bir e-mail ile yapsın. Onu Dinle: Bayanlar onları dinleyen birine ihtiyaç duyarlar. Tavsiye istemedikleri sürece vermeyin. Ağlamaya başladıklarında sadece onu dinleyin. Çok yakında durum düzelir. Kaçık Jack: Jack Black (aktör) çok sinir biri. Başkalarına göre komik biri ve bu düşünce beni sinir ediyor. Komik değil, tek diyeceğim bu. Kaderini Kabullenme: Kader düşüncesi saçmalık. Kader diye bir şey yok. Kader olsaydı hiç birimizi bir şey için çaba göstermesi gerekmezdi. Stresini Kontrol Altına Al: Stres atmanın en güzel yolu bir şeyleri kırmak. Eline ne geçerse kır. Veya bir köpek al. Günün ne kadar kötü geçerse geçsin, köpek sana iyi dost olacaktır. Yalnız bu iki stres atma yöntemini bir arada kullanma. Yut, Tükürme: Gurur önemli bir şey değil. Hatta başını derde de sokabilir. Gururunu yut ve yanlış olduğunu kabullenmemelik etme. Unutma... balla, sirkeyle yakalayacağından daha fazla sinek yakalarsın. Ya da öyle bir şey işte. Her Zaman Altını Hedef Al: Güreşe girdiğimde amcam bana "Aklına koyduğun her şeyi yapabilirsin" demişti. Hayatta sadece bir kere gençsin ve bir gün geçmişe bakıp "Acaba becerebilir miydim?" diye düşünürken bulabilirsin kendini. Ben bu duruma düşmek istemedim. Kokuyu Yen: Kolonyadan daha önemli bir şey varsa o da duş almak. © Hakan Haktanır 2007
|
|||
| Son Güncelleme: Çarşamba, 14 Mart 2007 17:19 |