1994/04/25: RAW - 60
RAW

RAW - 25 Nisan 1994

Hazırlayan: Hakan Haktanır

Bu sayfada yazılanları kaynak göstererek dahi yazılı iznim olmadan kullanmayınız.

WWF Heavyweight Title: Bret "Hitman" Hart
WWF Intercontinental Title: Razor Ramon
WWF Tag Team Titles: The Quebecers

25 Nisan 1994

Spikerlerimiz Vince McMahon ve Randy Savage.

Razor Ramon vs. Jeff Jarrett

JJ rakibini ittiriyor, Ramon da onun suratına kürdanını fırlatıyor. Ardından JJ'den takedown, sonra da rakibinin kafasını tokatlayıp dalga geçiyor, kendini ispatlamış hissediyor. JJ'dan daha sonra bir de armdrag var ve rakibinin koluna çalışıyor. Ardından bir koşu, JJ crossbody deniyor ama Razor onu yakalayıp fallaway slam çekiyor. JJ kendini toparlamak için ring dışına çıkıyor. Ring dışındaki mücadeleden JJ üstün ayrılıyor ve ringe dönülüyor. Razor'dan yumruklar, hip toss ve clothesline geliyor. JJ bir kez daha ring dışına çıkıyor ve rakibini dışarı çekiyor. JJ rakibini basamaklara çarpıyor, sonra da clothesline çekiyor. Ringe dönülünce JJ'in üstünlüğü devam ediyor. JJ ikinci iplerden diziyle çakıyor ama tuşu bulamıyor. JJ chinlock ile rakibini yoruyor.

Reklamlardan sonra Razor'dan ani tuş arayışı var, ama ofansı o kadarla kalıyor. JJ'den Sleeper, Razor yavaş yavaş baygınlaşıyor ama uzun bir süre sonra kendine geliyor. Razor bir back suplex yaparak kutuluyor, sonra da tuşa gidiyor ama JJ omzunu kaldırıyor. Razor'dan rakibine tekme, yumruklar, ama JJ iplerin dibinde Razor'ı çekerek dışarı yolluyor. Bu arada Shawn Michaels ring kenarına geliyor ve Razor'a laf atıyor. Razor onu yumrukluyor, daha sonra da ringde JJ'e hip toss yapıyor. Ardından Atomic Drop, bir de clothesline ve JJ tekrar ring dışında. Razor, Michaels'ı ringe sokuyor ve onu pataklamaya başlıyor. Michaels tam Razor's Edge yiyecekken Diesel aniden belirip ringe dalıyor ve Razor'ı pataklıyor. Diesel'dan Jacknife geliyor, ardından bir tane daha... Razor maçı DQ ile kazanıyor. Diesel ve Michaels, yerde yatan Razor'ın yanına kemeri bırakıp uzaklaşıyorlar.

Not: Bu hafta sonu Razor kemerini Diesel'a karşı koruyacağı için bütün bu olanlar. Daha sonra sahne arkasında Michaels ve Diesel promo kesiyorlar. Daha sonra programa telefonla katılan WWF Başkanı Jack Tunney, ringde olanlar hakkında soruşturma başlatacağını söylüyor.

Bam Bam Bigelow w/ Luna Vachon vs. Tony DeVito (Jobber)

Bam Bam chinlock ile rakibini yoruyor, enziguri ve kafa atışı yapıp tuşu buluyor.

WWF Başkanı Tunney, haftaya The Quebecers'ın kemerleri Headshrinkers'a karşı korumak zorunda olduğunu söylüyor. Quebecers da daha sonraki promolarında bu haberden pek memnun değiller.

The Heavenly Bodies w/ Jim Cornette vs. John Paul & Jason Headings (Jobbers)

Heavenly Bodies maç boyunca rakiplerine şans tanımıyorlar, hatta tuş bulabilecekleri bir kaç pozisyonda tuşa gitmemeyi tercih ediyorlar. En sonunda Del Ray üst iplerden moonsault ile tuşu buluyor.

The King's Court:

Jerry Lawler bu hafta bir yıldız yerine bitmiş birisini çağırmayı seçtiğini söylüyor ve seyirciler arasındaki Nikolai Volkoff'u ringe çağırıyor. "Nikolai'ın senenin her günü için bir takım elbisesi var ve şimdi bunu giymekte" diye dalga geçiyor Lawler. "Bir zamanlar Avrupa şampiyonu, halterci, yıldızdın... Bu işe beş parasız başlamıştın ve tekrar oraya vardın. Ne oldu sana Nikolai? Bir zamanlar güzel bir evde yaşardın, şimdiyse hamam böceklerinin bile zor ulaştığı bir mahallede yaşıyormuşsun. Ne oldu sana?" diyor Lawler. Nikolai da "Sana bir şey söyleyeyim, sen benim yaptığımı yapamazdın. Evet buraya Avrupa'dan geldim, ama şimdi Amerikan vatandaşıyım ve burası evim. Evet bir ara iyi para kazandım, ama iyi yatırım yapmadım. Ama halen sağlığıma sahibim ve halen güreşebiliyorum. Seni her zaman yenebilirim" diye cevap veriyor.

Lawler, "Demek tüm paranı kaybettin ha? Yani bu seyirciler gibi beş parasızsın sen de. Buraya iş için dilenmeye mi geldin?" diye Nikolai'yı aşağılamaya devam ediyor. Nikolai daha da sinirlenmeye başlıyor. "Ben aile sahibiyim. Aile sahibi insanlar beni anlarlar, para için ne dürüst iş varsa seçmeden yaparım. Peki ya sen? Hiç hayatında dürüst bir iş yaptın mı?" diye soruyor. "Ah, bu hikayen gözlerimi yaşarttı Nikolai. Biliyor musun? Sen itici birisin. Gerçeği söyle işte. Beş parasız herifin tekisin, bir tane lanet takım elbisen var ve havadan para için yalvarıyorsun" diyor Lawler. "Hadi o zaman dizlerine çök ve yalvar. Ya da eline 'Yemek için çalışırım' yazan bir pankart al ve sokak köşesinde bekle" diye ekliyor Lawler ve Nikolai'ın ringi terk etmesini istiyor. Nikolai da seyircilerin arasına dönmekten memnuniyet duyacağını söyleyerek ringi terk ediyor.

The 1-2-3 Kid vs. Duane Gill (Jobber)

Kid rakibine tekmelerle çalışıyor ve işi bir spinning heel kick ile bitiriyor.

Owen Hart vs. Rich Myers (Jobber)

Owen da jobber karşısında zorlanmıyor. Kendisi Wrestlemania'da Bret Hart'ı yendiği için doğal olarak kemer için ileride ona rakip olarak tekrar çıkmaya hazırlanıyor. Bu nedenle Owen'ın hünerlerini izliyoruz. Owen'dan bulldog, dropkick, gutwrench suplex, legdrop, chinlock, clothesline, snap suplex, kafa atışları, tekrar chinlock, en son olarak da Sharpshooter geliyor ve rakibini pes ettiriyor.

Programın sonunda Captain Lou Albano gelecek hafta Headshrinkers'ın kemer şansı bulduğu için mutluluğunu ifade ediyor. Johnny Polo oraya gelip onunla tartışıyor. Savage Polo'yu tutuyor, Albano da ona yumruk geçiriyor.

© 2009 Hakan Haktanır

Joomla Templates by Joomlashack