Kurgu ve Ötesi
Hakan Haktanır

Güncel videolar ve güreş forumları için Sevenload'a uğramayı unutmayın.

Nostalji

Güreşmania'nın nostaljik inceleme çalışmalarına bakmayı unutmayın!

Tamamlanan projeler:
1993 RAW ve PPV incelemeleri
1994 RAW ve PPV incelemeleri
1997 RAW ve PPV incelemeleri
1998 RAW ve PPV incelemeleri

WCW PPV İncelemeleri

Web Hosting By Arvixe

WWE Magazine - Ocak 2007
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 11
ZayıfEn iyi 
Perşembe, 04 Ocak 2007 21:04
WWE Magazine'in Ocak 2007 sayısının özeti ve kapak resmi.

WWE Magazine - Ocak 2007

Biraz daha anlamlı ve kolay olması için, bundan sonra WWE Magazine sayılarını sayfa sayfa değil de içeriğinin önemine göre inceleyeceğim.

Mecmuanın ilk başları, 2006 senesindeki mücadelelerden seçme resimlere ayrılmış. Bu kısımda özellikle hava hareketlerine sahip güreşçilerin resimlerine tanık olabilirsiniz.

"Şimdi Nerde?" köşesinde efsane isim Captain Lou Albano var.

Gırgır kapak köşesinde dikkatimi çeken "Smell in a Cell". Yarışma köşesinde Tommy Dreamer ve Great Khali, burito yeme yarışması yapıyorlar. Edge ise bize İsveç köftesi yapmayı öğretiyor.

Divalarla söyleşi kısmında Candice, Michelle McCool ve Kelly Kelly, bizi divaların bakış açısıyla aydınlatmaya devam ediyorlar. Acaba internet üzerinden yaşanan aşklar hakkında ne düşünüyorlar? Araba köşesinde de Maria, bu ay kışa dayanıklı arabaları test ediyor.

Bu aya özel bölümde 2006'nın bir numaraları seçiliyor. Ardından da 2006 senesinden bazı sahne arkası fotoğrafları yer alıyor.

Fantezi maç bölümünde bu ay Tatanka vs. Chief Jay Strongbow var.

Bu ayki sayıdan örnek sayfa: 2006'nın Enleri:

• En İyi Misafir Sanatçı: K-Fed (16 Ekim RAW): Perdeden çıkıp yamuk şapkası ve gülümseyişi ile ekranlara geldiği andan itibaren milyonca insanı hasta etti. Bundan dolayı da izleyiciler onun Cena'dan FU yiyerek parçalanışını görmekten zevk aldılar. İşte buna iyi televizyon programcılığı denir.

• En Kötü Mikrofon Yeteneği: The Great Khali: İster İngilizce konuşsun, ister Hintçe, sanki ağzının için çakıl dolu gibi. Belki dili ağzı için fazla büyük, belki de ağzı dili için. Sorun her neyse ağzından laflar düzgün çıkmıyor. Hapşurması bile bir garip. Zavallı adam. - Daivari

• En Kötü Ring Kostümü: Viscera: İnsanlar benim pijamalarımın ne kadar pahalı ve lüks olduğunu anlamıyorlar. Bunları giyince yapmak istediğim iki şey var: Aşk yapmak ve uyumak. Farklı olmak için çalışıyorum. Benim ipek pijamalarımı beğenmeyenlere lafım şu: sizin düşünceniz benim için önemli değil. - Viscera

• En Bayat Espri: DX'in "horoz" (cock) esprileri: Vince'e göre cock eskimez. Ne kadar cock varsa o kadar iyi. Ben kendim bir cock insanı değlim ama Vince'in zevkine göre hareket ediyorum. - Triple H

• En İyi Giriş Müziği: Daivari: Beni farklı kılan bir müzik bu. İnsanların aklında kalan bir melodi. İnsanlar duydukları anda yuhalamaya başlıyorlar. Adeta Pavlov köpeğinin otomatik tepkisi gibi. - Daivari

• En Kötü Zamanlama: Charlie Haas, Lilian Garcia'nın ring kenarından düşmesine sebep oluyor (5 Haziran RAW): Sadece bu endüstride bir kızı kıçının üzerine düşürüp takdir toplayabilirsin. Bence bu mükemmel bir şey. - Charlie Haas
    Ben güreşçi değilim ve bunun olmaması gerekiyordu. Bunun önemli bir olay olduğunu da ancak arkadaşlarım bana cepten mesaj atmaya başlayınca anladım. - Lilian Garcia

• En Kısa Görev: Marty Jannetty: 20 Şubat'ta işe alındı, 3 Mart'ta serbest bırakıldı. 15 Eylül'de tekrar işe alındı, 29 Eylül'de tekrar bırakıldı. Bu bir rekor olmalı.

• İyi Ki Gitti Ödülü: Kurt Angle: Kendini yenilemenin en iyi yöntemi nedir? Kariyerinin en üst noktasındayken çekip gitmek tabi ki. Zamanından Lex Luger ve Randy Savage için çok işe yaradı ya.

• En Benzer Oyuncak: Boogeyman oyuncağı: Ruthless Agression Series 20 altından piyasaya sürülen Boogeyman oyuncağı bu sene gerçeğine en çok benzeyeni.

• Hakkı En Az Verilen: Finlay: Bu ödül benim için ufak bir iltifat. Ben uzun süredir güreşiyorum, belki insanlar bunu unutmuştur. Ancak son beş veya altı senedir güreşmiyordum. Taraftarlar benim neler yapabileceğimi unutmuştu ve geri dönüşüm onları etkilemiş olmalı. Sanırım stilimi beğeniyorlar. Dövüşmeyi seven birini taraftarlar sever. Ancak ringin altındaki ufak bir insanın da bu ödülü almamda rolü olmuş olabilir. - Finlay

• En Rahatsızlık Verici An: Diva Dance-off (21 Temmuz Smackdown): Yarışmaya devam eden yedi diva adayının ringde elektrikli balık gibi sallanmalarını görmek bize rahatsızlık verdi.

İkinci örnek sayfa: Genius Advice, yani Dahice Tavsiyeler. Bu ay bize tavsiye veren kişi Mr. Kennedy.

Hiç Bir Şeyden Pişmanlık Duyma: Pişmanlık işe yaramaz - bu kadar basit. Ben hayatımda bir sürü hata yaptım ama hiç biri için pişmanlık duymuyorum. Tüm olanlardan yeni bir şey öğrenme fırsatı buldum.

İnce Çizgide Yürümek: Kız arkadaşım bana hep "Şişmanlarsam bana söyle" diyor. Tabi tabi. Sakın bunu yapmayın. Sizin yerinize biri bunu kimliği belirsiz bir e-mail ile yapsın.

Onu Dinle: Bayanlar onları dinleyen birine ihtiyaç duyarlar. Tavsiye istemedikleri sürece vermeyin. Ağlamaya başladıklarında sadece onu dinleyin. Çok yakında durum düzelir.

Kaçık Jack: Jack Black (aktör) çok sinir biri. Başkalarına göre komik biri ve bu düşünce beni sinir ediyor. Komik değil, tek diyeceğim bu.

Kaderini Kabullenme: Kader düşüncesi saçmalık. Kader diye bir şey yok. Kader olsaydı hiç birimizi bir şey için çaba göstermesi gerekmezdi.

Stresini Kontrol Altına Al: Stres atmanın en güzel yolu bir şeyleri kırmak. Eline ne geçerse kır. Veya bir köpek al. Günün ne kadar kötü geçerse geçsin, köpek sana iyi dost olacaktır. Yalnız bu iki stres atma yöntemini bir arada kullanma.

Yut, Tükürme: Gurur önemli bir şey değil. Hatta başını derde de sokabilir. Gururunu yut ve yanlış olduğunu kabullenmemelik etme. Unutma... balla, sirkeyle yakalayacağından daha fazla sinek yakalarsın. Ya da öyle bir şey işte.

Her Zaman Altını Hedef Al: Güreşe girdiğimde amcam bana "Aklına koyduğun her şeyi yapabilirsin" demişti. Hayatta sadece bir kere gençsin ve bir gün geçmişe bakıp "Acaba becerebilir miydim?" diye düşünürken bulabilirsin kendini. Ben bu duruma düşmek istemedim.

Kokuyu Yen: Kolonyadan daha önemli bir şey varsa o da duş almak.

© Hakan Haktanır 2007

Son Güncelleme: Çarşamba, 14 Mart 2007 17:19

Joomla Templates by Joomlashack