Kurgu ve Ötesi
Hakan Haktanır

Güncel videolar ve güreş forumları için Sevenload'a uğramayı unutmayın.

Nostalji

Güreşmania'nın nostaljik inceleme çalışmalarına bakmayı unutmayın!

Tamamlanan projeler:
1993 RAW ve PPV incelemeleri
1994 RAW ve PPV incelemeleri
1997 RAW ve PPV incelemeleri
1998 RAW ve PPV incelemeleri

WCW PPV İncelemeleri

Web Hosting By Arvixe

WWE Magazine - Ağustos 2008
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 86
ZayıfEn iyi 
Pazar, 12 Temmuz 2009 14:38

WWE Magazine'in Ağustos 2008 sayısının örnek sayfalarla incelemesi.

WWE Magazine - Ağustos 2008

WWE Magazine'in Ağustos 2008 sayısının kapağında Jeff Hardy'yi görüyoruz. Kendisinin ana kemeri kazanma rüyasıyla ve planlarıyla ilgili bir kaç sayfa ayrılmış mecmuada. Jeff ayrıca misafir editör olduğu için sayfalara kafasına göre yorumlar eklemiş.

İlk örnek sayfamızda rastgele köşeler yer almakta. En üstte yer alan pembe donlu ve makyajlı arkadaşımız "Adorable" Adrian Adonis yer almakta. Kendisi için mecmua yazarları şunları demişler: "Adonis, büyük bir adamın vücuduna hapsolmuş büyük bir kadındı. Flower Show adlı röportaj programını sunan Adonis, özellikle bayan giysileri giymesi ve Roddy Piper ile çekişmeye girmesiyle hatırlanmakta. Kendisinin kariyeri fazla sürmedi ama insanların gözünü üstüne çekmeyi bildi." Ardından kendisinin bazı özelliklerine daha yakından bakılmış. Kendisinin kurdeleler takmasına, "Bu paketi yollayana geri göndermek gerek" diyor WWE Magazine. Kendisinin makyaj yapmasına değinilirken, "Belki de kendisini dünyanın ilk emo yıldızı olarak sayabiliriz" denmiş. Eşarplara değinilmiş sonra. "Kendisi bize bir striptizle cilve mi yapacaktı acaba? Onun iri yarı ve kıllı olduğunu düşünürsek, bu striptizin sonuna kadar devam etmemesi iyi olur." Jeff Hardy de resmin üzerine şöyle yazmış: "Matt'de bu giysinin aynısı var."

Miz'in resminin altına He-Va yazılmış. Bu mecmuanın uydurduğu bir terim. Anlamı, kendi dış görünümüne divalar kadar önem veren erkekmiş.

Ardından Beth Phoenix bize en sevdiği üç maçı seçmiş. Biri, Wrestlemania X'da Bret ve Owen Hart arasındaki açılış maçı. Beth, bu maçı Owen'ın kendini ispat etmesi için çabasından dolayı sevmiş. Diğer bir maç Wrestlemania X-8'deki ünlü Hogan vs. The Rock maçı. Beth bunu canlı izlemiş ve taraftarların inanılmaz reaksiyonuna değiniyor. "Hayatımda böyle bir şeyi bir daha yaşamadım" diyor Beth. Son olarak da kendisinin Unforgiven 2007'de Candice Michelle ile yaptığı maçı seçmiş, bu kendisinin bayanlar kemeri için fırsat bulduğu ilk maç olmuş.

Bu sayfadaki son bölüm de eski bir WWE mecmuasından bir bölümün incelendiği bölüm. Sayı Ağustos 1999, ben bunu yazarken on sene geçmiş. Değinilen konu da The Rock'ın yer aldığı Chef Boyardee marka ürünün reklamı. Yat, helikopter, 80 bin dolarlık bir Porsche, bikinili güzeller bu reklamda yer almışlar. Chef Boyardee smells what The Rock is cooking!

Sıradaki örnek sayfamızda güzel divalarımız Maria, Ashley ve Mickie var. "Knowledge" adlı bu kısımda bize akıl taslıyorlar. Bakalım neler sorulmuş. "Yaşadığınız yere yakın yapmadığınız sürece aldatmak kabul edilebilir mi?" sorusuna Maria, "Hayır! Aldatmak aldatmaktır. Sevdiğim erkeğin bunu nerede yaptığı bir şeyi değiştirmez. Ayrıca 'Sadece bir öpücüktü' lafına da inanmıyorum. Aldatan herkesten nefret ediyorum" şeklinde cevap vermiş. Mickie de Maria'ya katılıyor ve "Gece rahat uyuyabiliyorsan bu senin bileceğin iş" diyerek aldatan erkeklere sitem ediyor. Ashley de yarı şaka, yarı ciddi olarak, "Ludacris bunun sorun olmadığını söylemişti, bir bildiği vardır" diyor.

Başka bir soru... "Kız arkadaşım yemeğe gittiğimizde hep çok bağırarak konuşuyor ve sürekli yemeği beğenmeyip geri yolluyor. Onu bu huyundan nasıl kurtarabilirim?" Kızlar buna genel olarak fazla kafaya takmamasını falan söylemişler. Olur mu ya divalar? Kız dediğin birazcık da olsa hanımefendi olsun. Ne bu 'delikanlı kız' modası, iğrenç. Kes sesini ve ye yemeğini ulan. Veya The Rock'tan alıntı yaparsak, "Know your role and shut your mouth!"

"Nişanlı olmama rağmen başka kızlarla mesajlaşmam yanlış mı?" sorusuna Maria, "Yazdıklarına dikkat et. Nişanlın bu mesajlarını görse hem utanırsın, hem de kötü hissedersin" diyor. Yani yakalanmayın mı demek istedi Maria? Mickie de nişanlı veya evli kişilerin başkalarıyla böyle mesajlaşmaması gerektiği düşüncesinde. Ashley de ne yazdığına bağlı diyor. "Selam bebek ne haber?" falan Ashley'ye göre sorun teşkil etmeyen bir mesaj türü, ama "Kavunların çok güzel" tarzı mesajlara karşı.

"Çok tatlı bir sarışınla çıktım, sonra saçını kısa kesip kahverengi yaptı! Bu ondan ayrılmam için yeterli bir neden mi?" sorusuna Mickie, "Sen bu kadar yapaysan o zaman bu yeterli" diyor. Ashley ise erkeğin kızla bu konuda konuşmasını öneriyor. Maria da önemli olanın iç güzellik olduğunu söylüyor. Tabi canım, Maria'ya benzeyen kızlar hep böyle derler zaten.

"Tuvalette papazı tokatlarken kız arkadaşımın annesi kapıyı açtı ve beni gördü. Şimdi beni sapık zannediyor. Onunla konuşmalı mıyım?" sorusuna Maria, "Bunu velilerin evinde yapmamak gerek, akıllıca değil" diyor. Mickie ise tüm olayı sorguluyor. "Kim tuvalete gitmek için izin isteyip orada bunu yapar?" diyor. Anlaşılan Mickie erkekleri pek tanımıyor. Maria ise Mickie'nin bu olaya böyle bakmasından yana değil, "Aslında anlıyorum. Belki de kız arkadaşın seni azdırdı, sen de ona yemek masasında saldırmaktansa böyle yapmışsındır" diyor. Ashley de nihayet ağzını açıyor, "Boşver, hiç olmamış gibi davran ve hayatına devam et" diyor. Maria buna da tam katılmıyor ve "Bence kız arkadaşının annesinden özür dile, ondan sonra yoluna devam et" diyor.

"Ben eski Barbie bebekleri koleksiyonu yapıyorum. Arkadaşlarım bana salak olarak bakıyor. Siz ne düşünüyorsunuz güzel bayanlar?" sorusuna Maria, "Wow! Barbie toplayan bir erkek! Bayanlardan hoşlandığına emin misin?" diyerek zavallı gençle dalga geçiyor. Ashley, kendisinde de eski Barbie'lerin olduğunu söylüyor, ama bir erkeğin bunu yapmasının garip olduğunu belirtiyor. Mickie de katılıyor, "Bayanlar senin diğer takımla oynadığını sanırlar" diyor. Maria, bu gencin internette araştırma yapmasını, belki kendisi gibi Barbie biriktiren bir bayanla tanışabileceğini söylüyor. Mickie de "Kim bilir? Belki birisinin hoşuna gider bu" diyor. Ashley buna pek şans tanımıyor. "Dostum, çizgi roman veya beysbol kartları falan biriktir, oyuncak bebek değil" diyor.

Son olarak size WWEShop.com reklamı olan ve hoşuma giden iki sayfayı sunuyorum. Reklamda şöyle yazıyor. "Yıldızların giydiklerini giy ve hayatın her anını ringdeymiş gibi geçir. İzlemekle yetinme. Bunu yaşa!"

© 2009 Hakan Haktanır

Son Güncelleme: Pazar, 12 Temmuz 2009 15:23

Joomla Templates by Joomlashack