1994/06/27: RAW - 68
RAW

RAW - 27 Haziran 1994

Hazırlayan: Hakan Haktanır

Bu sayfada yazılanları kaynak göstererek dahi yazılı iznim olmadan kullanmayınız.

WWF Heavyweight Title: Bret "Hitman" Hart
WWF Intercontinental Title: Diesel
WWF Tag Team Titles: The Headshrinkers

27 Haziran 1994

Geçen hafta King's Court'ta olanlar gösteriliyor. Droese promo kesiyor, Lawler'dan öç almak istiyor. Lawler da kendini koruyan bir promo kesiyor... ama ardından özür dilemek zorunda kalıyor, çünkü WWF görevlileri bunu ona zorlamakta. Lawler özür dilemeye başlıyor, ama devamını getiremiyor, "Cezam neyse verilsin o zaman" diyor. Lawler kasıyor ve sonunda zar zor ağzından "özür" çıkıyor.

Spikerlerimiz Gorilla Monsoon ve Randy Savage.

Bam Bam Bigelow w/ Luna Vachon vs. Mabel w/ Oscar

Lock up, Mabel rakibini köşeye götürüyor, hakem onları ayırmak isterken Bam Bam ofansa geçiyor. Bam Bam'den yumruklar, sonra da enziguri geliyor. Bam Bam'den snapmare, sonra da tekmeler geliyor. Mabel ayağa kalkıyor ve yumruklarla cevap veriyor. Bam Bam'den Irish Whip, Mabel onun suratına tekmeyi geçiriyor, sonra da legdrop yapıyor. Luna iplerin dışına geliyor ve Mabel vakit harcıyor. Bam Bam, rakibinin dirsek atma denemesinden kenara çekilerek kurtuluyor. Bam Bam'den Irish Whip, yanlışlıka iplerin dışındaki Luna'yı yere düşürüyor. Ardından Mabel'dan rakibine clothesline geliyor. Bir tane daha, sonra da slam, ama ardından Bam Bam de onu yere sermeyi başarıyor. Oscar ring dışında Luna'nın durumunu kontrol edince Bam Bam buna kızıyor ve ring dışına gelip onu ittiriyor. Mabel aprondan rakibinin üzerine atlıyor, Luna da darbe alıyor. Mabel ringe dönüyor, ama Bam Bam Luna'nın durumuyla ilgilendiği için zamanında dönemiyor ve countout ile maçı kaybediyor.

Mabel ve Oscar sahne arkasına dönüyorlar, maçı kaybeden Bam Bam ve kendine gelen Luna ise ringdeler. Sahne arkasından Ted DiBiase geliyor. DiBiase, ikili arasındaki tartışmayı yatıştırıyor.

İki hafta önce WWF Superstars'da DiBiase'nin Undertaker'ı takdim edişini izliyoruz. Undertaker sahiden DiBiase'nin adamı mı oldu? Öyle gözüküyor...

Irwin R. Schyster vs. Rich Myers (Jobber)

IRS'ten güzel bir side suplex, sonra da Abdominal Stretch geliyor. IRS daha sonra reverse chinlock ile rakibini yoruyor. IRS, rakibini The Penalty ile pes ettiriyor.

The King's Court:

"Hart Foundation'ı hatırlıyor musunuz? Çok iyi bir takımdı ve o takımda bir lider vardı, bir de zavallı biri vardı. Ben o takımın liderini tanıtacağım. Bu kişi, o takımı yaratmıştı. Adı Jim "The Anvil" Neidhart" diyerek konuğunu takdim ediyor Lawler. "Neidhart, seni yuhalayan taraftarlar adına özür diliyorum. Sana Hart Foundation'ı sormak istiyorum. Bret Hart'ı senelerce taşımak seni yormadı mı?" diyor Lawler. Neidhart, "Ben Bret'e o kadar çok yardım ettim ki. Hep onu kurtarmakla geçti vaktim. Hart Foundation, benim. O, bütün yaptıklarım için minnettarlık göstermedi. WWF şampiyonluğu peşinden koşmaya başlayınca da bana sıkça telefon edip benden tavsiye aldı. Bunun sayesinde de bugün şampiyon. Benim bundan çıkarım ne oldu? Bir teşekkür bile almadım" diyor. Lawler, Neidhart'ın King of the Ring'de Bret'i kandırmasından bahsediyor. "Diesel ile maçı olacağı olunca Bret hemen beni aradı. Ben de onun kemeri korumasını sağladım. Bunu yapmamın tek nedeni, kemerin gerçek sahibi olan Owen Hart'a gitmesini sağlamak" diyor Neidhart.

Ardından Owen Hart takdim ediliyor. Kendisi, kral olarak giyinmiş olarak geliyor. Owen, hayatı boyunca beklediği saygıyı en sonunda görmeye başladığını söylüyor. Owen, Neidhart'ı tüm ailesinde güvenebildiği tek kişi olarak gösteriyor. Owen, Wrestlemania'da Bret'i rezil ettiğini ve sonra da King of the Ring turnuvasını kazandığını söylüyor. "Artık ben "Rocket" Owen Hart değilim, The King of Hearts'ım" diyor Owen. "Beni hayatım boyunca değersiz hissettirdin Bret. Seni bir kere yendim, bir kere daha yenebilirim. Geleceğin WWF şampiyonu benim!" diyor Owen.

The Headshrinkers w/ Afa, Cpt. Lou Albano vs. The Executioners (Jobber)

Fatu'dan iki rakibine de powerslam geliyor, sonra da onların kafalarını çarpıştırıyor. Tag alan Samu'dan slam, surata tekme ve tekrar Fatu ringde. O da rakibini bir süre iplerde boğuyor, sonra da sert bir clothesline çekiyor. Samu'dan ikinci iplerden DDT, ama tuşa gitmiyor. Double face slam, sonra da Fatu'dan üst iplerden splash ve tuş geliyor.

Sahne arkasına  bağlanıyoruz, DiBiase soyunma odasında Bam Bam'e bir teklif sunmakta. Ancak kameramanın oraya geldiğini fark edince, kameramanı oradan kovuyor.

Gelecek hafta için Jeff Jarrett vs. Tatanka maçı duyuruluyor. Ayrıca, The Undertaker RAW'da olacak.

Kwang w/ Harvey Whippleman vs. Mike Moraldo (Jobber)

Kwang'den sert darbeler geliyor. Jobber ona bir cross body ile cevap veriyor, ama ardından Kwang de bir tekmeyle onu yere seriyor. Kwang, tribünlere doğru ağzından bir sıvı fışkırtıyor. Kwang ilerleyen anlarda zorlanmıyor, köşede spinning heel kick yapıyor, ardından bir de heel kick çekiyor. Kwang rakibini biraz daha yoruyor ve rakibinin ofansını kesen bir spinning heel kick ile işi bitiriyor.

Lex Luger vs. Mike Bell (Jobber)

Luger rakibini köşeye ittiriyor, sonra da shoulder block geliyor. Luger'dan headlock, sonra da hip toss var. Birden sahne girişinde DiBiase'yi görüyoruz. Kendisi maçı takip ediyor. Gülümsüyor, sonra da sahne arkasına dönüyor. Acaba Luger ve DiBiase anlaşmaya mı vardılar? Luger'dan rakibine dirsek darbesi, backbreaker, sonra da Torture Rack geliyor ve rakibi pes ediyor.

Programın sonunda DiBiase, Bam Bam'le anlaşmaya vardığını söylüyor. Sırada, Lex Luger'ın olduğunu söylüyor.

© 2009 Hakan Haktanır

Joomla Templates by Joomlashack