|
17 Ağustos 2007 Smackdown programının incelemesi.
17 Ağustos 2007 - Smackdown Hazırlayan: Aykut Silan
Açılış
MVP's VIP Lounge ile şov başlıyor. MVP konuşmaya başlıyor. "Ben VIP'yim. Bu yüzden sizden üstünüm." Hep klasik laflar. "Matt Hardy ile SNME'de bir boks maçı vardı. Ama benim sağlık sorunlarım yüzünden doktorlar maça çıkmamam gerektiğini söyledi. Ben de kendi yerime Evander Holyfield'i ringe sokacağım. Şimdi, MVP's VIP Lounge'un ilk konuğu: Matt Hardy." MVP senden iyiyim konuşmalarına başlıyor. Sıkıldım artık. Matt Hardy mikrofonu eline alıyor. Seyirciler Hardy! Hardy! diye tempo tutturmaya başlıyor. Hardy ise onu her yerde yendiğini ve MVP'nin korkaklık yaparak kaçtığını söylüyor. Son olarak da kendin beni yenemeyeceğini bildiğin için Evander Holyfield'ı bana rakip olarak yolladın diyor. Matt Hardy senin yaptığın bütün maç tekliflerini kabul ederim diyor. MVP: "Peki. O zaman sana sıradaki teklifimi söyleyeyim. Masters ile Masterlock Challenge!"
Masterlock Challenge
Masters ve Hardy birbirilerine bakarken Hardy yumruğu patlatıyor. Masters sinirleniyor fakat hakem ikisini de ayırıyor. Masterlock bağlanıyor. Hardy tam kurtulacakken MVP Hardy'nin karnına tekmeyi vuruyor. Ardından ikincisini, ve üçüncüsünü. Masters Hardy'yi yere bırakıyor ve MVP ile birlikte ringi terkediyorlar. Fakat Hardy ayılmaya başlayınca Masters Masterlock bağlamak için giriyor. Hakem onu durdurmakla uğraşıyor. MVP girip Playmaker yapıyor. Kemerini eline alıp, "Bunu hiç bir zaman göremeyeceksin, çünkü ben senden iyiyim!" diyor.
Vince'in Gayrimeşru çocuğu ile ilgili klip gösteriliyor.
Arka Alan
Coachman, gayri meşru çocuk konusunda Big Daddy V hariç herkesin kontrol edildiğini söylüyor. Vince ise Big Daddy V benim çocuğum olabilir mi diyor. Bu düşünceyi biraz sevmiş olsa gerek. Ama yine de bu gece Smackdown'daki herkesi kontrol etmemiz gerek diyor.
Jesse & Festus gerizekalı olduklarını ispat ediyorlar.
Deuce & Domino vs Major Brothers
Deuce'dan Brett'e Knee Drop. Tuş yapıyor fakat Brett kolay kurtuluyor. Deuce tag çıkartıyor. Domino'dan Neckbreaker. Tekrar tag çıkartıyor. Brett aradığını Back Suplex ile buluyor. Brian'a Tag'ı yapıyor. Bir Dropkick. Bir de Spinebuster yapıyor. Crossbody denemesi fakat Deuce kaçıyor. Crack em' in the mouth yapıyor. Şampiyonlar maçı kazanmasını biliyor.
Vince Teddy Long ve Kristal'ın düğünü hakkında konuşurken Khali ve tabii ki tercümanı odaya giriyor. Bu geceki Kane maçının iptal olmasını istiyor. Teddy Long ise maç yapılacak diyor. Khali Vince McMahon'un elini sıkıyor. Coachman Vince McMahon'u dürtüyor. "Efendim, Hindistan'a gittiğiniz zamanı hatırlıyor musunuz?" McMahon sırıtıyor. Khali'yi bir kere süzdükten sonra elini sıkıyor ve bu geceki maç için başarılar diliyor.
Geçen hafta Finlay Matt Hardy maçından görüntüler. Ardından arka alanda Kane'in Finlay'e yaptıkları.
Finlay vs Jamie Noble
Maç Finlay'in üstünlüğü ile başlıyor. Jamie Noble Finlay'i dışarı yolluyor fakat Finlay onu sürükleyerek merdivene yapıştırıyor. Tekrar ringe atıyor. İplere Scoop Slam yapıyor. Bir daha ayın hareketi yapıyor. Finlay Noble'ın sol ayağına çalışıyor. Finlay Deathlock'ı bağlıyor. Kane geliyor. Finlay hemen eline Shiellelagh'ı alıyor. Kane bir Uppercut'ın ardından Finlay'e Big Boot'u yapıştırıyor. Chokeslam için pozisyon alıyor fakat Noble araya giriyor. Kane Noble'ı aradan çekiyor. Finlay'in boğazına yapışıyor fakat Hornswoggle Noble'ı Kane'e itiyor. Kane Finlay'i bırakıyor. Kane Noble'a süper bir Chokeslam yapıyor. Finlay bu olaylar arasında ringden kaçıyor.
Chavo Guerrero vs Shannon Moore
Chavo ringe elinde Mysterio maskesiyle giriyor. Maç başlıyor. Chavo maç içinde direğe astığı Mysterio maskesiyle konuşuyor. Moore Head Scissors ile Chavo'yu dışarı atıyor. Chavo tekrar üstünlüğü ele alıyor. Sürekli sol ayağına çalışıyor. Moore Enzuigiri'yi buluyor. Chavo Gory Bomb arıyor fakat Moore Small Package yapıyor. Chavo kurtuluyor ve bir Brain Buster buluyor. Maç sona eriyor. Mysterio maskesini Moore'a giydiriyor. Sol ayağına Frog Splash yapıyor.
Batista ringe geliyor. "Geçen hafta en iyi arkadaşım, Ric Flair, 16 kere World Champion. Ona yardım etmeye çalıştım. Fakat o benim de kafamı sıktı. Şu ana kadar bütün maçlarda bulundum. Street Fight, Hell In A Cell, Steel Cage. Hiç bir zaman bu kadar acı çekmemiştim. Burada, ringin ortasında herkese söz veriyorum. Summerslam'de. Khali araya giriyor. "Summerslam'de hiç bir şey olmayacak. Beynin bu basketbol topundan farksız olacak." diyor. Khali'nin elinde bir basketbol topu var ve sıkıp duruyor. Sonunda top patlıyor. Batista: "İyi bir örnekti Khali. Ama sen Summerslam'de ringde World Heavyweight Title için, bir basketbol topuyla olmayacaksın." diyor. Çok sinirlenip mikrofonu yere fırlatıyor. Batista'nın müziği çalıyor.
Vince McMahon arka alanda Khali'nin onun oğlu olduğu hakkında hayaller kuruyor. Coachman ise "Sizin mükemmel fiziğiniz, Batista'nın mükemmel fiziği, belki de Batista sizin oğlunuzdur." McMahon şimdi de Batista'nın babası olma hayalini kuruyor.
Mark Henry vs Jobber
Henry Jobber'ı öldürüyor. Saçlarından tutup ringin öbür tarafına yolluyor. Backbreaker. World Strongest Slam. Tuş yapıyor ama adamın kafasını kaldırıyor. Bear Hug bağlıyor. Her zamanki gibi adam bayılıyor. Henry mutlu oluyor. Henry: "Geçen hafta biri beni korkutmaya çalıştı. Ama burası benim ormanım. Undertaker gitti. Benim sayemde. Geçen hafta Undertaker'a ne olduğunu gösterdim. Ve bu hafta da göstereceğim." diyor. 11 Mayıs 2007'den görüntüler. Görüntüler yeniden Undertaker lehine dönüyor. Klibin sonunda klasik korku filmlerinde konuşan bir kız sesi, "UNFORGIVEN" diyor.
Undertaker'ın müziği çalıyor. İki adam bekliyor. Işıklar normale döndüğünde iki adam da yok oluyor. Henry korksa da belli etmemeye çalışıyor. Kristal Mccool ve Torrie'yi düğüne çağırıyor. Torrie ve Mccool seviniyor. Victoria düğün için birşeyler söylüyor. Düğüne davet edilmediğini öğrenince Kristal'a çıkışıyor. Mccool araya giriyor. Victoria Mccool'a tokatı yapıştırıyor. Mccool da karşılık veriyor fakat Victoria eğilince tokat Dykstra'nın suratına geliyor. Mccool ve Victoria birbirilerine giriyorlar.
Vince ve Jonathan aramaya devam ederken, Kane oraya geliyor. Gülüp, Vince'e "DAD" diyor.
Michelle McCool vs Victoria
Yine klasik yavaş bir diva maçı. Dykstra Victoria'ya bir kutu veriyor. Fakat McCool bir tekmeyle Victoria'yı yere seriyor. Ardından Turnbuckle'a çıkıp Clothesline buluyor. Maçı bu hareketle kazanıyor.
Coachman herkesi bir özelliği yüzünden Vince'e benzetiyor.
The Great Khali vs Kane
Kane maçı üstün götürüyor. Irish Whip yapmak isteyince Khali karşılık veriyor ve onu ringin dışına atıyor. Khali de dışarı çıkıyor. Kane'den bir Uppercut. Khali'yi ringe yolluyor. Khali Kane'in sakat olan karnına vuruyor. Scoop Slam yapıyor. Turnbuckle'a sert bir Irish Whip yapıyor. Kane bir Uppercut ile aradığını buluyor fakat Khali'den bir Big Boot. Khali maçı tekrar domine ediyor. Kane'in karnını sıkıyor. Kane kurtulmaya çalışıyor. Bu hareket 1-2 dakika sürüyor. Kane sonunda kurtuluyor. Köşede Khali'yi yumrukluyor. Kafasını Turnbuckle'a vuruyor. Ardından köşede Khali'yi eziyor. Bir kez daha!Seyirciler çıldırıyor. Chokeslam'e alıyor. Fakat Khali Claw'u buluyor. Khali maçı Claw ile kazanıyor.
Finlay Kane'e Shiellelagh ile saldırıyor. Batista geliyor. Spinebuster!. Khali'ye saldırıyor. Köşede yumrukluyor. Finlay'e Spear yapıyor. Batista Bomb'a alıyor fakat Khali yine Claw bağlıyor. Batista bayılıyor. Khali yine ortalığı dağıtmış oluyor. Kemerini tercümanından alıp havaya kaldırıyor. Şov sona eriyor.
|