| 1994/07/04: RAW - 69 |
RAW - 4 Temmuz 1994
Hazırlayan: Hakan Haktanır Bu sayfada yazılanları kaynak göstererek dahi yazılı iznim olmadan kullanmayınız. WWF Heavyweight Title: Bret "Hitman" Hart 4 Temmuz 1994 Spikerlerimiz Gorilla Monsoon ve Randy Savage. Amerika'nın bağımsızlık günü olduğu için Macho, ABD bayrağı motifli kıyafetini giymiş. Jeff Jarrett vs. Tatanka Zil çalıyor, JJ halen poz vermekle meşgul. Tatanka da ona saldırarak maça başlıyor. Tatanka rakibine powerslam çekiyor, ama JJ tuş olmuyor. Tatanka'dan vertical suplex, bu da tuş için yetmiyor. JJ rakibini yere indirmeyi becerip headlock bağlıyor. Tatanka kurtulunca whip yapıyor, ama JJ'den shoulder block geliyor. JJ koşuyor, ama bu sefer armdrag yiyor. Tatanka'dan headlock var bu sefer. Yine koşu, JJ hip toss yiyor ve headlock tekrar bağlanıyor. Tatanka hareketi uzun süre bırakmıyor. En sonunda JJ rakibini iplere yolluyor, üstünden atlıyor, bir daha atlamak isteyince yumruk yiyor. Ardından JJ, rakibini ring dışına yollayarak nefes almak için vakit buluyor. JJ ring dışına çıkıp rakibini pataklıyor. Bu da bir süre devam ediyor ve Tatanka sonunda yumruklarla cevap veriyor. Ancak ardından JJ onu köşe demirine çarpıyor. JJ son anda ringe dönüp countout'tan kurtuluyor ve maçı kazanıyor. Jarrett maçtan sonra mikrofonu alıyor ve "Buraya kadar gelip tuşu bulmadan kazanmak istemiyorum" diyor. Sonra da spikerlerden Savage'a dönüp, "Sen belki böyle bir galibiyeti istersin, ama Double J taraftarlarını yüzüstü bırakmak istemez" diyor. Savage sinirlenip yerinden kalkıyor, ama Monsoon onu sakinleştiriyor. Reklam arasına giderken Jarrett maçın tekrar başlamasını beklemekte. Döndüğümüzde iki isim tekrar mücadeleye başlamışlar. Tatanka'dan dirsekler, ama JJ de sert bir dirsekle cevap verip onu yere seriyor. JJ rakibini headlock ile yoruyor. Tatanka kurtulunca Sleeper bağlıyor, JJ onu köşeye çarparak kurtuluyor. JJ'den clothesline, tuş gelmiyor. Whip, bu sefer de JJ Sleeper bağlıyor. Tatanka iyice baygınlaşıyor, ama daha sonra taraftarların desteğiyle canlanıyor. JJ rakibini köşeye çarpıyor, ama Tatanka artık dans etmeye başlamış durumda. Tatanka sert darbelerle ofansta, DDT çekiyor, ama JJ tuş olmuyor. JJ ring dışına kaçıyor, ama Tatanka onu takip ediyor ve ringe geri getiriyor. Tatanka'dan üst iplerden Tomahawk Chop geliyor, JJ ayağını iplere koyarak tuş olmaktan kurtuluyor. JJ sahne arkasına yöneliyor, ama orada Dink var ve üstüne bir şey sıkıyor. JJ onu ele geçirmek istiyor, ama arkadan elinde bir kova suyla Doink geliyor. JJ ondan kaçarak ringe giriyor, Tatanka da ona arkadan bir rollup yapıp tuşu buluyor! Gelecek hafta WWF şampiyonu Bret Hart, 1-2-3 Kid karşısında kemerini koruyacak. The King's Court: Jerry Lawler her zamanki gibi seyircileri aşağılayarak programa başlıyor. "Bu haftaki konuğumla konuşmak oldukça enteresan olacak, çünkü gelecek hafta bu gencin WWF şampiyonu olma şansı var. Olursa bu çok şaşırtıcı olacak. Kendisinin WWF'te olması bile şaşırtıcı. Hatta liseyi bitirmiş olması bile şaşırtıcı, çünkü lisede o kadar sıskaymış ki hoca yoklamada hep onu yok sayarmış. Buradaki maçlarında çok şanslıydı. Konuğum 1-2-3 Kid" diyor Lawler ve Kid ringe geliyor. Lawler lafına devam ediyor. "Millete el sallamakla falan vakit harcama, çünkü seyirciler aptaldır, bunlar vakit kaybı. Önemli olan, gelecek hafta kemer için şansın olması. Bret Hart'ı yenip kemeri beline takabilirsin. Seninle geçmişte dalga geçmiş olabilirim, ama haftaya seni destekleyeceğim çünkü Bret Hart'tan nefret ediyorum" diyor Lawler. Kid de, "Ben Hart'tan nefret etmiyorum, hatta onun en büyük taraftarlarından biriyim. O dünyadaki en iyi güreşçi" diyor. Lawler, "Bu yaklaşımla kemeri kazanamazsın. Tamam bazı galibiyetler aldın, ama bu WWF şampiyonu. Onun burnuna yumruğu geçirebilmen gerek" diyor. Kid, "Ben senin taktiklerini uygulamam. Eğer senin gibi olursam zaten WWF'te olmayı hak etmem" diyor. Lawler da Bret'in ne kadar zorlu bir rakip olduğunu hatırlatıyor. Kid de elinden geleni yapacağını söylüyor. "Belki Bret Hart bir hata yapar, ben de WWF şampiyonu olurum" diyor Kid. Lawler, "Neyse, seni destekleyeceğim, kemeri benim için kazan" diyor. Kid, kemeri kendisi ve seyirciler için kazanacağını söylüyor. Jim "The Anvil" Neidhart w/ Owen Hart vs. Gary Scott (Jobber) Anvil ilk önce sert darbelerle çalışıyor, daha sonra da rakibini chinlock ile yoruyor. Jobber oldukça etkisiz, Anvil de işi powerslam ile bitiriyor. Duke "The Dumpster" Droese vs. Mike Sharpe (Jobber) Kıdemli jobber Sharpe, sık olmasa da arada bir Droese'yi zorluyor. Sharpe Piledriver deniyor, ama backdrop yiyor. Sharpe köşede ıskalıyor, Droese de onu slam ediyor, sonra da elbow drop ile işi bitiriyor. The Undertaker'ın müziği duyuluyor. Kendisi, Ted DiBiase tarafından satın alınmış durumda. İnanması oldukça zor olsa da durum bu. The Undertaker w/ Ted DiBiase vs. Mike Bell (Jobber) Taker'dan sert darbeler geliyor, sonra da rakibini boğuyor. Slam, elbow drop, iplerde yürüyüp rakibine çakma, son olarak da Tombstone geliyor. Taker çok rahat galip. Maçtan sonra ring kenarına Paul Bearer geliyor. Bearer, Taker'ı kendisine doğru çağırıyor, Taker bir kaç adım ilerliyor. DiBiase durumdan memnun değil. DiBiase parayla Taker'ı geri çekmeye çalışıyor, Taker hiç takmıyor ve ilerliyor. DiBiase daha fazla para çıkarınca Taker geri dönüyor ve onu dinliyor. Bearer bu işte bir gariplik olduğunu düşünmekte. Daha sonra soyunma odasında Lawler, gelecek hafta DiBiase ile röportaj yapmak istiyor. Anlaşılan bu ringde olmayacak ve DiBiase'nin seçtiği bir yerde olacak, ama King's Court'un parçası olacak. © 2009 Hakan Haktanır |