|
6 Ağustos 2007 RAW programının incelemesi. Bu programda RAW'un yeni patronu belli oluyor. Ayrıca Vince McMahon bu gece geri dönüyor.

6 Ağustos 2007 - RAW Hazırlayan: Arda Yokaş
Açılış Mr. McMahon arenaya girerken şov açılıyor. Coach onu karşılayıp kendisini görmekten büyük mutluluk duyduğunu söylüyor. Vince RAW yayına girince (şu an değilmiş demek ki) bütün güreşçileri ringde görmek istediğini söylüyor. Coach neden diye sorunca özgürlüğünü dile getireceğini söylüyor.
Ringe dönüyoruz. Bütün güreşçiler ringde, divalar dahil... Uzun zamandır duyulmayan Vince'in müziği duyuluyor ve o titantronda gözüküyor.
-Vince McMahon : Bıraktığım yerden devam edeceğim. En son resmi olarak RAW'dayken ufak parçalara ayrılmıştım.
2 ay öncesini gidiyoruz. Vince gerçekten de ufak parçalara ayrılıyor.
-İşte benim istediğim de buydu. Bitirişi görkemli, şerefli bir patlamayla yapmak. Benim ölümümün sizi nasıl etkileyeceğini görmek için bu ölüm olayını sahneledim. Ama çoğu insan buna inanmadı ve benim hedefim de amacından sapmış oldu. Bazen insanlardan pozitif düşünceler istiyorum ve bilmelisiniz ki ben de Buffalo'daki (RAW'ın yapıldığı yer), ringdeki ve dünyadaki herkesle sevgi içindeyim... Herkesin beni bir öncü, şiddetli bir yarışmacı ve kahin olarak gördüğünü biliyorum. Ve şimdi ringdeki herkesi ilgilendiren birşey söylemek istiyorum ki benim size nasıl öncülük ettiğimi anlayın.
Coach burada titantronda gözüküp Vince'in yanına geliyor.
-Geç kaldın ama geldiğin iyi oldu çünkü bu seni de ilgilendiriyor. Bir Battle Royal yapılacak ve kazanan yeni RAW GM'i ünvanına sahip olacak.
Coach şoke oluyor ama Vince oralı bile değil.
Battle Royal to determine the New Raw General Manager İlk elenenler şöyle;
1. Super Crazy 2. Paul London 3. Rory 4. JTG 5. King Booker 6. Shaad 7. Paul London 8. Daivari 9. Rory 10. Lance Cade 11. Val Venis 12. Umaga 13. Ken Kennedy 14. Brian Kendrick 15. Jim Duggan
Ringde Cody Rhodes, Shelton Benjamin, Sandman ve William Regal var... Carlito, Sandman'i drop-kick'le yere yıkıyor. Benjamin de Rhodes'un kafasını köşeye çarpıyor. Benjamin gerilip clothesline yapma düşüncesinde ama yumruk yiyor. Rhodes double axe-handle yapıyor ama Benjamin üstünlüğü eline alıp irish whip'le onu iplerden atıyor, Rhodes son anda tutunuyor. Benjamin kafasına bir tekme atıyor, Carlito da Rhodes'u eliyor. Sandman üst iplere çıkıyor ama Carlito gelip superplex yapmak istiyor. Sandman yumruk atarak kurtuluyor ve harekete izin vermiyor. Benjamin demin yapılamayanı yapıp Sandman'e superplex çekiyor. 3 adam da yerde. İlk ayağa kalkan Carlito oluyor, Benjamini üst iplerden yolluyor ama Benjamin kendisini de çekiyor. İkili iplerden düşüp elenmiyor ama ring dışında apronda yumruklaşıyor. Sonunda Sandman ikisine de vurup eliyor. Sandman kazandığını sanıp kutlama yapıyor, ama Regal ringe girip(üst iplerden düşmediği için elenmedi) Sandman'in başının arkasına bir cisimle vuruyor. Sonra onu kaldırıp ringden atıyor... Regal, RAW'ın yeni patronu.
Arka Alan Vince'in ofisindeyiz ve Coach kendi işinin Regal'e verilmesinden memnun değil çünkü Regal bir yabancı. Vince elinde 2 farklı komiteden gelen mektuplar olduğunu ve bu komitelerin WWE'yi araştırmak istediğini söylüyor. Sonra Barney Fife'nin (tanımıyorum) işini daha iyi yapabileceğini söylüyor. Sonra biraz daha saçmalıyor ve Coach'a bakıyor. Suratının asık olduğunu görünce üzülme, kovulmadın sadece Regal'in asistanı oldun diyor. William Regal'in yeşil çay sevdiğini de ekliyor.
King Booker'la röportaj var.
HHH'le ilgili bir soruya onun kral olmadığı, sadece bir düzenbaz olduğuyla ilgili bir açıklama yapıyor. Sonra, bugün Jerry'le yapacağı maçı kazanan haftaya MSG'de yapılacak RAW'da tacını giyecek diyerek röportajı bitiriyor.
Rory McAllister vs. Snitsky Snitsky adamı boğazından yakalıyor. Rory tekme atarak kurtulmak istiyor ama clothesline yiyip yere oturuyor. Snitksy tekrar kaldırıp Pump Handle Slam yaparak bu kötü, kısa maçı kazanıyor.
Arka Alan Vince tekrar Coach tarafından durduruluyor. Coach ofisinden bir telefon geldiğini, arayanın muhasebeci olduğunu söylüyor. Vince telefonu alıp telefondakine birkaç emir veriyor. Herşeyi tamamlayıp bitirirsen seni paraya boğacağım dedikten sonra telefonu kapatıyor. Vince devletin gelirlerini ve bu konudaki yolsuzlukları araştıran bir servisin kendisini araştırdığını söylüyor. Medyanın bugünlerde herşeyi çok abarttığını ve herkesin bu yüzden yaptığı işin şikeli olduğunu düşündüğünü dile getiriyor. Vince'in bu kadar parayı Kolombiya'da uyuşturucu işine girdiği için kazandığını düşünen birileri varmış. Ve bu WWE'nin başını yakabilirmiş. WWE ve haber ajanslarının aynı olduğunu çünkü ikisinin de işininin eğlendirmek olduğunu söyleyip haber ajanslarına da laf sokuyor. Alaycı bir dilde ''IRS'' diyip Coach'la birlikte yoluna devam ediyor. Onlar giderken arkalarında Irwin R. Shyster'ın (IRS) gazete okuduğu göze çarpıyor.
Jillian Hall vs. Mickie James Mickie tekmeden sonra neckbreaker yapıyor ama tuş gelmiyor. Jillian kalkıyor, Mickie roll-up deniyor ama yine tuş gelmiyor. Mickie kafasına bir tekme atıp üst iplere çıkıyor ama Jillian yoldan çekiliyor. Jillian üst iplerdeki Mizkie'nin göğsüne bir drop-kick yapıyor sonra full nelson face buster yaparak maçı kazanıyor.
Arka Alan Yine McMahon'un ofisindeyiz. Coach da orada ve hala Regal'in yerine gelmesinden memnun değil. Belli etmemeye çalışarak yanlarına Regal gelince onu tebrik ediyor. İyi bir yönetici olabileceğini söylüyor Regal'e. Regal hep yöneten olmak istediğini söyleyip Coach'tan kendisine yeşil çay almasını istiyor.
Carlito's Cabana Carlito'nun yeni şovu bugün başlıyor. Ringe Carlito geliyor ilk. Carlito kendi hakkında biraz konuşup ringe WWE şampiyonu Cena'yı çağırıyor. Cena resmen dalga geçiyor. Cena eğer Carlito izin verirse bunu Cena's Cabana'ya çevireceğim diyor. Harika birde konuğu varmış. Ve işte karşınızda WWE şampiyonu John Cena. Cena kendi kendine hoşgeldiniz diyerek lafına başlıyor. Cena kendine nasıl hissettiğini soruyor. Yine kendisi cevaplayarak bira kızgınım çünkü geçen hafta salağın teki bana elma püskürttü diye cevap veriyor.
Geçen haftaya gidiyoruz...
Geri geliyoruz. Cena bir konuğu daha olduğunu söylüyor. Oda kariyer bitiren Randy Orton'muş. Cena, Orton gelirken şovda bulunduğu için teşekkür ediyor. Sonra sıra 3 numaraya geldi diyip bir hindistan cevizi alıyor. 1 diyor, bu cevizler Carlito'nun hayatında sahip olabileceği tek cevizlermiş. 2 diyor oda gerçek hayatta Carlito'nun asla millete elma püskürtemeyeceği çünkü Carlito'nun muza benzediğini söylüyor. Carlito sinirlenip Cena'nın üstüne yürüyor. Cena bir yumruk atıp Carlito'ya kim olduğunu hatırlatıyor. Orton ringe girmeye çalışıp RKO arıyor ama Cena onu ringden atıp Carlito'ya FU yapıyor.
Yeni GM William Regal titantronda gözüküyor.
Cena eğer dövüşmeye hazırsa bugün olacağını söylüyor. Ama rakibini kendisi seçmeyecekmiş. Orton ve Carlito birleşip Cena'ya bir rakip seçeceklermiş.
Regal, Carlito ve Orton arka alanda konuşuyorlar.
Orton ve Carlito, Cena için Umaga'yı seçtiklerini söylüyorlar.
King Booker vs. Jerry Lawler Booker ey lock buluyor ama Lawler ayaklanıp dirseklerle kurtulmak istiyor. Hareketten kurtulup drop-kick deniyor, Booker çekilince yere kapaklanıyor. Booker yerdeki adama bir tekme atıp tuşa gidiyor, bulamıyor. Reverse chin-lock bağlıyor bu sefer. Booker hareketi bırakıp yerde diz çöken Lawler'a scissors kick yapmak istiyor ama Lawler çekiliyor. Birkaç yumruk atıyor Lawler sonra iki adam ring dışına iniyor. Lawler birkaç yumruk atıyor ring dışında sonra Booker'ı ringe yolluyor. Lawler ringe girmek isterken Sharmell laf atıyor. Lawler dönüp ona bakarken Booker ringde Scissors Kick için hazırlanmış ve Lawler'ı bekliyor. Lawler ringe giriyor, Booker hemen zıplayıp bir Scissors Kick yapıyor ve maçı Sharmell'in yardımıyla kazanıyor... Bu demek oluyorki haftaya RAW'da Lawler tacını Booker'a teslim edecek ve gerçek kral belli olacak.
Ringde Kennedy ringe geliyor. Seyircilere şimdi Lashley'in ne duyacağını biliyormusunuz diyor. Kendi cevaplıyor, herkesin duyduğunu duyacak diyerek KENNEDYYY diye haykırıyor.
The Dating Game William Regal'in şovu The Dating Game... Bugün bir diva kendi 3 bekar erkek arasında karar verecek ve sonunda da onunla yemeğe çıkacak. 1. bekarımız Hacksaw Jim Duggan, 2. Ron Simmons, 3. cüsü Santino Marella.
Regal bir diva çağırıyor ve o Maria'dan başkası değil. Maria ilk bekara sorusunu soruyor, Sen centilmen bir erkek misin? Hacksaw evet diyip bir kadını asla ''Hooooooo'' diye çağırmayacağını söylüyor. 2. bekara yataktaki bir sabah kahvaltısı için ne yapardın diyor. Ron Simmons ''Spam'' diye cevap veriyor. Tam Santino'ya soru soracakken Santino lafını kesip beni seç de gidelim diyor. Maria bunu duyunca içlerinde en kötü etki bırakanın Santino olduğunu söylüyor. Sonra tekrar dönüp soru soruyor. Hangi savaşa geri gidip engellemek istersin diye soruyor Ron Simmons'a. Simmons ''NAM'' diye cevap veriyor bu sefer. Santino tekrar karışıp diğer iki bekara laf atıyor. Hacksaw da Santino'ya İtalya'ya geri dönmesini söylüyor. Santino kızıyor ama birşey yapamıyor. Regal gelip artık karar zamanı diyor.
Maria 2. bekarı seçiyor, o da Ron Simmons'dan başkası değil. Regal ödülü açıklamadan Santino söze karışıyor ve benim kızımı kimse benden alamaz diyor. Ron bu sefer ''Scram'' diyor. Gerekirse kavgaya hazırım diyerek tekrarlıyor Santino. Umaga'nın müziği duyuluyor ama o ringe girmeden herkes kaçıyor.
Umaga vs. John Cena Umaga bir tekme atıyor ama Cena bana mısın demeyip FU için rakibini kaldırıyor. Umaga'nın kilosu fazla gelmiş olsa gerek yere düşüyorlar. Umaga onu köşeye götürüp yumruk ve tekme atıyor. Sonra üst iplere çıkıyor ama Cena kendini apron'a atıyor. Sonra Umaga'ya vurarak onu üst iplerden düşürüyor. Cena üst iplere çıkıyor bu sefer, Umaga onu yakalayıp uranage yapıyor. Bu iş böyle devam ediyor. Umaga yine üst iplere çıkıp splash yapıyor, Cena çekilince ringe gömülüyor. Cena bundan yararlanıp STFU bağlıyor. Umaga pes edecekken Orton ve Carlito ringe doğru koşuyor. Hakem DQ kararı verip zili çadırıyor.
İkili Cena'yı dövüp köşeye oturtuyorlar. Umaga'yı kendi getirip running butt splash yapmasını istiyorlar. Umaga, Orton'a bakıp ona bir tane patlatıyor. Orton ring dışına yuvarlanıyor. Sonra Carlito'yu saçından yakalayıp köşeye fırlatıyor. Carlito köşeye çarpıp sekiyor ve Super Kick'le tanışıyor. Cena ve Carlito köşeye yığılmış. İkisini de bakıp Carlito diyor. Running butt splash yapmak istiyor ama Carlito son gücüyle kendisini ring dışına atıyor.
Regal'in müziği duyuluyor.
Regal önümüzdeki hafta MSG'de yapılacak RAW için main event'i duyuruyor. Umaga & John Cena vs. Carlito & Randy Orton.
RAW Bitiyor Mr. McMahon'u görüyoruz. Draft zamanı olduğu gibi tüm güreşçiler arka alanda sıralanmışlar. Vince'e bakıyorlar. Vince dışarı çıkıyor. Draft zamanı olduğu gibi içine nefes çekiyor. Limuzinine doğru yürüyor. Arkada 2 ay önce olduğu gibi 2 adam çekirdek yiyor. Vince onlara bakıyor ve anıları aklına geliyor. Yürümüye devam ediyor. Limuzininin kapısını açıyor, içeri giriyor. Kapıyı tam kapatacakken Coach oraya gelip Vince'i durduruyor. Elinde bazı evraklar var. Evraklarda yazana göre Vince'in Linda'dan olmayan bir gayrimeşhur çocuğu daha var. Bu demek oluyorki McMahon ailesinin bir üyesi daha bulunuyor. Vince suratını asıyor, memnun değil... RAW sona eriyor.
|