2007/09/17: RAW
17 Eylül 2007 RAW programının incelemesi.

17 Eylül 2007 - RAW

Hazırlayan: Arda Yokaş

Açılış
Cena ringe geliyor, şovu açan isim oluyor. Artık intikam almış Cena ve Orton'u yenmiş. Omuzlarından ağırlığın gittiğini dün gece hissetmiş. Babasına Orton'ın beynine gönderdiği darbeden dolayı da teşekkür ediyor. Orton bir salakmış, kendisiyle bir rövanş maçı istediği için salakmış. Ama dün gece asıl salak Coach olmuş çünkü Orton'u onunla tekrar aynı ringe koyma cüretini göstermiş. Bu işine gelirmiş, çünkü Orton'a istediğini yapabilecekmiş. 

Coach geliyor... Coach maç için teşekkür etmemelisin, hala bir işin olduğu için teşekkür etmelisin diyor. Coach "Bugün Orton vs. Cena maçı olacak, ama ondan önce ben de senin kemerini elinden almayı düşünüyordum" diyor. "Baban kemerin alınmaması için elinden geleceğini yaparım deyince ben de Cena (John diyor) vs. Orton maçını ayarladım" diyor Coach. "Ama Cena senin yerine ne yazıkki, baban güreşecek..." Cena çılgına dönüyor. 

Jeff Hardy vs. Shelton Benjamin
Jeff kemerini Shelton'a karşı koruyacak bugün... Benjamin superkick deniyor, Hardy engelliyor bunu. İki adam da birbirine clothesline yapıp yere düşüyor. Shelton köşedeki rakibinin kafasına tekmesini geçirmek isityor ama ıskalıyınca Hardy flying clothesline yapıyor. Hardy whisper in the wind yapıp Twist of Fate için işaret veriyor ama Benjamin izin vermeyip backbreaker buluyor. 2'de kalkıyor Hardy. Shelton yumruk atıp ırish whip deniyor ama Hardy lehine çevirip onu köşeye gönderiyor, Shelton üstüne doğru koşan Hardy'den zamanında kaçınca Hardy direğe giriyor. Russian leg sweep Shelton'dan. 2'de kalkıyor rakibi. Hardr kalkınca hemen bir suplex arıyor, Shelton bunu da lehine çevirip reverse DDT buluyor. 2'de kalkıyor yine rakibi. Shelton irish whip yapıyor, Hardy apron'a çıkıyor. Shelton superplex yapma çabasında ama Hardy onu ittirince üst iplerde aşağı düşüyor. Hardy hemen ir swanton yapıp maçı kazanıyor. 

Arka Alan
Vince limuzininde beklerken Coach geliyor. Az önce duyurduğum maçlardan memnun kaldınız mı die soruyor, Vince umrunda olmadığını çünkü lanet olası bir cinle uğraştığını söylüyor. Hornswoggle ekranlara geliyor, limuzinde yemek yiyor beyfendi. Coach biliyorum memnun olmadınız sonuçtan diyince Vince bir planım var diye meraklandırıyor. Vince şimdi açıklamayacağını söyleyip Hornswoggle'u yanında götürmesini söylüyor. Coach ve Hornswoggle başka yöne doğru gidiyorlar. 

Cena ve babası var. İkisi de saırlıyorlar, Babası senin kemerinin alınmasını izin veremem diyip bugün ne olursa olsun güreşeceğim diyor. 

Santino divaların soyunma odasının önünde Maria'yı arıyor. Jillian çıkıp Maria'nın onu görmek istemediğini söylüyor. Santino şaşırıp beraber Stone Cold'un DVD'sini izleyecektik diyince belki benimle bir düet yaparsan seni görmeye gelir diyor Jillian. O iğrenç sesiyle şarkı söylerken Santino oradan uzaklaşıyor. 

Vince ve Coach var. Vince kızıoyr çünkü Coach, hornswoggle'u kaybetmiş. Coach ayakları küçüktü ve hızlı koşuyordu diye savunuyor kendini. Vince ofisine girince donakalıyor çünkü İrlanda figürleriyle kaplanmış ve Hornswoggle'un müziğiyle inliyor ofis. Hornswoggle köşeden çıkıp ''hi dad'' diyor. 

Daivari vs. ‘Hacksaw’ Jim Duggan
Bayrağa ulaşan maçı kazanacak, eğlendirmek için koyulmuş...Daivari hemen bayrağa gidiyor ama Duggan tarafından durdurulup press slam yiyior. Birkaç yumruktan sonra bir tane daha slam çekiyor Duggan. Sonra üst iplere çıkıp bayrağa ulaşmaya çalışıyor. Daivari onu çekip düşürüyor, rakibinin ayağına çalışıyor Daivari. Daivari hemen koşturup almak istiyor ama Duudan da hemen koşuyor. Ayağını yakalıyor Daivari'nin, tekme yiyor. Daivari tam ulaşacakken onu aşağı çekip düşürüyor. İki adam biraz yumruklaştıktan sonra üst iplere çıkıyorlar. Üst iplerdenki kavgayı kazanan Duggan, rakibini bir yumrukla aşağı gönderip bayrağına ulaşıyor ve maçı kazanıyor. 

Arka Alan
Cody, Coach'ın yanına gelip Vince'in babasıyla yer değiştirmek istiyor. Coach teşekkür edip olmaz diyor. Bu sırada Cena gözüküyor. Coach sana söylemeyi unuttuğum birşey var diyip eğer bu akşamki maçını kazanırsan baban maça çıkmayacak ama kazanamazsan babanı son görüşün olabilir...

Ringde
Vince McMahon ringe geliyor. Ailesinin yeni üsyesini istemeyerek takdim ediyor, Hornswoggle... İrlanda müziği eşliğinde geliyor küçük adam. Vince eğer ben ölürsen bu demek oluyorki bu küçük herif paraya boğulacak diye ekliyor. Vince küçük adama dönerek para herşey değildir diyor. Vince kendi için harika bir olay yapıp Hornswoggle'u yeni ailesiyle tanıştırıyor. Ed ve Alice Koskie. Vince avukatların hazırlamış olduğu kağıtları koyarken Ed, Hornswoggle'u çeok seveceklerini söylüyor. Vince sarılsana diyince Hornswoggle önce sarılıyor sonra adamı yere yıkıp splash çekiyor. Ed'i yumruklayarak berbat edince Ed de son gücüyle kendini ring dışına atıyor. Vince sinirlenerek Alice'e gel de imzala diye bağırıyor. Hornswoggle gidip kadını ısırıyor. Alice kaçıyor hemen ringden. Vince küçük piçine dönüp defol git, beni ve ailemi utandırıyorsun diye bağırıyor. Hornswoggle üzgün üzgün ring dışına doğru yol alıyor. 

HHH'in müziği çalıyor birden, o ringe geliyor. HHH ofisini dekore etmek uzun zaman aldı diyip herkesi kopartıyor. Sonra bir süre daha Vince'le dalga geçiyor. HHH en son Hornswoggle'un annesini merak ediyorum diyip yerlere yata yata gülüyor. Vince de sinirlenip handicap maçını ayarlıyor. 

Triple H vs. Lance Cade & Trevor Murdoch
Vince'in HHH'e kızıp ayarladığı bir maç daha...Murdoch irish whip yapıp 2. ci iplere çıkıyor ve blockbuster uyguluyor. 2'de kalkıyor HHH. Cade ringe girip birkaç dirsek darbesiyle HHH'i sersemletiyor. Elbow drop, 2'de kalkıyor HHH. Cade rakibinin sırtına çalışıp ,irish whip yapıyor HHH big boot'la üsünlüğü eline geçrimek istiyor ama heel kick yiyip tekrar kaybediyor. Cade ringe girip flying axe handle yapıyor. Murdoch ringe girip üst iplere çıkıyor ama tekme yiyip düşüyor. Son gücüyle Cade'i sokuyor tekrar ringe. Ama sadece running knee ve facebuster yiyor Cade. HHH seri clothesline darbeleriyle iyice sersemletiyor Cade ve Murdoch'u. HHH, Cade'le uğraşırken Murdoch arkadan clothesline yapmak istiyor. HHH çekilince Cade'e vuruyor, HHH Murdoch'ı ringden atıp Cade'e spinebuster yapıp tuşu buluyor... Neden spinebuster yapıyor bilmiyorum. 

Carlito ringe giriyor HHH'e saldırmak için. Ama o sırada London ve Kendrick de koşarak ringe geliyorlar. Cade ve Murdoch'u alıp ring dışına atıyorlar ve orada kavga ediyorlar. HHH rakibine spinebuster yapıyor. Kendrick ve London ringe geliyor kutlama için. HHH önce ellerini sıkıyor. Sonra London'a tekme atarak Kendrick'e pedigree hediye ediyor. London da tadına bakıyor Pedigree'nin... HHH'in yerinde Stone Cold'u görüyorum sanki. 

Candice Michelle & Mickie James v.  Melina & Jillian Hall
Candice back body drop yapıyor. Northern light suplex ve tuşa gidiyor, Jillian bozuyor. Candice rakibini ring dışına gönderiyor. Melina tekme atıyor bu sırada. Jillian tag alıp ringe giriyor. Kendini seyircilere karşı överken ani bir Unprettier yiyor ve Candice tuşu buluyor. 

Arka Alan
Vince Cena'nın maçını ayarladın mı diye soruyor Coach'a. Coach tamamdır diyor. Vince sonra Hornswoggle'un yerini sorunca kimse görmedi diye cevap veriyor. Vince limuzinine binip giderken bagajın içinden Hornswoggle çıkıyor. Coach limuzini durdurmak istiyor ama başaramıyor. 

John Cena vs. Santino Marella
Cena'nın gizli rakibi Marella'ymış... Cena side head-lock bağlayıp shoulder-block yapıyor hemen. Fllying clothesline'dan sonra blue thunder driver. Cena'dan five kncukle shuffle ama Santino ring dışına kaçıyor, Cena onu geri getiriyor ve FU içim omzuna alıyor. Randy Orton birden ringe girince hakem diskalifiye kararı veriyor. 

Coach gelip Cena'nın beyinsiz olduğunu çünkü kazanması gerektiğini ama bunu pin veya pes ettirerek yapması gerektiğini söylüyor. Diskalifiye katlanılmazmış, Cena'nın babası maça çıkacak. 

Randy Orton vs. Mr.  Cena
Coach'ın saçmalası üzerine koyulmuş bir maç. Orton, Cena'nın babasıyla karşılaşacak... Cena maçın başında Orton'un dikkatini dağıtmak istiyor ama Orton ilgelnmiyor. Orton bir diz darbesiyle yıkıyor Mr.  Cena'yı. Koluna ve ayağına darbeler indiriyor. Fazla zaman geçmeden Cody Rhodes ringe girip Orton'a saldırıyor ve hakem de maçı bitiren DQ kararını veriyor. 

Orton Cody'i ringden dışarı atıp çelik basamaklara çarpıyor. Sonra ringe dönüp bekleneni yapıp Cena'nın babasına RKO çekiyor. Orton gülümseyerek ring dışına giderken John Cena hemen ringe koşuyor. Babasının durumuma bakarken Orton hala gülümsüyor, şov sona eriyor.

Joomla Templates by Joomlashack