1996/04/29: RAW
RAW

RAW - 29 Nisan 1996

Hazırlayan: Hakan Haktanır

Bu sayfada yazılanları kaynak göstererek dahi yazılı iznim olmadan kullanmayınız.

WWF Heavyweight Title: Shawn Michaels
WWF Intercontinental Title: Goldust
WWF Tag Team Titles: The Bodydonnas

29 Nisan 1996

Spikerlerimiz Vince McMahon ve Jerry "The King" Lawler.

Mankind vs. Bart Gunn

Mankind rakibine sert darbelerle giriyor. Mankind köşede ıskalayınca Gunn rakibinin koluna çalışıyor. Mankind daha sonra tekmelerle cevap veriyor. Gunn tekrar bir ofansa geçince Mankind onu ring dışına yolluyor. Ringe dönülünce Mankind köşede rakibine dizini geçiriyor. Gunn daha sonra tekrar yumruklarla savaşıyor, ardından da missile dropkick yapıyor ama tuş için yetmiyor. Gunn yine üst iplerden atlayıp dirseğiyle çakıyor ama Mankind tuş olmuyor. Gunn bir kez daha yerde rakibini yumruklarken Mankind onu yakalayıp Mandible Claw'u bağlıyor ve tuşu buluyor.

In Your House'ın Free for All kısmında yer alan Marc Mero vs. The 1-2-3 Kid maçında görütüler sunuluyor. Maç esnasında HHH ring kenarına gelip Sable'ı rahatsız ediyor. HHH daha sonra ringe de dalıyor ama Mero onu pataklıyor. Ancak daha sonra Kid'in de yardım etmesi üzerine HHH, Mero'ya Pedigree çekiyor. Mero maçı DQ ile alıyor.

The British Bulldog'un İddiası:

Ringde Vince McMahon'in yanında Bulldog, eşi Diana ve menajeri Cornette var. Ardından WWF Şampiyonu Shawn Michaels takdim ediliyor ve o da yanında Jose Lothario ile ringe geliyor. Michaels dün gece kemerini Diesel'a karşı bir No Holds Barred maçında korumanın gururunda. Cornette lafı kesiyor ve "Artık konuşmaya geldiğimiz şeyi konuşalım" diyor. "Dün ringde aldığın güzel bir galibiyetti ama ben ring dışında olanlar hakkında konuşmak istiyorum" diyor. Cornette, dün gece Bulldog'un yer aldığı maç sırasında eşi Diana'nın da seyirciler arasında yer aldığını ve birisinin Cornette'in sahne arkasında kendisiyle görüşmek istediği mesajını ilettiğini söylüyor. Ancak sahne arkasında bekleyen Cornette değil, Shawn Michaels'mış. Michaels, elini Diana'nın etrafına sarıp ona asılmış iddiaya göre. Cornette, Michaels'dan Diana'ya özür dilemesini istiyor. Michaels ise Diana'ya "Kendi kendinize iltifat etmeyin" diyor. Buna kızan Diana, Michaels'ın suratına tokadı yapıştırıyor. Vince olayın daha fazla büyümemesi için bu bölümü burada kesiyor.

Sahne arkasında karanlık bir alanda Mankind var. Taker'ı son defa RAW'da gördüğünde pataklamasından bahesdip, işlerin bu kadar kolay gelişmiş olmasına şaştığını söylüyor.

The Ultimate Warrior vs. Isaac Yankem

Warrior'ın ring girişinde ringin arkasında maskesinin simgesinin pyrosu var. Warrior koşarak shoulder block yapıyor. Reklam arasında Yankem kısa bir üstünlük yaşamış, ama reklamlardan döndüğümüzde Warrior bir shoulder block ve splash ile işi bitiriyor. Lawler da göya bu maçta Yankem'ın köşesinde ama Warrior'dan tırstığı için pek bir işe yaramıyor.

© 2008 Hakan Haktanır

Joomla Templates by Joomlashack