|
26 Ekim 2007 Smackdown programının incelemesi.

26 Ekim 2007 - Smackdown Hazırlayan: Aykut Silan MVP's VIP Lounge Bu gece Tag-Team maçına çıkacak olan MVP, Matt Hardy, Finlay ve Rey Mysterio var. MVP her zamanki konuşmalarını yapıyor ve en büyük olduğunu söylüyor. Sözü Finlay ve Mysterio'ya bırakıyor Cyber Sunday'deki maçları için. Finlay maç türlerini değerlendiriyor. Üç maçta da kendine üstünlük buluyor ve Rey konuşmak isteyince onu itiyor. MVP burada kavga çıkmasını istemiyorum diyor. Rey konuşmaya başlıyor fakat İspanyolca konuştuğu için kimse birşey anlamıyor. Finlay İngilizce konuşmasını istiyor. Rey ise istersem İngilizce, istersem İspanyolca, istersem de "Spanglish" (İngilizce ile İspanyolca'nın karışımı anlamına gelmektedir) dilinde konuşurum diyor. Finlay onu tekrar itiyor. Rey beni bir daha itme diyor. Ardından Matt Hardy ve MVP arasındaki maçtan bahsedelim diyor biraz da. MVP maçın gereksiz olduğunu çünkü MVP ve Matt Hardy'nin zaten Tag-Team şampiyonu olduğunu söylüyor. MVP yine klasik konuşmalarını yapıyor. Sonra bırakalım Cyber Sunday'i önümüze bakalım diyor. Birazdan sizinle Tag-Team maçımız var diyor. Finlay ben bu adamla Tag olmam diyor ve yine Rey'i itiyor. Rey daha fazla dayanamayıp mikrofon ile Finlay'e vuruyor. Ardından boğuşmaya başlıyorlar. Rey Finlay'i bir Front Dropkick ile ring dışına yolluyor. Kendisi de ring kenarına çıkıyor. Finlay kalkınca ona bir Springboard yapıyor. VIP Lounge bitiyor. Batista ile röportaj yapılıyor. Geçen hafta ki röportajdan görüntüler veriliyor. JBL'e geçen hafta hakettiğini verdim diyor. Geçen hafta söylediklerimin arkasında duruyorum ve hakem kim olursa olsun,o da benim yoluma çıkmasın diyor. Röportaj yapan kız Undertaker'ı hiç yenmediğini söylüyor Batista'nın. Batista ise her zaman söylüyorum,ben kimseden korkmuyorum. Undertaker'ı yenemediğim doğru,ama herşeyin bir ilki vardır diyerek orayı terkediyor. Kane vs Mark Henry Maç başlıyor. Mark Henry bir Headbutt ile başlıyor. Yerde Kane'i tekmeliyor. Kaldırıp sırtına çalışıyor. Kane ona doğru koşuyor fakat Henry Clothesline yapıyor. Elbow Drop deniyor fakat Kane kurtuluyor ve Low-Dropkick yapıyor. Henry'yi kaldırıp Scoop Slam deniyor. Fakat Mark Henry'yi kaldıramıyor ve hareketi Mark Henry yapıyor. Bear Hug'ı da bağlıyor. Kane Henry'nin boğazına yapışıyor fakat Henry onu köşeye itiyor. Köşeden ayrılıyor ve Kane'e doğru koşarken Kane bir Big Boot yapıyor. Ardından iki tane Uppercut yapıyor. Henry'nin Clothesline'ının altından geçiyor ve boğazına yapışıyor. Fakat Henry buna izin vermiyor. Ardından Henry onu omzuna alıyor fakat Kane arkasına düşüyor. Henry'yi itiyor ve geri döndüğünde boğazına yapışıyor. Bu sefer vuruyor Chokeslam'i. Maçı da bu şekilde kazanıyor. Mick Foley ile ilgili bir video gösteriliyor... Diva Search ile ilgili bir promo gösteriliyor. Michael Cole Diva Search finalistlerini Titantron'a çağırıyor. 30 saniye içinde neden birbirilerine oy vermemeleri gerektiğini söyleyeceksiniz diyor. Önce Brooke konuşmaya başlıyor. Ona oy vermeyin çünkü o sıkıcı ve seksi değil diyor. Hepimiz biliyoruz ki WWE'ye gelecek bir divanın sarışın olması daha iyidir. Zamanı doluyor. Sıra Eve'e geliyor. Eve ise ben buraya geldiğimde burayı WWE sanıyordum,O. C değil. Ayrıca WWE'ye bir Brooke yeterlidir diyor. Düşünün diyor,Brooke ve Eve maç yapıyor. Bu mücadeleyi kim kazanır?Süresi bitiyor. Dans ediyor ikisi de ve orayı terkediyorlar. MVP & Matt Hardy vs Rey Mysterio & Fit Finlay Finlay ve Hardy maça başlıyor. Finlay Headlock bağlıyor. Köşeye kadar gelip Mysterio'ya tag çıkartıyor. Mysterio Arm Wrench yapıyor. Hardy çevirip hareket lehine çeviriyor. Köşeye geliyor ve MVP'ye tag yapıyor. MVP Mysterio'ya dirsekle vuruyor. Köşeye geliyor fakat Mysterio tekmelerle MVP'yi yere seriyor. MVP Irish Whip yapıyor ve Mysterio'dan bir Head Scissors geliyor. Finlay ve Matt'e tag geliyor. Matt bir Headlock bağlıyor. Finlay kurtulup Mysterio'ya tag yapıyor. Mysterio ringde. Matt'e bir tekme atıyor. Matt bir Irish Whip yapıyor ve Rey Matt'in altından geçiyor. Fakat ayağa kalkıyor ve Matt sert bir Clothesline vuruyor. Bir de Scoop Slam. Elbow Drop ile birlikte tuş arıyor fakat başarısız oluyor. MVP'ye tag yapıyor. MVP Mysterio'yu tekmeliyor. Mysterio ring dışına çıkıyor. Tekrar ringe geliyor. MVP Mysterio'nun sakat ayağını iplerde sıkıştırıyor. Hakem onu ayırıyor ve MVP ile hakem tartışırken Mysterio'dan bir Low-Dropkick geliyor. Headlock Takeover'ın ardından Finlay'e tag yapıyor. Finlay bir Scoop Slam'in ardından Headlcok bağlıyor. Finlay Cut geliyor. Mysterio ringde. Splash ile ringe geliyor. Mysterio köşeye çıkıyor ve MVP'nin kalkmasını bekliyor. MVP aniden kalkıyor ve koşarak Mysterio'nun ayağına vuruyor. Mysterio'nun sakat ayağına çalışıyor. Mysterio bir Bulldog deniyor fakat MVP Facebuster yapıyor. Commercial Break'in ardından MVP ve Finlay ringde. MVP köşede Finlay'e vuruyor. Mysterio ringde. MVP'ye vuruyor. Headlock Takeover'ın ardından Low-Dropkick geliyor. Ardından iplerden sekiyor ve Leg Drop yapıyor. Şimdi yerde MVP'ye Leg Scissors bağlıyor. MVP kurtuluyor ve Matt'e tag yapıyor. Matt ringe giriyor ve MVP'yi sırtına alıyor. fakat Mysterio bir anda zıplayıp Hurracanrana yapıyor. Ardından iplerden geliyor fakat Matt'ten mükemmel bir Clothesline geliyor. Matt'in kafası hatalı bir şekilde kanıyor. Fakat devam edip Side Effect yapıyor. Finlay ringe giriyor. Matt'in kafasını Turnbuckle'a vuruyor. Matt sürünmeye devam ediyor. Hatalı bir kanama olduğu belli. Finlay Lariat Clothesline yapıyor. Mysterio tekrar ringde. Matt'e Front Dropkick yapıyor ve Matt iplere düşüyor. MVP Matt'e orada tag yapıp ringe giriyor fakat Mysterio ona da bir Head Scissors yapıyor ve MVP de Matt'in yanına düşüyor. Rey'den Double 619 geliyor. Ardından MVP'ye West Coast Pop için geliyor fakat MVP onun altından kaçıyor ve Mysterio yere düşünce Finlay'den bir Shiellelagh darbesi alıyor. MVP Playmaker yapıyor ve maçı MVP&Matt Hardy kazanıyor. Maçtan sonra Matt'in suratını görmeliydiniz. Gerçekten Bladejob yaptıysa bile hatalıydı. Neyse ki maç böylece sona eriyor. 2 haftadır World Heavyweight Title ile ilgili gösterilen promo tekrar gösteriliyor. Jamie Noble yine Vickie'nin odasına giriyor. Ona ahlaksızca bir teklif ediyor ki Vickie de bu teklifi beğenmiş gibi davranıyor. Koltuğa oturduklarında Vickie bu gece bir maç olacağını söylüyor. Noble Vickie Guerrero vs Jamie Noble Bedroom Match diyince Vickie daha güzel bir fikrim var,Jamie Noble vs Batista'ya ne dersin diyor. Jamie Noble çıldırıyor. Batista vs Jamie Noble Jamie Noble jobber olarak kullanılmaya devam ediyor. Noble Batista'ya vuruyor fakat Batista etkilenmiyor. İplerden geliyor fakat Batista Spear ile Noble'ı yere seriyor. Spinebuster ve Batista Bomb ikilisi Noble'ın işini görüyor. Stone Cold ile ilgili bir video gösteriliyor. The Miz vs John Morrison vs Big Daddy V Morrison Miz'i V'ye itiyor. Ardından arkasından geliyor fakat V ona Military Press yapıyor. Ardından Miz ve Morrison'ı köşede eziyor. Double Clothesline ile ikisini de aşağıya atıyor. İkisini de Ring postuna koyup ezmek istiyor fakat ikisi de kaçıyor. Ringde Miz ve Morrison mücadeleye devam ediyor. Morrison yerde Miz'i tekmeliyor. Bir de Headlock bağlıyor. Miz bir hareketle Morrison'ı iplere atıyor ve iplerden destek alarak ring dışına uçarken Morrison'ın kafasına vuruyor. Taunt'unu yapıyor ve arkasını döndüğünde V'nin Clothesline'ı Miz'e takla attırıyor. Morrison V'ye vurmaya çalışıyor fakat V'den mükemmel bir Samoan Drop. Miz'e de bir Spinning Side Slam yapıyor. Elbow Drop yapıp Miz'i tuş yapıyor. Maçı Big Daddy V kazanıyor. Geçen haftaki RAW'dan görüntüler veriliyor. Jesse & Festus vs The Jobbers Jobber'lar işte isim farketmez. . Festus Jobber'ı eziyor ve Jesse'nin adamın uçmasına yardım ediyor. Maçı Jesse&Festus kazanıyor. JBL, Undertaker ile röportaj yapmak için ringde. JBL kendini övüyor. Kendisine de bir video yapmış. JBL'in kendini övdüğü çok komik bir video. Ringe döndüğümüzde ise JBL'in tişörtleri getiriliyor. Üzeründe Vote For JBL(JBL'e oy verin) yazıyor. Tişörtler seyircilere dağıtılıyor. Tişörtleri herkese giydiriyor. Undertaker geldiğinde ona da giydireceğim diyor. J-B-L Sucks diye tempo tutturulurken gong çalıyor. Undertaker ringe geliyor. JBL konuşmaya başlıyor. Tişörtümü giyin diyor. Undertaker hayır anlamında bir işaret yapıyor. JBL sana sormadım sadece söyledim diyor. Undertaker pardesüsünü çıkartıyor. Ardından şapkasını çıkartıyor ve klasik tauntunu yapıyor. JBL şimdi daha rahat olur diye tişörtü Undertaker'a uzatıyor. Undertaker hiçbirşey söylemiyor tabii ki ve JBL'i izliyor. JBL birden çıldırıyor ve Batista seni yenemedi ama ben seni yendim diyor. Ben Güreş Tanrısıyım diyecekken boğazına yapışan bir el bu sözü yarıda kesiyor. Undertaker'dan bir Chokeslam geliyor. Batista'nın müziği çalıyor. Ringe geliyor. Kemeri ortaya koyuyor ve kemeri alsana diyor. Undertaker kemere doğru yönelirken Batista koşuyor ve Spear yapıyor. Undertaker yerdeyken Batista kemeri alıyor ve ring dışına doğru yol alıyor. Ringe baktığında Undertaker Deadman kalkışı yapıyor ve iki rakip bakışırken şov sona eriyor...
|