2007/11/23: Smackdown
23 Kasım Smackdown programının incelemesi.

23 Kasım 2007 - Smackdown

Hazırlayan: Aykut Silan 

Şov, Survivor Series'teki Hell In A Cell maçının özetiyle açılıyor. 

Arka alanda Edge ve Vickie var. Vickie "yaptığına inanamıyorum, büyük bir maçı berbat ettin. Sana Batista ile bir maç yapma şansı vereceğim" diyor. Edge ise "beni cezalandardığını mı söylüyorsun, yani No 1 Contender mı oldum" diyor. Vickie hoşgeldin diyor Edge'e. Öpüşmeye başlıyorlar. Şok edici bir sahne. 

Smackdown ambleminin üzerindeki yumruktan pyrolar patlıyor. Şov tam anlamıyla başlıyor. Bu akşam Cutting Edge olacakmış ve konuk da Batista. 

JBL ringde. Size geleceği takdim ediyorum: "Montel Vontavious Porter!" MVP ringe geliyor. Geçen hafta MVP'nin Matt Hardy'yi sakatlamasından görüntüler veriliyor. 

MVP: Teşekkürler JBL. Bu insanların anlaması gereken şeyi sen anlıyorsun. Gerçekten teşekkürler.

JBL: Sana garanti veriyorum. Geleceksin ve Dünya Şampiyonu olacaksın.

MVP: Ben dünyanın en iyi atletiyim. Herkesten iyiyim. Bu şirkette en fazla parayı ben alıyorum. Matt Hardy buraya gelemiyor çünkü ayakta duracak bir ayağı yok. 

JBL: Senin için birşey hazırlattım.

MVP için bir yüzük getirmiş JBL'in adamları. JBL onu MVP'nin parmağına takıyor. MVP'yi yine gelecek olarak anlatıyor. 

JBL: Kontratı imzaladığım zaman sizlere Cuma gecelerini değiştireceğimi söylemiştim. Hatta size neden Smackdown izlediğinizi de göstereceğimi söylemiştim. Kemer kazanacağımı da söylemiştim. Ben M-V-P'yim. Smackdown'ın MVP'si. Bu ringdeki en değerli oyuncu. 

Bir anda Booyaka sesi geliyor Titantron'dan. Rey'in müziği MVP'nin sözünü kesiyor. Rey ringe geliyor. MVP endişeli ve biraz da sinirli. MVP Konuşmaya başlayacak ki Rey onun elinden mikrofonu kapıyor.

Mysterio: Seninle konuştuğum zaman bana bak "çaylak". Görüyor musun? Sen hiçbirşey değilsin bir serseriden başka! Bekle,bekle. Neden Matt'le arkadaş gibi davrandığını çözmeye çalışıyordum. Korktuğun için değil mi ana kuzusu?Evet, bu doğru. Korkuyorsun. 

MVP ben mi korkuyorum diyor ve Rey'in suratına yumruğu indiriyor. Kaldırıyor fakat Mysterio yumruklarla karşılık veriyor. MVP ona doğru koşuyor ve bir Drop Toe Hold! MVP iplerde. Rey 619 için koşuyor ancak MVP kaçıyor. Mysterio'nun müziği çalarken arka alana göz atıyoruz. 

Arka alanda Miz ve Morrison kemerleriyle yürüyorlar... 

The Miz & John Morrison vs The Major Brothers

Maça Morrison ve Brian başlıyor. Morrison'dan bir Uppercut. Irish Whip ancak Brian'dan Shoulder Block. Bir tag geliyor. Brett içeride. Morrison Brett'i kendi köşesine sürüklüyor. Miz de tag yaparak içeri giriyor. Miz'den bir Irish Whip. Brett iplere tutunuyor. Miz ona doğru koşuyor ancak Brett'ten Elbow Smash. Miz'e doğru hamle yapacakken Morrison Brett'i saçlarından tutup yere vuruyor. Tag ile içeri giriyor. Bir Headlock bağlıyor. Brett kardeşine ulaşmaya çalışıyor. Morrison bırakmamaya kararlı. Şimdi Brett yumruklarla kurtulup iplerden geliyor ve bir Leg Lariat. İki adam da tag yapıyor. Brian'dan Miz'e bir Scoop Slam. Morrison Brian'a doğru koşuyor ancak Brian ipleri çekiyor ve Morrison da ring dışına uçuyor. Şimdi Brian ikinci iplerden bir Crossbody deniyor Miz'e. Miz kurtuluyor. Knee & Neckbreaker hareketlerini yapıyor. Maçı Miz ve Morrison kazanıyor. 

Arka alanda Vince ve Finlay var. Vince Hornswoggle hakkında endişelenmemelisin diyor. Sen bana çok sürpriz yaptın. Ben de sana bir sürpriz yapıyorum. Mark Henry'ye karşı Hornswoggle'ın yanında sen de olacaksın diyor ve Finlay kabul edip odayı terkediyor. 

Kane vs Big Daddy V w/ Matt Stryker

Kane V'yi yumrukluyor. Köşede bir Clothesline izliyoruz. Irish Whip deniyor ancak V onu köşeye yapıştırıyor. Şimdi iplerden gelip klasik Splash'ini yapıyor. Yerdeki Kane'e Big Walk yapıyor. Köşede de Göğsüne bir tokat atıyor. Şimdi rakibini yere çalıp Headlock bağlıyor. Kane bir Uppercut ile kurtuluyor. Son bir hamle yapmak için koşuyor ancak V'den Clothesline izliyoruz. Şimdi yerdeki Kane'e Headbutt denemesi ancak Kane kurtuluyor. Şimdi V'ye bir Dropkick ve Elbow Drop. Flying Clothesline için köşeye çıkıyor. Matt Stryker ringe geliyor. Elindeki sandalyeyle Kane'e vurma düşüncesi var aklında ama Kane erken davranıp Flying Clothesline'ı vuruyor Matt'e. Hakem maçı No Contest bitiriyor. Kane elindeki sandalyeyle V'ye bir tane vuruyor. Matt ve V ringi terkediyorlar. 

Arka alanda Mysterio MVP ile yapacağı maça hazırlanıyor. 

MVP vs Rey Mysterio

Non-Title Match olduğunu hatırlatayım öncelikle. Maç başlıyor. Mysterio Leg Scissors bağlıyor. MVP kalkıyor ona doğru geliyor ve iki tane Arm Drag izliyoruz ardarda. İki adam da ayakta. Rey MVP'yi tekmeliyor. Bir Irish Whip izliyoruz MVP'den ancak Mysterio Head Scissors ile yanıt veriyor. Şimdi MVP tekrar Irish Whip yapıyor. Mysterio'dan Springboard Crossbody. MVP bir mola için ring dışına kaçıyor. 

Ringe döndüğümüzde MVP'den bir Free Fall Drop. Ardından çok sert bir tekme atıyor. Bir de Knee Drop. Şimdi yerde Mysterio'nun kafasına tekme atıyor. Rakibini kaldırıp köşeye atıyor. Orada yumrukluyor. Hakem onları ayırıyor. Mysterio'dan bir Dropkick. Şimdi iplerden geriliyor ancak MVP'den çok sert bir Clothesline. Bir Arm Lock bağlıyor. Mysterio yumruklayarak kurtuluyor. MVP köşede. Mysterio ona doğru koşuyor ancak MVP'den mükemmel bir Big Boot. 

MVP bir Arm Bar bağlıyor. Mysterio MVP'nin kafasına tekme atarak kurtuluyor. MVP'den bir Irish Whip. Rey Head Scissors için geliyor ancak MVP onu omzuna alıyor. Mysterio oradan mükemmel bir DDT yapıyor. Şimdi MVP'nin karnına bir tekme. MVP eğilmiş dururken iplerden geliyor ve MVP'nin kafasına tekme atıyor. Springboard Plancha izliyoruz Mysterio'dan!MVP yerde otururken bir de tekme atıyor Mysterio. Biraz önce yaptığı DDT'nin aynısını deniyor ancak MVP'den bir Slam oluyor bu seferki. Playmaker için gidiyor ancak Mysterio çevirip MVP'ye bir tekme atıyor. MVP iplerde. 619 izliyoruz. West Coast Pop için iplere çıkıyor Mysterio ancak MVP yere oturuyor tekrardan. Mysterio bir tekme daha atıyor ve MVP yine iplerde. Bir 619 daha!West Coast Pop için hazırlanıyor. Onun için zıplıyor. MVP Powerbomb'a çeviriyor. Hakem sayarken MVP iplerden de destek alarak Mysterio'yu tuş ediyor. 

Vickie arka alanda. Batista oraya geliyor. Beni mi görmek istiyorsun diyor. Biliyorum,haftaya Edge'e karşı kemeri koruyacağım. Neden böyle birşey oluyor?Burada o kadar çok kemeri hakeden kişi var ki. Vickie ise cevap veriyor. "Bunun iki nedeni var. Birincisi, gerçekten kemeri hakediyor. İkincisi ise onu seviyorum. Şimdi çık dışarı!" Batista odayı terkediyor. 

Jesse+Festus John Cena: My Life DVD'sinin reklamını yapıyorlar. 

Jamie Noble arka alanda McCool'a kötü bir teklifte bulunuyor. McCool onu tokatlıyor... 

Hornswoggle Finlay'e teşekkür ediyor bu gece onu koruyacağı için. 

Hornswoggle & Finlay vs Mark Henry

Bir Hornswoggle, bir Finlay vuruyor. Finlay Hornswoggle'ı bir obje gibi kullanıyor. Finlay'den bir Elbow Drop,ardından Hornswoggle da aynısını yapıyor. Finlay'den bir Stomp. Hornswoggle da aynısını. Finlay Henry'yi kaldırıyor ancak Henry Clothesline ile karşılık veriyor. Hornswoggle ring altına kaçıp Shiellelagh'ı alıyor. Henry onu ringe fırlatıyor. Hornswoggle vurma diye yalvarırken Henry onun elindeki Shiellelagh'ı alıp hakeme veriyor. Hakem onunla uğraşırken Finlay köşesindeki Shiellelagh'ı alıyor ve Henry'nin suratına geçiriyor. Hornswoggle köşeye çıkıyor. Finlay de ona yardım ediyor ve bir Splash izliyoruz. Ardından tuş ve Hornswoggle tuş ile kazandırıyor maçı takımına. 

Maçtan sonra Khali ringe geliyor. Finlay'e Double Handed Chokeslam yapıyor. 

Chuck Palumbo w/ Michelle McCool vs Jamie Noble

Maç başlıyor. Palumbo köşede Back Chop atıyor bir tane. Irish Whip'in ardından Elbow Smash. Vertical Suplex izliyoruz bir de. Bir de Scoop Slam. Irish Whip'in ardından Uppercut. Kaldırıp köşede eziyor. Bir daha yapıyor aynısını. Ayağından çekip bir Clothesline yapıyor. Noble'ı köşeye atıp ezmek istiyor ancak Noble tekmeyle yanıt veriyor. Şimdi köşeye çıkıp Chuck'ın üzerine atlıyor. Chuck onu havada yakalayıp Belly To Belly yapıyor. Ardından köşedeki rakibini ezmek için koşuyor ancak Noble kaçınca Chuck direğe geçiriyor omzunu. Noble bir tuş ile maçı kazanıyor. Şaşırtıcı sonuç... 

Victoria vs Torrie Wilson

Torrie'den Back Choplar izliyoruz. Irish Whip deniyor ancak Victoria hareketi yapıyor. Torrie TB'dan destek alıp Victoria'nın üzerine çıkıyor. Ancak Victoria mükemmel bir Slam çekiyor. Şimdi yerdeki Torrie'yi yumrukluyor. Saçından tutup fırlatıyor. Scoop Slam. Köşeden bir Moonsault deniyor ancak Torrie kurtuluyor. Victoria'yı tekmeliyor. Ardarda Flying Clothesline'lar. Bir de Fisherman Suplex izliyoruz. Köşeye çıkıp Cross Body yapıyor. Şimdi Victoria bir hareketle maçı lehine çeviriyor. Widow's Peak için işaret veriyor. Torrie'yi kaldırıyor. Torrie rakibinin arkasına düşüyor ve Neckbreaker ile maçı kazanıyor. 

Cutting Edge

Edge ringe geliyor. Yanında da Vickie Guerrero geliyor.

Edge: Tamam kabul edin. Beni tekrardan görmek muhteşem değil mi? Karşınızda yeni Number 1 Contender duruyor. Birine teşekkür etmem gerekiyor. Smackdown'ın General Manager'i. Ve hayatımın aşkı, Vickie Guerrero. Size, "The Animal"ı takdim ediyorum. Batista. 

Batista ringe geliyor. İkili arasında bir tartışma başlıyor. Batista Edge'i itiyor. Ardından ringi terkediyor. Edge ve Vickie ayaktayken Undertaker ringde beliriyor bir anda. Edge'e saldırıyor ancak Edge kaçıyor. Ringde Undertaker ve Vickie kalıyor. Undertaker Vickie'nin boğazına yapışıyor. Edge sakın yapma diyor. Undertaker Cut Throat Taunt'unun ardından Vickie'yi omzuna alıyor. Tombstone Piledriver izliyoruz! Undertaker gözlerini kırpmadan Edge'e bakıyor. Arenadaki çığlıklar sürerken Edge üzgün bir biçimde arenayı terkediyor. Şov bu görüntülerle sona eriyor...  

Joomla Templates by Joomlashack