|
10 Ağustos 2007 Smackdown programının incelemesi.
10 Ağustos 2007 Smackdown Hazirlayan: Aykut Silan Batista vs Domino Batista ringe ilk geliyor. Ardından Deuce ve Cherry'nin eşliğinde rakibi Domino ringe geliyor. Maça Batista çok domine başlıyor. Domino'nun sadece bir iki yumruğu var. Maçın sonlarına doğru Domino ringin dışına çıkıyor. Batista da onu takip ediyor. Domino'nun Clothesline'ının altından geçip Deuce'a bir Clothesline yapıyor. Ardından arkasını dönüp Domino'ya da Clothesline yapıyor. Domino'yu tekrar ringe atıyor. Spear, ardından Batista Bomb. 1, 2, 3. Maç bitiyor. Deuce Batista'ya Tag kemeriyle saldırmak istiyor fakat Batista Spinebuster ile Deuce'e yere seriyor. Ona da bir Batista Bomb çıkartıyor. Şovunu yaparken Khali ekranda gözüküyor. Geçen hafta Flair'a yaptığı şeyin aynısını Batista'ya Summerslam'de yapacakmış. Galibiyetini kutla diyor. Tekrar ringe dönüyoruz. Rey Mysterio anons ediliyor. Seyirciler çığlık çığlığa tabii. Eline mikrofonu alıp konuşmaya başlayınca kamera yakınlaşıyor. Chavo olduğunu net bir şekilde görebiliyoruz. Chavo mysterio kılığında yani anlayacağınız. Rey (Yani Chavo), Chavo bana lütfen "I Quit" dedirtme, Summerslam'de bir kez daha sana yenilmek istemiyorum, diyor. Konuşurken sürekli sağ diziyle oynuyor (Rey'in sol dizi sakat Chavo niye öyle yapıyor anlamadım). Eugene'in müziği çalıyor. Ve ringe geliyor. Chavo Guerrero vs Eugene Chavo maçta Rey gibi davranıyor. Move-set'i bile aynı. Head Scissors'tan sonra Hurracanrana ve Springboard buluyor. Drop Toe Hold ile de iplere atıyor. 619 deniyor fakat beceriksizlikten olsa gerek 619 yaparken dönemiyor ve ringin dışına uçuyor. Seyirciler gülünce sinirleniyor ve maskeyi çıkarıyor. Şimdi Chavo stili güreşiyorum diyor. Fakat bu sefer Eugene ters tepiyor. Önce bir Gory Bomb buluyor. Ardından kaldırıp Three Amios yapıyor. Tauntlarını falan da çalıyor. En sonunda köşeye çıkıp Frog Splash deniyor fakat Chavo çekilince yere yapışıyor. Chavo gerçek Frog Splash böyle olur diyerek Eugene'e bir Frog Splash yapıyor ve maçı kazanıyor. 619'dan not: Rey Nerede? Arka Alan Victoria saçını yaptırırken Dykstra geliyor ve öpüşmeye başlıyorlar. McCool oraya gelerek bu işi başka bir yerde yapmaları gerektiğini söylüyor. Klasik bir Feud'un başlangıcı yani. Geçen haftanın RAW'undan görüntüler. Ana tema Vince McMahon.
Mark Henry vs Sterling Keenan Henry rakibini Turnubuckle atıyor. Ardından Military Press. Kafasını iplerde sıkıştırıyor. Rakibi ringin ortasına sürükleniyor. Henry'den Elbow Drop. Bear Hug bağlıyor. Maç bitti. Mark Henry klasik laflarını söylüyor. Bıktım artık. Bu sefer farklı olarak bir klip var. Klip 11 Mayıs 2007 tarihindeki Steel Cage maçından sonra Henry'nin Undertaker'ı pataklaması ile başlıyor. Fakat klipte Undertaker'ın müziği giriyor. Klip bitiyor. Henry konuşmasına başlıyor fakat ringden dışarı simsiyah kıyafetli bir adam yürüyor. Henry şaşkın şaşkın izliyor. Adamın kim olduğu ise belirsiz. Victoria w/Dykstra vs Torrie Wilson w/Jimmy Wang Yang Klasik Diva maçı. Maçın ortasında Torrie ringin dışına çıkıyor. Dykstra ona saldıracakken Jimmy Wang Yang araya Dropkick ile giriyor. Hakem ikiniz de burayı terkedin diyor. Dykstra ve Wang Yang gidiyorlar. Torrie bu sırada Roll-Up buluyor fakat başarısız. Ardından Victoria maçı lehine çeviriyor ve Widow's Peak ile maçı alıyor. Maçtan sonra Torrie'yi yumruklamaya devam ediyor. McCool Torrie'yi kurtarıyor. İkisi ringi terkediyorlar. Arka Alan Önce geçen haftanın MVP vs Matt Hardy maçından görüntüler veriliyor. Sonra MVP sandalyesine oturmuş konuşuyor. Klasik şeyleri söylüyor. Ben senden iyiyim. Oradaki herkesten iyiyim gibi. Matt Hardy vs Finlay Maç hareketli başlıyor ama sıkıcı devam ediyor. Finlay sürekli Matt Hardy'nin koluna çalışıyor ve hep Arm Lock bağlıyor. Matt Hardy sonlara doğru aradığını Side Effect ile buluyor. Twist Of Fate yapacak fakat Hornswoggle dışarıda bekliyor. Finlay ona bakıyor. Jamie Noble Hornswoggle'a saldırıyor. Hornswoggle kaçmaya başlıyor. Noble da onu takip ediyor. Hardy Twist Of Fate yapacak fakat Finlay Hornswoggle'ı korumak için ringi terkediyor. Noble'ın peşinden gidiyor. Hardy Count-Out ile kazanıyor. Noble arka alanda Funaki ve Moore'a Hornswoggle'ı gördünüz mü diyor. Onlar gülünce bana gülmeyin diyor. Fakat Finlay geliyor. Noble saldıracakken arkasında biri beliriyor, Kane!Finlay'i darma dağan ediyor. Masanın üzerine fırlatıyor. Ardından Sylvan ile olacak maça çıkıyor. Kane vs Sylvan Sylvan, Fransızca bişeyler anlatıyor. Aniden bir patlama, Kane geliyor. Maç başlıyor. Kane hemen bir Scoop Slam buluyor. Maçta Sylvan'in bir iki yumruk haricinde hareketi yok. Yine bir yumruktan sonra Sylvan köşeye çıkıyor. Ordan zıplıyor fakat Kane Big Boot ile karşılık veriyor. Flying Clothesline ve ardından Chokeslam. Maç bitti. Finlay ringe geliyor. Shiellelagh ile Kane'e vurmaya başlıyor. 3 hakem anca Finlay'i ayırabiliyorlar. Masterlock Challenge Eskiden yapmış olduğu şeyi tekrar başlatıyor. Ringin kenarından kişi seçiyor. Önce bir kız seçiyor. Kız tabii ki kabul etmiyor. Sonra bir adam seçiyor. Adam önce hayır diyor fakat Masters korktun diyince kabul ediyor. Ringe dönüyorlar. Nasıl benim Masterlock'uma dayanbilirsin diyor. Adam da, ben üç kere futbol takımındaydım, diyor. Masters, Eee? diye bir soru yöneltiyor. Adam lise takımında güreş kaptanıydım diye ekliyor. Başka söyleyeceğin birşey var mı diyor. Adam hapisten çıktım diyince Masters duraklıyor. Ailen burda mı diyor. Adam evet diyor. Masters seni ailenin yanında rezil etmek istemiyorum diyor ve adamı yerine yolluyor. Cılız bir genç seçiyor. Genç, Ohio'luyum bana tezahürat edin diyor. Ne işe yarar ki?Masterlock bağlanıyor. Çocuğun kolları kırılıyor belki de aferin Masters. Arka Alan Batista Flair ile maç hakkında konuşuyor. Batista endişeli gözüküyor. Flair onu yeneceğim endişelenme diyor. Çok eğlenceli Flair. Batista'yı güldürüyor. Wooooo! layarak odadan ayrılıyor. Batista yine endişeli. The Great Khali vs Ric Flair Khali Flair'a omzunu sıkma hareketini yapıyor. Flair çok acı çekiyor. Ortalara doğru Khali'nin tercümanı mantıksızca ringin kenarına geliyor. The Dirtiest Player In The Game fırsatı kaçırmaz Low Blow'u yapıştırıyor. Khali kalkıyor ve şimdi de beyin sıkma hareketini yapıyor. O şekilde Flair'i yere koyuyor. Tuş oluyor. Khali kazanıyor. Maç bitiyor fakat Khali Flair'in suratına bastırmaya devam ediyor. Batista geliyor. Khali'yi dövüyor. Batista Bomb yapacak fakat Khali izin vermeden ona da beyin sıkma hareketini yapıyor. Batista yumruklamaya çalışıyor fakat işlemiyor. Batista bayılıyor. Khali ortalığı temizlemenin mutluluğu içinde ringi terkederken şov sona eriyor.
|