| 2006/07/15: Saturday Night's Main Event - 33 |
|
Gecenin ana maçında WWE Heavyweight kemerinin sahibi Edge, kemere bir numaralı aday John Cena ile karşılaşıyor. Batista, yedi aylık bir sakatlıktan sonra bu gece bir six-man tag maçıyla geri dönüyor. Batista'nın yanında World Heavyweight kemerinin sahibi Rey Mysterio ve Lashley yer alırken, rakipleri King Booker, Finlay ve Mark Henry. Beşe bir eliminasyon maçında DX'in rakibi Spirit Squad. Ayrıca gecenin özel konuğu da Hulk Hogan. Saturday Night's Main Event - 33Hazırlayan: Hakan Haktanır Bu sayfada yazılanları kaynak göstererek dahi yazılı iznim olmadan kullanmayınız. Yayın Tarihi ve Yeri: 15 Temmuz 2006 - Dallas, Texas
"Real American" şarkısı çalıyor ve Hulk Hogan, yanında kızı Brooke ile ringe geliyor. Hogan mikrofonu Brooke'a veriyor, o da "Hep bu anı düşlemişimdir. Babamın yanında ringde olabilmek. Burada olmak onur verici" diyor. Hogan da "Kızımla gurur duyuyorum. SNME'ye gelince, ben 11 Mayıs 1985'deki ilk SNME programında yer almıştım. Bunca senelerden sonra Hulkamania halen hayatta." Tam Hogan'ın lafı bitince Randy Orton'ın müziği çalıyor. Orton ringe gelip "Böldüğüm için özür dilerim efendim, ama bu fırsatı kaçıramazdım" diyor, sonra da Brooke'a bir gül vererek bunu Hogan taraftarları adına verdiğini söylüyor. Orton daha sonra da "Hogan, siz efsanelerin başı olduğun için, ben de Efsane Bitirici olduğum için, saygı dahilinde sizinle SummerSlam'de maç yapmak istiyorum" diyor, Hogan da "Saygı dahilinde kabul ediyorum" diye cevap veriyor ve iki isim el sıkışıyorlar. Hogan'ın müziği çalıyor, Orton ringi terk ediyor ve bu bölüm bu şekilde sona eriyor. Yedi ay süren sakatlıktan sonra bu gece dönecek olan Batista'yı bize hatırlatan bir video sunuluyor. King Booker w/ Sharmell & Fit Finlay (US Champion) & Mark Henry vs. Rey Mysterio (World Champion) & Batista & Lashley Ringe William Regal, King Booker'ı takdim ediyor. "All hail King Booker!" sayısız defa tekrarlanıyor. "Size sıradaki dünya şampiyonunu ve WWE'nin kralını takdim ediyorum" diyor Regal. Diğer isimler de sırayla ringe geliyorlar. Maça Lashley ve Finlay başlıyorlar. Lashley'den belly to belly ve ardından herkes ringe dalıyor, biz de reklam arasına gidiyoruz. Döndüğümüzde maça Finlay ve Mysterio devam etmekte. Finlay, chinlock ile rakibini yakalamış durumda. Rey daha sonra kurtulup bir springboard moonsault yapıyor ama Finlay'nin ortakları tuşu bozuyor. Diğer bütün adamlar ring dışında birbirleri ile uğraşırlarken Finlay, ringin altından Little Bastard'ı çıkarıyor birlikte ringde Rey'i pataklıyorlar. İyi adamlar ringe dönüyor ama Bastard zamanında ringin altına gidiyor. Finlay de ringe dönüp tuş arıyor, ama Rey tuş olmuyor. King Booker tag alıyor ve tekmelerle dayağı sürdürüyor. Henry tag alıyor, köşede Rey'i ezmek istiyor ama Rey kenara kaçıyor, sonra da Batista'ya tag yapıyor. Ancak salak hakem bunu görmüyor ve ringe giren Batista'yı geri dönmeye zorluyor. Kötü adamlar da bunu fırsat bilip Rey'i pataklamaya devam ediyorlar. Bir süre sonra Rey'den Booker'a hurricanrana, sonra da Booker ve Finlay'nin bacak aralarından kaçarak Batista'ya tag çıkarıyor. Batista temizliğe gidiyor ve Booker'a Batista Bomb yapmak için hazırlanıyor. Booker bu arada iplere yığılmış durumda, Rey hemen ringe girip ona bir 619 çekiyor. Ardından Batista Booker'ı yakalayıp Batista Bomb yapıyor ve tuşu buluyor. Sahne arkasında Vince McMahon'in yanında Spirit Squad var, onlara bu geceki maçlarından evvel gaz veriyor. Ardından ekranın bir yanında McMahon konuşmaya devam ederken, ekranın diğer yarısında DX beliriyor ve Vince McMahon'in konuşmalarının üzerine dublaj yapıp onunla dalga geçiyorlar. "Ben yaşlıyım. Bu gece herkes odama girip benim kıyafetlerimi çıkarsın, sonra da popomu kıpkırmızı olana kadar dövsün!" gibi... Johnny Nitro & Melina vs. Carlito & Trish Stratus Maç üç dakikadan az sürüyor. Carlito'dan Nitro'ya Backcracker ve tuş. Texaslı Kevin Von Erich bu gece seyircilerin arasında. Elimination Match Vince McMahon son anda yeni bir kural eklemiş, maçtan elenin isim özel bir kafese konacakmış. Maçın ilk saniyelerinde hakem HHH ile meşgulken Squad elemanları megafon ile Michaels'a çakmak istiyorlar. Ama megafon Michaels'ın eline geçiyor ve önüne gelene bununla çakıyor. Squad üyeleri ring dışına çıkıyorlar ve bir araya gelip plan yapıyorlar, ancak ringden HHH ses çıkaran makine ile onların birleşmesini bozuyor. Bu sefer de Squad üyeleri kulaklarını tutmakla meşguller. Ringe dalan Mitch, Michaels'dan Sweet Chin Music yiyerek hemen eleniyor. Reklamlardan dönünce üç tane Squad elemanı ringde birbirlerinin üstüne yığılmış durumdalar. Kalkıyorlar, ikisi DX tarafından ring dışına yollanıyor, üçünü isim Johnny ise HHH'den spinebuster yiyerek eleniyor. O da Mitch'in yanına kafese konuluyor. Kenny maçı terk etmek istiyor, ama Michaels onu koridorda yakalıyor. Aniden girişin oradan Vince McMahon çıkıyor ve sandalye ile Michaels'ı yere seriyor. Kenny rakibini ringe geri getiriyor. Vince de maçı artık ring dışında izlemekte. Kenny üst iplerden legdrop deniyor ama ıskalıyor ve HHH tag alıyor. HHH rakiplerini rahat pataklıyor. HHH rakiplerinden birine Pedigree ile eliyor, bir diğerini de Michaels'ın Sweet Chin Music hareketi sonrası eliyor. Son kalan adama Michaels'dan üst iplerden elbow drop, sonra Sweet Chin Music, ardından adam daha yere inmeden HHH de yakalayıp ona Pedigree yapıyor ve tuşu buluyor. Bunları izleyen McMahon de sinirden köpürüyor. McMahon çok sinirli, kafesin kilidini açıp adamlarını kurtarıyor, sonra da DX'e saldırmalarını istiyor. Ancak Vince de bir superkick yiyor ve kafesin içine düşüyor. DX kafesi kilitliyor ve böylece McMahon'i bir kez daha rezil ediyorlar. Michaels ve HHH kafesin üzerine poz veriyorlar, DX işareti yapıyorlar. Bir Sabu promosu ekranlarda. Ringde The Great Khali, yanında da Daivari var. The Great American Bash'deki Punjabi Prison maçı için biraz heyecan oluşturma çabası var... Daivari'nin lafları Big Show'un müziği ile kesiliyor. ECW şampiyonu Show'un yanında Paul Heyman da var. Show ringe mikrofonu alıp "Sen büyükmüşsün bayağı. Ben kendimi takdim edeyim. Ben ECW şampiyonu Big Show. Ben WWE, WCW ve ECW ana kemeri tutmuş olan tek kişiyim. Büyüksün, ama bir gün gerçek devin kim olduğunu görmeliyiz. Ama geliş neden bu değil. Ben seni övmek için geldim. Sen Undertaker'ı tuş ettin..." derken ışıklar sönüyor ve Taker'ın müziği duyuluyor. Taker koridorda beliriyor, sonra da ringe geliyor. Taker Khali'ye saldırıyor ve clothesline ile onu ring dışına yolluyor. Show karışmıyor numarası çekiyor, ama daha sonra Taker'a arkadan saldırıyor. Taker onu chokeslam pozisyonunda yakalıyor ve Khali aniden geri dönünce Taker onu da boğazından yakalıyor. Ancak sonuç olarak Show ve Khali, Taker'a chokeslam çekenler oluyorlar. Sonra da ringi terk edip Khali'nin müziğinin eşliğinde sahne arkasına gidiyorlar. Daha sonra sahne arkasında Show ile röportaj yapılıyor. "Khali, Taker'ı domine edebiliyor, ama o ECW şampiyonu değil. Extreme bir dev görmek isteyen Salı günleri ECW ekranlarına baksın. Bunu demişken, The Undertaker'a meydan okuyorum. Salı günü ECW'ya gelsin ve benim ana kemerim için benimle karşılaşsın. Daha sonra The Great American Bash'de Taker'dan artakalanlar ile Khali de istediğini yapabilir." Extreme Rules Match Bu maçtaki spikerler Tazz ve Styles. Sabu rakibini sandalye de kullanarak mahvediyor. Ardında ringe bir de masa getiriyor ve rakibini bunun üstüne seriyor. Sonra da üst iplerde sandalye ile birlikte rakibinin üzerine uçarak atlıyor ve tuşu buluyor. Otoparkta Randy Orton, Brooke ile konuşuyor. Hogan beliriyor ve kızına fazla yaklaşan Orton'ın sırtına bir şaplak indiriyor. "Seninle SummerSlam'de görüşürüz" diyor Hogan. "Tamam efendim, sorun değil" diyor Orton ve uzaklaşıyor. Brooke arabaya giriyor, daha sonra Hogan arabaya girmek üzere iken Orton tekrar gelip ona arabanın üzerine RKO çekiyor. Brooke arabadan çıkıp babasına ne olduğunu anlamaya çalışıyor, Orton orayı terk ediyor. Arenada Diva Bull Riding Contest gerçekleşiyor. Finalde Michelle McCool ve Victoria. Michelle 12 saniye dayanabiliyor. Victoria ise sadece 6 saniye dayanıyor, ama resmen onun için daha hızlıda çalıştı alet. WWE Heavyweight Championship Edge, taraftarlar tarafından alkış almayınca sinirlerine hakim olamıyor, bir süre sonra da daha güreşmeden ringi terk ediyor. Cena onun kaçmasına izin vermiyor ve koridorda pataklayıp ringe geri getiriyor. Edge bu ringe giriş olayında biraz avantaj yakalıyor. Reklamlardan dönünce mücadele ringde ve Edge rakibini clothesline ile yere seriyor. Edge rakibini köşeye oturtuyor ve ona superplex yapmak istiyor, ama ayağı kayınca daha fazla zararı gören kendisi oluyor. İki isim de bir süre yerde. Cena kalkınca ofansa geçmek istiyor, ama Edge tekrar onu yere seriyor. Karşılıklı yumruklaşma başlıyor, bu sefer de Cena rakibini yere seriyor. Clotheslinelar, shoulder block, sonra da bir side slam. Cena, Five Knuckle Shuffle için hazırlanıyor ve buluyor. FU denemesi ve geliyor! Hakem sayıyor ama ring dışından Lita hakemi tam üçe saymadan evvel ring dışına çekiyor! Cena bunun üzerine dikkatini Lita'ya veriyor, ama üstüne koşarak spear yapmak isteyen Edge'i fark edip kenara çekiliyor. Edge de köşeye çarpıyor, Cena da hemen rakibini yere indirip STFU bağlıyor. Ancak hakem halen dışarıda. Hakem kendine gelip ringe girmeye çalışıyor, ama Lita ona engel oluyor! Hakem, Lita'dan tokat yedikten sonra ringe giriyor ve mücadeleye hiç bakmadan zilin çalınmasını istiyor. Bazı taraftarlar Cena'nın maçı rakibini pes ettirerek aldığını sanıyorlar, Cena da öyle sanıyor. Hakem de gelip Cena'nın elini havaya kaldırıyor. Ancak daha sonra anons yapılıyor ve Cena'nın maçı diskalifiye ile kazandığı ortaya çıkıyor. Cena üzülüp dizlerinin üzerine çöküyor, sonra da arkaya dönünce Edge'den ona spear geliyor. Cena daha sonra kendine gelip, ring dışına çıkmış olan Edge'e bir güzel saldırıyor. Cena spiker masalarını söküyor, monitör ile Edge'e çakıyor, sonra da basamakların üzerinden Edge'i spiker masasına FU ediyor! Cena'nın müziği çalıyor, Edge baygın gibi. Program bu şekilde sona eriyor. © 2007 Hakan Haktanır |

Spikerlerimiz Jim Ross ve Michaels Cole. Programın açılışında maçlar tanıtılıyor.