2008/08/25: RAW
RAW

25 Ağustos 2008 - RAW

Hazırlayan: Cem Germaner & Çetin Zırhlı

Şov Intro ve Pyro şovları ile açılıyor.

CM Punk vs. JBL

İkili ilk olarak Lock-Up’a girişiyor ancak JBL yumruklar ile Punk’ı yere düşürüyor. Headlock bağlıyor ama Punk ona yumruk atıp sonra Irish Whip ile yollayarak kurtuluyor. JBL döndüğünde Shoulder Block yapıp bir daha sekerek Elbow Drop deniyor ama Punk kurtulup üst üste tekmeler atarak onu oturtup Dropkick yapıp tuşa gidiyor, sonuç gelmiyor ve Punk dirsek atıyor. JBL atağa geçiyor ve Big Boot ile yere düşürüyor. Sonrasında Punk’ı kaldırıp yumruk atıyor. Yeniden kaldırıp kolunu büküyor ama Punk kurtulup tekmeler atarak tuşa gidiyor, sonuç gelmiyor ve JBL köşeye dayanıyor.

Punk ona köşede saldırıyor ve tuşundan sonuç gelmiyor. JBL’e Headlock bağlıyor ama JBL onu yolluyor. Big Boot deniyor ama Punk Arm Drag yapıyor. Armlock bağlıyor ama JBL kurtulup Clothesline deniyor. Punk izin vermeyerek tekme atıp ardından Dropkick ile JBL’i ring dışına düşürüyor. Sonrasında kendisi de dışarı atlıyor ve JBL’i yine yere düşürüyor! JBL’i ringe sokup Crossbody ile tuşa geçiyor ama sonuç gelmiyor. JBL’e tekme atıyor ama JBL onu ring dışına yolluyor. Punk iplerden tutunup geri giriyor ancak bu sefer JBL Big Boot ile onu ring dışına düşürüyor. Bu sırada reklama gidiyoruz.

Reklamdan döndüğümüzde JBL Punk’a Bearhug yapmakta. Punk bir süre sonra kurtuluyor ve reklamda gelen Fallaway Slam’i görüyoruz. O sırada JBL tuşa gidiyor ama sonuç gelmiyor. JBL Suplex yaparak tuşa gidiyor ama o da olmuyor. Punk’a Lock’lar ile çalışıyor, Punk kurtulmaya çalışıyor ama JBL izin vermiyor. Punk’ı indirerek tuşa gidiyor ama sonuç gelmiyor. Onu kaldırıp Clothesline yaparak ardından Elbow Drop ile tuşa gidiyor ama olmuyor.

Punk üst üste yumruklar atmaya başlıyor ama JBL tekme atıp Punk’ı havada tutuyor. Punk birden inerek tekme atıp iplerden sekerek üstüne zıplıyor ama JBL onu atıp tuşa geçiyor, sonuç gelmiyor ve JBL Punk’ı kaldırıp kafasını köşeye çarpıyor. Onu köşeye çıkararak üst üste yumruklar atıyor. Kendisi de köşeye çıkıyor ve Superplex deniyor ama Punk yumruk atarak Tornado DDT yapıyor!! Tuşa geçiyor ama sonuç gelmiyor, ikili yavaşça kalkıyor ve yumruklaşmaya başlıyor. Bundan üstün çıkan Punk oluyor ve bir tekme atıp aprondan zıplayıp Crossbody Clothesline yapıyor. Tuşa geçiyor ama olmuyor.

Ardından Shining Wizard + Bulldog ile tuşa geçiyor ancak JBL kurtuluyor. JBL’in kalkmasını bekleyip Go To Sleep için onu kaldırıyor ama JBL kurtulup Clothesline From Hell yapıyor! Tuşa geçiyor ama son anda Punk eliyle ipleri tutuyor! JBL ring dışına inip sandalye alıyor ama hakem JBL ringe girerken sandalyeyi alıyor, JBL hakem ile tartışırken Punk onu Go To Sleep’e alıyor ve yapıp tuşa geçerek maçı kazanıyor!

Maçtan sonra Mike Adamle geliyor, seyircilerden Titantron’a bakmalarını istiyor. SummerSlam’de gerçekleşen Batista vs. Cena maçı hakkında özet bir video izliyoruz. Batista Bombların sonucu olarak John Cena’nın bir sakatlık geçirdiğini söylüyor. Sakatlığın çok büyük olduğundan ve ameliyat gerektirdiğinden bahsediyor. Cena’nın bir Unforgiven’da Scramble maçında mücadele edemeyeceğini belirtiyor. Cena’nın yerine güreşecek kişinin bu akşam belli olacağını söyleyip arka alanın yolunu tutuyor.

Arka alanda Kane’i görüyoruz. “Cena’nın sakatlığını herkesin bir trajedi haline getirdiğini ama acının bazen güzel olabileceğini” söylüyor. “Benim Rey’e yaptıklarımın yanında Batista'nın Cena’ya yaptıkları hiç kalır. Hasar görmüş bir vücut, hasar görmüş bir ruhun yanında hiçbir şey etmez, hasar görmüş bir ruh beni çok tatmin ediyor ve bana çektirdiğim acılardan zevk almamı sağlıyor” diyor. Daha sonra elini göstererek “ bu eli birisinin boğazına yapıştırmak, o kişiyi havaya kaldırırken, nabzının ne kadar hızlı attığını hissetmek ve daha sonra onu ufalamak” diyor ve yüzünde inanılmaz bir haz alma ifadesi var. En sonunda onun hakkında tek merak ettiğiniz şey “Is he Alive or Dead?”. Kane psikopatça gülüşünü yapıyor ve kamerayı kapatıyor.

Kelly Kelly vs. Beth Phoenix

İkili ringe giriyor ve maç başlıyor. İkili Lock-Up’a girişiyorlar ve Kelly Headlock bağlıyor ama Phoenix onu köşeye koyuyor. İkili tartışırken Kelly ona birden yumruk atıyor ama Beth ona iplerde saldırıyor. Kelly üstünlüğü geçirip Roll-Up yapıyor ama olmuyor. Beth birden onu yere düşürüyor ve tekmeler ile saldırıyor. Ardından kafasına çalışıyor ve tuşa geçiyor ama sonuç gelmiyor. Beth Kelly’e dirsek atıp Headlock bağlıyor.

Kelly birden Beth’e saldırmaya başlayıp onu köşeye yollamak istiyor ama Beth onu gönderiyor. Kelly tekme atıyor ama Beth onu tutuyor. Kelly’e takla attırıyor ve üstüne koşuyor ama Kelly onu köşeye yolluyor. Santino Beth’i çekiyor ve onunla konuşmaya başlıyor ama Kelly Roll-Up yapıyor ve maçı kazanıyor! Maçtan sonra Santino yanına gelip onu götürmeye çalışıyor ama Beth onu yumruklarla dövüp kaçırıyor!

Arka alanda Mike Adamle ve Primo Colon’u görüyoruz. Mike Adamle geçen hafta Cena ile konuşmak zorunda olduğunu belirtiyor ve bu sebeple Primo’ya ettiği saygısızlıktan dolayı özür diliyor. Primo hoş ve alçakgönüllü bir şekilde özrü kabul ediyor. Adamle her şeyin hazır olduğunu söylüyor, elmalar,muzlar… “Tıpkı abin gibi” diyor. Primo “efendim, ben abim gibi biri değilim, tüm hayatım “bu cool, bu cool değil” laflarını duyarak geçti, o tam bir serseri, yani lütfen anlayın ben Carlito’dan daha iyi bir adamım” diyor. Adamle sırıtıyor, Primo “bu kadar komik olan ne?” diye soruyor. Adamle “bunu maçında göreceğiz” diyor. Bir anda yüzlerinde korku dolu bir ifade beliriyor, HBK geliyor, sinirli bir şekilde “Chris Jericho nerede?” diye soruyor, Adamle Jericho’nun daha varmadığını ve HBK’in beklemesi gerektiğini belirtiyor. HBK giderken, Adamle, Rebecca’nın durumunu soruyor ama HBK hiç oralı olmadan çekip gidiyor.

Primo Colon vs. Charlito

Charlie Haas Carlito gibi giyinmiş elinde elmayla geliyor. Üstte önceden yapılmış bir konuşması var ve Charlito elma yiyip ortalığa tükürüyor. Colon geliyor ve maç balkıyor. İkili tartışıyor ve Charlito Eye Poke yapıyor ve ikili üstünlüğü ele geçirmeye çalışıyor. Colon köşeye çıkarak Hurracanrana yapıyor! Charlito bir süre sonra kalkarak yumruklarla saldırıp tuşa geçiyor ama olmuyor. Yumrukları ve tekmelerine devam ediyor, sonrasında Back Suplex ile tuşa geçiyor ama olmuyor. Headlock bağlıyor ve Colon bir süre sonra kurtulur gibi oluyor ama Charlito onu yumrukla yere düşürüyor.

Elma alıp ısırıyor ama Colon ona yumruk atıyor. Charlito’yu iplere yollamak istiyor ama Charlito onu yolluyor, döndüğünde Dropkick yapmak istiyor ama Colon iplere tutunarak Clothesline yapıp ardından Dropkick ile onu yere düşürüyor. Monkey Flip yapıyor ve Charlito’nun peruğu düşüyor! Charlito’yu iplere gidiyor ve Colon üstüne koşuyor ama Charlito çekilip Backbreaker deniyor! Colon kurtulup Crossbody ile tuşa geçip maçı kazanıyor!

Maçın ardından Y2J-HBK arasında olanlarla ilgili bir video izliyoruz.

Ardından HBK girişini yapıyor. “İlk olarak, karım Rebecca’nın sakatlandığını söylemek istiyorum ama 10 yıllık evliliğimiz süresince onun dayanıklı olduğunu biliyorum ve o iyileşecek” diyor. Geçen haftayı evinde çocukları ve karısıyla ilgilenmeye ayırdığını ve karısına gelen yumruğun, bir kaza olduğuna inanmaya çalıştığını belirtiyor. “Sonra ailecek RAW izlemek için oturduğumuzda Chris Jericho’nun, sizlere ve bana laf attığını ve yaptıklarından hiç pişmanlık duymadığını gördüm. Buraya çıkıp 20 yıldır bana destek olan hayranlarıma teşekkür ederim demeyi hak ettim!!! Ama asıl olan şu ki, gelip son bir veda etmenin bu kadar zor olacağını hiç bilmiyordum, o yüzden biricik eşim Rebecca’yı yanımda getirdim. Bana son 10 yıldır her zaman destek olduğu gibi, o günde de destek olması için… Ama karşılığında yüzüne bir yumruk yedi. Eğer bunu izliyorsan Chris, eminim kolay yolu seçip olanların Rebecca’nın suçu olduğunu söylersin ve işte ben… bu yüzden, hiçbir yere gitmiyorum” diye konuşmasına devam ediyor ama ekranda Chris Jericho beliriyor.

Chris Jericho, şu anda o arenada bulunmadığım ve WWE Studios’ta olmamdan dolayı çok şanslı bir adamsın” diye konuşmasına başlıyor. İnsanların seni tekrar mahvetmemi istemediğinden dolayı, RAW’da gözükmeyi kabul etmediğim için çok şanslısın, en son karşılaşmamızda seni yok ettim. Şu anda o ringi tek başına terk edebilirsin ama eğer bir daha benle karşılaşacak olursan, o ringden yardım almadan çıkamazsın!!! Jericho laf atmaya devam ediyor. HBK lafı kesiyor ve “bu maçı istemesinin sebebinin, sana dışarıda yapmak istediklerimi yapacak olursam hapse girerim ama ringde her şeyi yapabilirim. İstediğin her şey olsun, her türlü anlaşma, her türlü zorluk, istediğin şartlar ama kimsenin, benim dışımda, sana yapacaklarımdan dolayı sorumlu tutulmasını istemiyorum. Jericho lafı alıyor tekrar ve HBK’in ona hiçbir şey yapamayacağını ama kendisinin HBK’e neler yaptığını alaycı bir şekilde hatırlatıyor. HBK çok fazla dayanamadan “Maçı kabul edecek misin, ya da beklediğim şeyi yapıp eşimin senden daha dayanıklı ve sert olduğunu mu kanıtlayacaksın?” diye soruyor sinirli bir şekilde. Y2J maçı kabul ediyor. Ama Shawn’ı şu şekilde uyarıyor, “karının ve çocuklarının maçı izlemesine izin verme, çünkü görecekleri onları dehşete düşürebilir ve 2 hafta sonra Unforgiven’da… HBK bağırarak Y2J’in konuşmasına izin vermiyor yine, Unforgiven kelimesinin ne anlama geldiğini biliyor musun, ben seni aileme yaptıklarındna sonra asla affetmeyeceğim ve Chris şunu anlamalısın, aklımda bulunan tek şey gözüme karşılık bir göz!!! İkili birbirlerine pis pis bakarken, reklamlara giriyoruz.

Ted DiBiase & Cody Rhodes vs. The King & Hacksaw Jim Duggan

Maç başlamadan önce geçen ay önce olan olayları görüyoruz. Maça The King ve Cody Rhodes başlıyor ama Rhodes vazgeçince DiBiase ringe giriyor. İkili Lock-Up’a girişiyor ve iplere kadar gidiyorlar ama hakem onları bıraktırıyor. King tekme atıp Irish Whip deniyor ama Ted yapıp King dönünce Back Body Drop yapıyor. Sonra bir tane Irish Whip daha deniyor ama King yollayıp Back Body Drop yapıyor. O sırada Duggan taraftarları coşturuyor ve ikili yeniden Lock-Up’a giriyor, Ted onu iplerde sıkıştırıp yolluyor ama The King ona Clothesline yapıyor.  King onu köşeye götürüyor ama Ted üstünlüğü ele geçirip Cody’e tag veriyor.

Ted King’i tutuyor ve Cody yumruklar atıyor. Ted gidiyor ve Cody bir süre daha devam edip Headlock’u bağlıyor. King hızlıca kurtulmaya çalışıyor ve yumruklar atıyor ama Cody onu yeniden indiriyor. En sonunda kurtuluyor ama Cody tekme atıp ardından Suplex yapıyor. King’i kaldırıp tokat atıyor ve King sinirlenip yumruklarla onu dövmeye başlıyor.

Ted geliyor ama King ona da karşı yumruklarla üstünlük sağlıyor. King onu iplerden Irish Whip etmek istiyor ama Ted onu edip Million Dolar Dream bağlıyor. King kurtulup Duggan’a tag veriyor ve ikili üst üste Clothesline’lar yiyor. Duggan Slam yapıp ardından Clothesline ile tuşa geçiyor ama Cody engelleyince King karışıp Cody’i yolluyor. Duggan hareket yapacakken Ted engelleyip Russian Legsweep yaparak maçı kazanıyor.

Cody ve Ted ikilisi geliyorlar. Cody lafa başlıyor ve Cryme Tyme’a sesleniyor. “Ted ve kendisinin onları bulup, yok edeceğini, Cryme Tyme’ın ünvanlarını çalarak bir hırsızlık yaptıklarını” söylüyor. “Ve bildiğim kadarıyla şampiyonluk çalamazsın, onları kazanırsın tabii ki bu siz serserilerin asla yapamayacağı bir şey… Cryme Tyme müziği çalıyor, seyircilerin arasında görüyoruz onları. Çok havalı bir biçimde kendilerini takdim ediyorlar. Shad “ ünvanı bir bakıma ödünç aldıklarını ve sonucunda isteklerini gerçekleştirdiklerini, isteklerinin de unvan maçı olduğunu” söylüyor. Ted mikrofonu eline alıyor bu sefer, biraz laf attıktan sonra, rakiplerinin neye bulaştıklarını bilmediklerini belirtiyor, Unforgiven’da istedikleri maçı alacaklarını ama ünvanları kaybedeceklerini belirtiyor… Ted ve Cody ‘’Paha biçilemez’’ olduklarını söylüyor, Cryme Tyme ise biraz daha laf atıyor.

Arka alanda Todd Grisham var ve Batista yanında. Todd, Batista’ya bu akşam Kane ile olan maçı hakkında düşüncelerini soruyor. “Bu maçla ilgili konuşmaya başlamadan önce şunu söylemek istiyorum, Cena ile yaptığım maç kariyerimde ki en zor ve sert maçlardan biriydi, ikimiz de çok zorlandık” diyor. “Cena’ya saygı duyduğunu ve ameliyatı için şans dilediğini” belirtiyor. Sözü Kane’e getiriyor, “bu gece, o hasta, psikopat ve ucube Kane ile olan maçım için hiçbir endişem yok, bu arada Scramble maçını kazanaıp ünvanı geri alacağım ama bu gece ünvanla alakalı bir şey yok, bu gece kişisel bir mesele var” diyor ve röportaj böylece bitiyor.

Santino Marella vs. Kofi Kingston

Maç başlamadan önce Beth vs. Kelly maçının son anlarını görüyoruz ve Santino korkarak ringe geliyor. Ardından Kofi ringe geliyor ve maç başlıyor. İkili Lock-Up’a girişecek gibi oluyor ama Kofi üst üste iki Roll-Up’tan sonuçsuz çıkıyor. Santino’ya Armlock bağlıyor ama Santino yumruk atıp Headlock bağlıyor. Kofi kurtuluyor ancak Santino üstünlüğü ele geçirir gibi oluyor, Kofi üstünlüğü ele geçirip tuşa gidiyor ancak olmuyor ve Armlock bağlıyor. Santino kurtularak onu iplere yolluyor ama Kofi ona Monkey Flip yapıyor.

Köşeye düşen Santino’ya yumruklar ve ardından kafa atarak tuşa geçiyor ama sonuç gelmiyor. Santino Kofi’yi köşeye yolluyor ama Kofi zıplayarak köşeden atlıyor. Santino eğilerek sonradan tekme ve Suplex gibi hareketlerle tuşa geçmek istiyor ama başarısız oluyor. Lock bağlıyor ama Kofi kurtuluyor. Yumruklar ve Dropkick ile üstünlüğü ele geçiriyor. Santino köşeye gidiyor ve Kofi üstüne koşuyor ancak Santino çekiliyor. Kofi köşeden zıplamak istiyor ama Santino eğilince bekliyor. Atlayıp üstünlüğünü Legdrop ile sürdürüyor ancak Santino ringden kaçıyor. Birden Beth önüne çıkıp onu ringe yolluyor! O anda Kofi’nin ayağını çekerek Santino’nun dizine çarptırıyor ve Santino onu hemen tuş ederek maçı kazanıyor!

Maç sonrası Beth Santino’nun üstüne yürüyor ve Santino korkuyor ama Beth onu öpüyor! Sonrasında Santino Beth’i bir hayvan gibi öpüyor ve Beth Santino’yu zorla götürüyor.

Mike Adamle geliyor ve “Scramble maçında Cena’nın yerine geçecek kişiyi duyuracağını” söylüyor. “Onun adı: Rey Mysterio!!!” diyor.

Batista vs. Kane

İkili ringe giriyor ve maç başlıyor. Lock-Up’a girişiyorlar ve Batista Kane’i köşede sıkıştırıyor. Bir süre Batista Kane’e Headlock bağlıyor ama Kane Irish Whip ve Shoulder Block ile üstünlüğü ele geçiriyor. Yine Lock-Up’a girer gibi oluyorlar ama Kane Armlock ile üstünlüğü ele geçiriyor. Batista onu kaldırıp atıyor ve tuşa geçiyor ama olmuyor. Kane onu köşeye yolluyor ama Batista dönüp Shoulder Block yaparak Armlock bağlıyor. Kane bir süre sonra düşüyor ve aynı zamanda Batista Headlock bağlıyor. Kane kurtulmak istiyor ama Batista bırakmıyor. Kane’i köşede sıkıştırıp yumruklar atıyor. Sonrasında karnına kafa atarak ve yumruklarına devam ederek üstünlüğünü sürdürüyor.

Kane üstünlüğü ele geçirerek onu köşede sıkıştırıyor ama Batista kurtuluyor. Kane’i Batista Bomb pozisyonuna sokuyor ama olmuyor ve Kane Clothesline ile ring dışına düşüyor. Kane basamakları kaldırıp ardından sandalyeyi almak istiyor ama almıyor ve reklama giriyoruz.

Reklamdan döndüğümüzde Kane Headlock bağlamakta. Batista yavaşça kurtulup Irish Whip yaparak üst üste Shoulder Block ve tekmeler ile onu düşürüyor. Spear için bekliyor ama Kane yumruk atıyor. Onu Chokeslam pozisyonuna sokuyor ama Batista kurtuluyor ve Kane iğrenç bir Dropkick yapıyor. Bir süre Batista’nın ayağına çalışıyor ama bir süre sonra hakem onu engelliyor. Kane legal hareketlerle Batista’nın ayağına çalışmaya devam ediyor ve Leglock bağlıyor. Batista’nın kalkmasını bekleyip ayağına çalışmaya devam ediyor.

Batista’ya bir süre yumruklar atıp ayağına çalışmaya devam ediyor ama Batista iplerde olduğu için hakem engelliyor. Kane yine devam edip tuşa geçiyor ama olmuyor. Kane son birkaç dakikadır olduğu gibi Batista’nın ayağına çalışıyor ama Batista sonunda bu döngüye son veriyor. Kane onu ring dışına yolluyor ve ring dışında ona tekme atıyor. Kendisi ringe giriyor ve Batista’yı bekliyor. Bir süre sonra Batista geliyor ve Kane’e saldırmaya başlıyor.

Üst üste yumruklar atıyor ama ayağı yüzünden yere düşüyor. Kane onu çekip ayağına bir kez daha çalışmaya başlıyor. En sonunda Kane Ankle Lock tarzı bir hareket bağlıyor ve Batista çok zor hareketi çevirip Kane’in kafasını sıkıştırıyor. Kane iplere ayağını koyarak kurtuluyor. Batista ayağı yüzünden zar zor kalkıyor ve Kane inanılmaz şekilde bir kez daha ayağına çalışıyor. Batista’nın kalkmasını bekliyor ve ona doğru koşuyor ama Batista Clothesline yapıyor. Kane üstüne koşuyor ama Batista kurtuluyor.

Kane’e Slam yapıyor ve ayağını tutmaya başlıyor. Zar zor kalkıyor ve köşeye tutunuyor. Kane üstüne koşuyor ama Batista çelme takıp kafasını korumalıklara çarptırıyor, Clothesline yapıyor ancak ikinci denemesinde Kane onu boğazından tutuyor. Batista izin vermeyip onu itiyor ve Spinebuster yapıyor! Batista Bomb’a hazırlanıyor ama Kane izin vermeyip sayısını unuttuğum kadar Batista’nın ayağına çalışmayı başarıyor. Ring dışından sandalyeyi alıp onun ayağına vuruyor ve hakem DQ’yu veriyor.

Kane Batista’ya saldırmaya devam ediyor ve ringe giriyor ancak Batista tekme ile kurtuluyor ve Spear yapıyor! Sandalyeyi eline alıp Kane’e üst üste vurmaya başlıyor. Sonunda Batista da Kane’in ayağına vurmaya başlıyor. (Ancak yakın kamera açılarıyla Batista’nın demire vurduğunu rahatlıkla görebiliyoruz.) Kane ayağıyla onu itip yere düşürüyor ve ikili yerdeyken şov sona eriyor.

Joomla Templates by Joomlashack