2004/02/23: RAW

23 Şubat 2004 RAW programının incelemesi.

23 Şubat 2004 - RAW

Hazırlayan: Emirhan İlhan

23 Şubat RAW  (Omaha, Nebraska)

WOMENS TITLE 4-WAY ELIMINATION: Molly Holly vs Jazz vs Victoria vs Lita

Lita sert bir DDT'nin ardından Jazz'i eliyor. Victoria roll-up ile Molly Holly'yi eliyor.  Molly Holly ringe geri dönüp Lita'ya saldırmak istiyor fakat birkaç hakem onu engelliyor. Lita birkaç dakika boyunca Victoria karşısında maçı domine ediyor ama Victoria maçı çevirmesini ve Women's Title'ı kazanmasını biliyor. Maçtan sonra Steven Richards ringe geliyor ve Victoria ile bu olayı kutluyorlar...

Park alanında Vince McMahon limuzininden çıkıyor ve şoföre onun güreş aksesuarlarını çıkartın diyor.

Coachman Eric Bischoff'un odasına giriyor ve McMahon'ın geldiğini söylüyor. Bischoff hayal kırıklığına uğramış bir şekilde McMahon'ın geldiğini bildiğini belirtiyor. Christian odaya giriyor ve Vince McMahon'ın gelip gelmediğini soruyor. Bidchoff'un kaşlarını çatarak onu terslemesi üzerine bu akşam kendisi ve Jericho'yu Tag Team Title için bir maça takım olarak koymasını istiyor. Bischoff bu isteği reddediyor ve bu akşam Christian vs Trish Stratus göreceğiz diyor.

Randy Orton vs Val Venis: Orton bu kısa geçen maçı kazanmasını biliyor... Ve WrestleMania XX öncesinde moral depoluyor.

Bischoff ve Vince McMahon'ın çekiştiği Monday Night Wars DVD'si gösteriliyor. Eric Bischoff bu DVD benden izinsiz nasıl gösterilir diye hayıflanıyor. Videonun gösterilmesine izin veren Steve Austin odaya giriyor ve Bischoff'un kızmaması gerektiğini, başka kimsenin Steph ve Linda'yı aynı anda idare etmeye çalışmadığını söylüyor. Eric Bischoff Vince McMahon benim fantezilerim için bana para ödüyor diyor. McMahon hakkında aşağı yukarı konuşurken arkasında McMahon beliriyor. McMahon, WrestleMania XX için yapacağım duyuru, bir fantezi değil bir gerçek olacak diyor.

Arka alanda Batista Flair ve Orton ile konuşuyor. Sonradan Triple H geliyor ve ringde söylemek istediğim şeyler var diyor.

Triple H WrestleMania XX'deki Shawn Michaels ve Chris Benoit'ya karşı olacak maçı hakkında konuşuyor. Önceleri korkuyordum, ama sonraları rakiplerin World Heavyweight şampiyonu karşısında hiçbir şey yapamadığını farkettim diyor. Flair'in kendisine kimin gerçek şampiyon olduğunu hatırlattığını belirtiyor. Şimdiye kadar RAW'da önüme birçok engel çıktı ama kemer hala benim belimde diyor. WrstleMania XX'deki gecenin, WrestleMania tarihindeki ve kendi kariyerinin en büyük gecesi olacağını söylüyor. Konuşmasına devam etmek isterken Chris Benoit, HHH'in sözünü kesiyor. Benoit RAW'a geldiğinden beri Triple H'in sürekli konuştuğunu ve artık bundan bıktığını, artık HHH'i susturmanın zamanının geldiğini söylüyor.

Triple H etrafındaki diğer Evolution üyelerine de güvenerek Benoit'ya meydan okuyor. Benoit da ring kenarından bir sandalye alıp tringe dalıyor ve Evolution'ın geri çekilmesine neden oluyor. Ama Batista bir açık yakalıyor ve bütün Evolution Benoit'nın üzerine çullanıyor. Shawn Michaels geliyor ve Benoit'yı kurtarıyor. Ama Benoit gördüğü ilk kişiye  Crippler Crossface bağlıyor... Shawn Michaels'a!!! Stone Cold kamyonuyla ringe geliyor ve bir mikrofon alıyor. Eğer bu akşamki Benoit vs Batista maçına birisi karışırsa o isim WrestleMania XX'de yer alamaz diyor...

Chris Benoit vs Batista

Maç ortalarda geçiyor ama sonlara doğru Benoit üstünlük kuruyor. Batista üstünlüğü ele geçirmek isterken Benoit ani bir crippler crossface bağlıyor. Batista iplere yetişemiyor ve pes etmek zorunda kalıyor...

Eric Bischoff Austin'e McMahon'ın bu geceki maçta kendisini harcayacağını söylüyor. Stone Cold ise Sen Nitro'da, vizyonunla RAW'ı 80 hafta boyunca geçmeyi başarmış adamsın, şimdi burada olman çok acıklı diyor. O ringe çık ve McMahon'ın k*çını tekmele diyor...

TAG TITLE MATCH: Booker T & Rob Van Dam vs La Resistance (Rob Conway & Rene Dupre)

Maçın sonlarına doğru ring karışıyor. Rob Van Dam Dupree'ye 5-Star Frog Splash yapıp tuşu buluyor... Maçın sonunda Rob Conway hakemle tartışıyor. Ringdeki aktif adamın kendisi olduğunu ve Rob Van Dam'in yanlış kişiyi tuş ettiğini savunuyor...

Christian Trish Stratus'le konuşuyor. İstediği en son şeyin Trish'i incitmek olduğunu ve Trish'in bu gece tuş için yatmasını söylüyor. Maç bitimde duş aldıktan sonra otel'e gidip, yine benim için yatabilrsin diyor. Trish bir süre Christian'a garip bir şekilde bakıyor. Christian tebrikler, Christian Aşk Testini geçtin diyor... Artık, aralarında, ikinci bir Jericho vakası yaşamayacaklarını bildiğini anladığını söylüyor.

Arka alanda JR ve Foley röportajı var. Öncelikle geçen hafta Evolution'ın Foley'yi dövdüğü video ekrana geliyor. Şimdiye kadar hiç sakatlanmaktan korkmamıştım diyor. O an ne kadar uzun bir süre dayak yedim bilmiyorum ama niye kimsenin Foley'ye yardıma gelmediğini şimdi hatırladım diyor. Çünkü eskiden saygıdeğer birisiydim diyor ve aralık ayında gittiğim günü hala hatırlayanlar olduğunu söylüyor. JR Foley'ye, şu an güreşi bırakacağına emin misin diye soruyor. Mick Foley emin olduğum tek şey, Orton'a bir güç dersi vermem gerektiğidir diyor. RAW'a döndüğümün farkındayım ve yapılması gereken lanet işlerim var diyerek röportaja son noktayı koyuyor.

Christian vs Trish Stratus

Christian maça geliyor ve Trish kendisini tuş etsin diye yatıyor. Trish tuşa gidiyor ama Christian ikide kurtuluyor. Sonrasında Trish maçtan kaçmak istiyor ama Christian onu Clothesline ile yere yığıyor. Kulağından tuttuğu gibi rige götürüyor ve Walls Of Jericho yapıyor. Trish de acı içinde pes ediyor. Sağlık görevlileri maç bitiminde ringe gelip Trish'in durumuna bakıyorlar...

Coach tuvaletin önünde beklerken Bischoff'a kustuğun için seni suçlamıyorum diyor. Bischoff sinirleniyor ve Vince McMahon'la uzun zamandır baş başa rekabet ettiğini ve 86 hafta boyunca onu yendiğini söylüyor. Üstelik bunu yaparken onun güreşçilerini yıldız yaparak bunu başardığını sözlerine ekliyor. McMahon beni hiç yenemedi ve bu akşam havlu atan o olacak diyor...

Vince McMahon buradayım çünkü Bischoff'la halletmem gereken bir işim var ama ondan önce bir duyuru yapacağım diyor. Bu sırada Miss Jackie ve Stacy Keibler söze karışarak Playboy'a Torrie ve Sable'dan daha iyi poz verdiklerini WrestleMania XX'de herkese kanıtlamak istediklerini söylüyorlar. Vince ise bu gece kanıtlayın diyor. Miss Jackie ve Keibler bir süre Vince'in etrafında dans ediyorlar. Bunun üzerine Vince, WrestleMania XX'de Miss Jackie & Stacy keibler vs Torrie Wilson & Sable (Playboy Evening Gown) Maçını ayarlıyor.

Kane geliyor ve divaları ringden kovuyor. Kardeşi Undertaker'ın ölmediğini ve her gün kendisine eziyet etttiğini söylüyor. Vince'i boğazından yakalıyor ve eğer onu durduramazsan sıradaki kurbanım olursun diyor. Vince de ona istediğini veriyor ve WrestleMania XX'de Kane vs Undertaker maçını ayarlıyor. Vince McMahon bundan sonra Goldberg/Lesnar olayının kritik olduğunu söylüyor. Austin geliyor. Bu ikili arasında WrestleMania XX'de maç ayarlanması gerektiğini söylüyor. Austin taraftarlara da soruyor ve taraftarlardan Hell Yeah sesi yükseliyor. Vince bu maçı kabul ediyor. Austin sonra da bu maça özel hakem olmak istediğini söylüyor. Vince seni önce sıradaki maç için özel hakem olarak deneyeceğim diyor...

Vince McMahon vs Eric Bischoff (Steve Austin maçta özel hakem olarak yer alıyor...)

Maç başında Bischoff el hareketleri yaparak Vince'in kendisinden uzak durmasını söylüyor. Vince Bischoff'un karnına tekmeler atarak üstünlüğü ele geçiriyor. Bischoff iplere yetiştiğinde Vince onu bırakmayınca Austin sert bir şekilde Vince'i yere yığıyor. Bischoff yerdeki Vince'i tekmelemeye başlıyor. Vince Biscfoff'u ring dışına çekiyor ve onu dışarıdaylen boğmaya başlıyor... Bu arada Brock Lesnar ringe geliyor ve Steve Austin'e F-5 yapıyor... Austin yerde kalınca maç No Contest olarak sonuçlanıyor...

Joomla Templates by Joomlashack