Kurgu ve Ötesi
Hakan Haktanır

Güncel videolar ve güreş forumları için Sevenload'a uğramayı unutmayın.

Nostalji

Güreşmania'nın nostaljik inceleme çalışmalarına bakmayı unutmayın!

Tamamlanan projeler:
1993 RAW ve PPV incelemeleri
1994 RAW ve PPV incelemeleri
1997 RAW ve PPV incelemeleri
1998 RAW ve PPV incelemeleri

WCW PPV İncelemeleri

Web Hosting By Arvixe

WWE Magazine - Holiday 2006
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 18
ZayıfEn iyi 
Cumartesi, 16 Aralık 2006 02:32

WWE Magazine adlı mecmuanın 2006 Noel bayramı özel sayısı.

WWE Magazine - Holiday 2006

2006 bayram özel sayısının kapağında WWE'nin divalarından Candice Michelle, Kelly Kelly ve Michelle McCool yer almakta. "Sıcak! Islak! ve Seksi!" kapakta. Mecmuanın içinde de buna kanıt olarak saunadan ve masaj salonundan resimler sunuluyor.

Rakamsal karşılaştırmada bu ay bir köşede Randy Orton, diğerinde Carlito. Bu aya özel bir makalede WWE'nin arşivleri tanıtılıyor. Şaka kapak olarak bu ay "Mr. Money in the Tank" var. Eşyalarla ilgili bölümde "bunu satın almış mıydın?" kısmında George "The Animal" Steele'in Mine adındaki ayısı hatırlatılmış bize.

Bu ay Lashley sorularınızı cevaplayan isim. Maria arabalar hakkında bilgi sağlamaya devam ediyor. Bu ayki sayıda test olarak geçmişten bugüne yer alan bir sürü WWE eşyası hakkında sorular hazırlanmış. Dahice tavsiyeler bölümünde bu ay tavsiyeler veren WWE divası Ashley oluyor. Eskilerden de Iron Sheik geçmiş günleri anlatarak anılarımızı tazeliyor. Hatta garip çizmelerinden de bahsediyor.

Geçen ayın en iyi çekişmesi olarak seçilen Jeff Hardy ve Johnny Nitro arasında Intercontinental Title için olan çekişme gösterilmiş.

John Cena'nın başrolde yer aldığı The Marine filminin gala gecesinden resimler ve bilgiler var.

Fantezi savaşı sayfasında bu sefer Highlanders vs. Bushwackers var. Mercek altında incelenen hareketler köşesinde bu ay Randy Orton'ın RKO hareketi inceleniyor. "Nasıl Hissediyorsun?" bölümünde yazar arkadaş bu ay demir basamakları tadıyor.

Örnek sayfalardan ilk olarak "Under the Hood with Maria" bölümünde bu ay Maria'dan arabalarla alakalı neler iyidir (hot), neler kötüdür (not hot) onu öğreniyoruz. Ama tabi daha çok resme bakıyorsunuzdur hepiniz benim gibi.

Not Hot! İşeyen Calvin Logosu: Bunlar iğrenç. Kimse bir arabanın üzerinde işeyen karikatür karakteri görmek istemiyor. Kendini başka şekilde ifade et.

Hot! Dodge Viper: Eğer sevdiğim adam bana bu arabayı alırsa, ödül olarak bir hafta evden dışarı adım atmayız.

Not Hot! Bir Kızla İlk Defa Çıkmadan Evvel Arabayı Elektrikli Süpürge İle Temizlemek: Tertemiz bir arabaya binmek etkileyici bir şey değil çünkü kimse arabasını gerçekte o kadar temiz tutmaz. Eğer o kızla ikinci defa çıkmak istersen kendin olman gerekir.

Hot! Radyoya Eşlik Etmek: Radyodaki şarkıya eşlik etmeyi kim sevmez ki? Sözleri bilmiyorsan da kendi sözlerini yaratırsın.

Not Hot! Arka Koltukta Abur Cubur Kağıtları: Arka koltukta McDonald's torbası bırakma. Hani içinde yarım yenmiş burger ve soğuk patatesler olan. Ayrıca araban McDonald's gibi kokarsa pek kızı yatağa atmada şansın da olmayacaktır.

Hot! Cool Water Araba Kokusu: Bu ufak mavi ağaç şeklindeki koku dünyadaki en seksi koku. Beni tam azdırıyor. Bu kokuyu hissedince arabanın arkasında yapmadığım kalmadı.

Not Hot! 22 Inchlik Jant: Kısacası, külüstür bir arabaya 4 bin dolarlık jant taktırınca bu hiç de havalı olmuyor.

Hot! Özel Boya: Bazı boyalar var, arabaya birden fazla renk katıyor. Buna bayılıyorum, özellikle yeşilden önce mora, sonra da siyaha dönüşenine. Köşeyi bir dönüyorsun, millet 3-4 renk görüyor.

İkinci örnek sayfamız Dahice Tavisyeler kısmı ve bu ayki konuk da WWE divalarından Ashley.

Sarhoşken Telefon Etmeyin. Ama Ederseniz:... : İçki içtiyseniz telefonunuzu kapamakta yarar var. Ama sarhoş kafayla oraya buraya telefon ettiyseniz fazla kafaya takmayın. Hiç olmamış gibi davranın ve sonrasında özür falan etmeyin, bu sadece durumu daha da utanç verici hale getiriyor.

Ona Yemek "Pişir": Beyler, eğer yemek yapamıyorsanız güzel bir yerden eve ısmarlayın, sonra da siz yapmış gibi davranın. Eğer sizin gerçekten bunu pişirmediğinizi anlasam bile beni etkilemek için girdiğiniz uğraşın tatlıca olacağını düşünürüm.

Patrona Hareket: Eğer patronunuz tam bir hıyarsa ve artık dayanamıyorsanız, işi bırakırken ona hareket çekin. Yeter ki sonra ileride ondan işinizi geri istemek durumunda kalmayın.

Fazla Düşünme: Kadınlar, erkeklerin sandığı kadar karmaşık değillerdir. Beyler, fazla düşünmeyi keserseniz daha fazla şeyi anlarsınız.

Ölüm Nefesinden Uzak Dur: Bir kızla çıkmadan sakın sarımsak yeme.

Eski T-Shirtleri Sakla: Giymesen bile eski bir t-shirtü saklamak sorun değil.

Eski Çıktığını Sil: Eskiden çıktığın kişinin numarasını cepten sil. Her adres kitabına bakarken onu hatırlamanın ne yararı var?

Daha Fazla Kredi: Ben kredi kartımı seviyorum. Ama dikkatlice kullanıyorum. Her zaman toplam borcumu geri ödüyorum, böylece de borca girmemiş oluyorum.

© Hakan Haktanır 2006

Son Güncelleme: Cuma, 17 Temmuz 2009 10:36

Joomla Templates by Joomlashack