2007/09/03: RAW

3 Eylül 2007 RAW programının incelemesi.

3 Eylül 2007 - RAW

Hazırlayan: Arda Yokaş

Açılış
Geçen haftaki RAWdan görüntülerle şov açılıyor. Orton'un Cena'nın babasını hastanelik ettiği anlara geri gidiyoruz. Görüntüler bitince Umaga ringe geliyor. RAW'ın ilk maçında IC kemerini korumak zorunda...

Umaga vs. Jeff Hardy
Biliyorsunuz Umaga da cezalandırılan isimlerin içindeydi, bu maç onun için önem taşıyor... Reklam arasına girmeden önce Umaga, Hardy'ye köşede şarj etmek istiyor ama rakibi çekilince köşeye çarpıyor. 4 tane yumruk atıp geri ittiriliyor. Hardy ring iplerine yakın bir yerdeyken super kick yiyip ring dışına uçuyor.

Geri döndüğümüzde Umaga tekme ve diz kombinasyonlarıyla hala üstün. Nerve hold ağlıyor ve Hardy'nin omzuna çalışıyor Umaga. Hardy yumruk atıp kurtulmak istiyor ama Samoan Drop yiyor. Umaga üst iplere çıkıyor diving headbutt için atlıyor ama Hardy çekilince yere yapışıyor Umaga. İki adam da yerde kalıyor bir süre... İkisi de aynı anda kalkıyor Hardy rakibinin yumruğunu engelleyip kendi saldırmaya başlıyor. Flying forearms ve spin kick buluyor. Sunset Flip arıyor ama Umaga yere inmiyor, Hardy de hemen kendini çekip bir drop kick'le yine üstünlüğü koruyor. Hardy, twist of fate arıyor ama Umaga engelleyip onu köşeye ittiriyor, Hardy Whisper in the Wind yapıyor iplerden destek alıp. Tuşa gidiyor, 2'de kalkıyor Umaga. Hardy üst iplere çıkıyor, atlıyor ama Umaga onu havada yakalayıp spinning side slam yapıyor. 2'de kalkıyor Hardy. Umaga bu sefer üst iplere çıkan isim oluyor. Tam atlayacakken Hardy yetişip iplere dokunuyor, Umaga aşağı düşüyor. Hardy yararlanıp tuşa gidiyor, saçma gözükse de kemeri kazanıyor.

Arka Alan
Vince'in ofisindeyiz. Vince bugün ailesinin avukatlarıyla birlikte geleceğini söylüyor ama umursamıyormuş çünkü en iyi defans ataktır ilkesini uygulayacağını söylüyor. Carlito giriyor içeri. Vince bugünkü maçta beni tekrar rezil edeceksin diyip handicap maçı duyuruyor. Carlito sevinmiş gözüküyor...

Diva'ların soyunma odasının önündeyiz, Santino kapıyı çalınca Maria geliyor oraya. Maria geçen hafta için kızgın olduğunu söyleyince Santino sana yardım etmek için bu geceki maçında ringin yanında olacağım diyor.

Karşılama töreni için arka alandayız. Regal gelecek McMahon aile üyelerini karşılamak için görevlendirilmiş. Maria oraya geliyor, Vince'in ailesinin o adama göğüs gerişini görmeyi çok istiyorum diyor. Sırayla Stephanie ve Linda geliyor. Melina bu sırada Regal'in kulağına Vince'le yaşadıklarını anlattığı için görmüyor onları. Melina kafasını çeviriyor ve Steph'le karşılaşıyor. Steph ona vuracakken Melina çekiliyor ve arkasını dönüyor, Linda'yla karşılaşıyor. Özür dilemek istiyor ama Linda tokatı patlatıyor. Simmons yaklaşıyor, Maria'yla göz göze geliyor ve DAMN!!!... Harika promo.

Ringde
Santino ringe girip İtalyan olduğundan ve IC kemerinin ondan çalındığından falan bahsediyor. Burayı İtalyan tarzıyla değiştirecekmiş. Sandman giiriyor ringe. Santino şaşırıyor sonra buraya geldin çünkü sen de Maria'ya aşıksın diyor. Sandman gülerek ben kendo sopama aşığım diyor ve Santino'ya sopasıyla vurmaya başlıyor. Santino kaçıyor.

Maria vs. Beth Phoenix
Diva maçı... Bazı hareketleri bile düzgün yapamayan kadınlar çıkmış, güreşmeye çalışıyorlar. Maria saldırıyor, Beth onu ittiriyor, Maria tekrar atılıyor Beth yine ittiriyor. Maria bıkmayıp 3. defa deniyor, kendini iplerde buluyor bu sefer. Beth, Maria'nın arkasını dönmesinden yararlanıp Fisherman Suplex'le tuşu buluyor.

Ringde
Regal ringde. Geçen hafta Vince'in rövanş maçı olmasını kabul etmediğini söylüyor ancak bazı şeyler değişebilirmiş. Geçen haftadan görüntüler gösteriliyor... Orton uydu bağlantısıylla katılıyormuş bize. Orton bunları bana yaptıran Cena'dır diyor. Yaşlı bir adama saldırmak istemezdim ama böyle olmasaydı Cena'nın benle maç yapmayı kabul etmeyeceğini biliyordum diyor. Regal evet o da istiyor deyip Unforgiven için WWE Title maçını duyuruyor.

Regal konuşurken birden Cena geliyor. Regal salakça birşey yapma diyor çünkü ben RAW'ın patronuyum. Cena aniden saldırıp Regal'i yıkıyor. Sonra STFU bağlıyor. Hareketi hakemler zorla ikiliyi ayırana kadar bırakmıyor.

#1 Contender’s Match for the World Tag Team Titles
Brian Kendrick & Paul London v.  The World’s Greatest Tag Team

Kazanan Unforgiven'de takım kemerleri için maça çıkacak... Haas ve Kendrick başlıyor maça. Haas front facelock bağlıyor. Haas birde armbar yapıp koluna çalışmaya başlıyor. Wrist lock bağlıyor, Kendrick tekme atıp kurtuluyor ve tag çıkartıyor. London üst iplerden bir elbow bırakıyor. Sonra Kendrick'in eline vuruyor, oda aynı elbow drop'u yapıyor Haas'a. London tekrar ringe giriyor. Bir tekme atıyor ama Haas aniden arkasına geçip German Suplex buluyor. Haas rakibinin göğsüne bir tekme atıp Shelton'u ringe sokuyor. Shelton bir suplex yapıyor. Apron'dan Haas da maça karışıp birkaç kez vuruyor London'a ama tuş gelmiyor yine. Haas ringe girip front facelock bağlıyor. Shelton da ringe giriyor, o da side head lock bağlıyor London'a.

Shelton biz diz darbesi yapıyor, London yuvarlanarak kurtulup tag çıkarmaya çalışıyor ama Shelton bırakmıyor. Haas'ı sokuyor, o da bir tekme atıp yere yatırtıyor London'u. İki adam birbirlerine clothesline yapıyorlar. İkisi de yere düşüyor. Haas önce kalkıp rakibinin ayağını yakalıyor ama London sunset flip yapıp, Kendrick'i ringe sokuyor. Birkaç flying forearm, drop kick ve enziguri'den sonra Haas yere kapaklanıyor. Kendrcik, Shelton'a bir drop kick yapıp onu ring dışına gönderiyor. Sonra üstüne atlıyor. Kendrick üst iplere çıkıp flying clothesline yapıyor. 2'de kalkıyor Haas. Sonra crossbody deniyor. Bu sefer tuşu Shelton bozuyor. Shelton'u ring dışına gönderiyor Kendrick. Bu sırada Haas da ona bir irish whip yapıyor. Kendrick iplerden sekerek Sliced Bread #2 buluyor. Tuşa gidip Unforgiven'de kemer için kapışma hakkı kazanıyor.

Arka Alan
Regal hastaneye gitmeye çalışırken Shane McMahon arenaya giriyor...

Carlito, Umaga'yı gaza getiriyor soyunma odasında.

Vince, Coach ve Regal var. Vince banka hesaplarını güvence altına alıyor. Ailesinin ondan para çaldığını düşünüyormuş.

Mickie James & Cody Rhodes vs. Daivari & Jillian Hall
Cody'nin ilk feud'u sanırım Daivari'yle olacak... Mickie ve Jillian başlıyorlar. Jillian bir tekmyle rakibini yere yapıştırıyor sonra saçlarından tutup yere çarpıyor. Mickie bir flying clothesline yapıyor kalkınca. Daivari ve Cody de ringe giriyorlar. Cody bir atomic drop birde armbar yapıyor. Hiptoss yapıyor Cody. Daivari onu köşeye kadar götürüyor ve birkaç omuz darbesi buluyor sonra. Davira bir clothesline, bir slam, bir de elbow drop bulup tuşa gidiyor, olmuyor. Daivari bir diz darbesinden sonra chin lock bağlıyor. Cody yumruklarla üstünlüğü almak istiyor ama dirsek yiyor. Daivari bir elbow drop daha gönderiyor ama yine tuşu bulamıyor. Daivari birkaç dirsek atıyor sonra yine chin lock'a gidiyor ama Cody yumruklarla hareketin yapılmasını engelleyip spinning toe hold deniyor. Bulldog'u buluyor Cody, tuş gelmiyor. Ring dışında 2 diva kavga ederken Daivari jawbreaker deniyor ama DDT'yi bulan Cody tuşa gidip maçı kazanıyor.

Triple H vs. Carlito & Umaga
Carlito ve HHH başlıyorlar. Carlito ilk başta yumruklarla üstün konumda, irish whip yapıyor ama HHH clothesline buluyor. Carlito'nun başını TB'ye çarpıp yumrukları saydırıyor. Carlito tekme atıyor ama HHH onu ring dışına gönderiyor hızla. Umaga'ya ringe girmesini söylüyor. Umaga ve Carlito birlikte saldırıyorlar. Hakem uyarıyor ama ikisi devam ediyor, hakem zili çalıp maçı DQ'yle HHH'in kazandığını belirtiyor.

Maçtan sonra Umaga ve Carlito. Carlito lungblower yapıyor. Sonra yere yatan HHH'in kalkmamasını sağlıyor Carlito. Umaga da o tutarken diving headbutt yapıyor. Köşeye götürüyor HHH'i. Orada yumruklarken Carlito ring dışından 2 sandalye alıyor. Carlito bir sandalyeyi HHH'in yüzüne koyuyor. Running butt splash için ileri atılıyor Umaga ama HHH çekilince köşeye çarpıyor sandalyeyle birlikte. Carlito ondan özür dilerken HHH sırtına bir sandalye darbesi patlatıyor aniden. Ring dşına inip Sledgehammer'ına kavuşuyor. Carlito kaçarken seyircilerin çığlığıyla birlikte Umaga'ya patlatıyor. Ring, Umaga'nın kanıyla kaplanmışken birkez daha vuruyor HHH... Ben geri döndüm diye sledgehammer'ı havaya kaldırıyor.

RAW Bitiyor
Ancak bitmeden Vince diğer aile üyeleriyle yüzleşecek... İlk olarak Vince geliyor. Yanında Coach var. Vince bunun gayrimeşru bir çocukla alakalı olmadığını, parayla alakalı olduğunu söylüyor. Buraya gelen her McMahon aile üyesi ondan para almak için gelmiş.

Linda McMahon ringe giriyor. Vince avukatlarınla ne kadar para koparabileceğini öğrenmek için mi geldin diye soruyor. Linda da ben WWE'nin CEO'suyum ve veliahtıyım. Senin parana ihtiyacım yok diyor. Vince ben bu imparatorluğu tek başıma kurdum ve sen birşey yapmadın diyor.

Stephanie McMahon'un müziği duyuluyor. Vince kızına senin için çok şey yaptım ve seni gerçekten sevdim diyor. Sonra bu klibi senin için hazırlattım diyip ''A Father's Love'' adlı klibi oynatıyor. Klip Vince'in Steph'i döverek yendiği maçı kapsıyor.

Coach bu kaseti biri sabotaj edip değiştirmiş diyor herkes şaşkın şaşkın bakarken.

HHH, titantronda gözüküyor. HHH birşey yapmadığına yemin edip Steph'e ''hello'' diyor. . Steph oynayan videonun önemli olmadığını, babasını sevdiğini ancak o babanın gittikçe iğrençleşmeye başladığını söylüyor. Yardıma ihtiyacı varmış, ya da Chairman olmaktan vazgeçmesi gerekiyormuş. Federasyonun geleceği için...

Shane son aile üyesi olarak geliyor ringe. Vince işte oğlum diyor ama Shane benim hakkımda düşündüklerini tam olarak söylemediğini biliyorum diyor. Shane ailesini çok da güzel rezil ettiğini söylüyor babasına. Onu biraz daha utandırıyor ama Vince sonunda yalan söylemeye başlıyor. Hayatımda sadece bir kez Linda'yı aldattığını ve o kişinin gayrimeşru çocuğun annesi olduğunu söylüyor. Daha bir insan olabilseydim keşke diye bağırıyor Vince.

Kennedy geliyor birden özür dileyerek. Coach neden burda olduğunu sorarken Kennedy bu kişinin WWE güreşçisi olduğunu biliyoruz diyor. İsminde Kennedy olmasının anlamı da bu olabilirmiş. Steph belki piç olabilirsin ama Vince'in oğlu olamazsın diyor. Kennedy üsteleyerek eğer böyle müthiş birisi babam olmasaydı ben WWE'nin en büyük yıldızı olamazdım diyor. Geçmişte babasından nefret edermiş ve onun gerçek babası olduğuna inanmazmış zaten... Şu anda yeni ailesine bakıyormuş Kennedy, ona güvenen bir aile... Öyleyse Mr.  Kennedy... Kennedy... McMahon! Kennedy babasına bakıyor ve sarılmak istiyor, Vince de kabul ediyor ve sarılıyorlar. Ancak bir avukat tarafından lafı kesiliyor. Avukat evet bir çocuk var ve DNA testlerini göre bu WWE güreşçisi. Ancak Kennedy değil diyor... Vince kim o zaman diye sorunca henüz Kennedy olmadığını biliyoruz ancak haftaya kim olduğu tamamen ortaya çıkacak diyor.

Aile üyeleri ve Kennedy birbirlerine bakarken şov sona eriyor...

Joomla Templates by Joomlashack