1994/04/04: RAW - 57
RAW

RAW - 4 Nisan 1994

Hazırlayan: Hakan Haktanır

Bu sayfada yazılanları kaynak göstererek dahi yazılı iznim olmadan kullanmayınız.

WWF Heavyweight Title: Bret "Hitman" Hart
WWF Intercontinental Title: Razor Ramon
WWF Tag Team Titles: The Quebecers

4 Nisan 1994

Programın başında sahne arkasında Earthquake ve Adam Bomb'ı tartışırken görüyoruz. İki ismin bu gece karşılaşacaklarını öğreniyoruz. Wrestlemania'daki maçları oldukça kısa sürmüştü ve bu bir rövanş olacak. Ayrıca Wrestlemania'da zaman darlığından sunulamayan 10 Man Tag maçı da bu gece gerçekleşecek. Spikerlerimiz Vince McMahon ve Gorilla Monsoon.

Earthquake vs. Adam Bomb w/ Harvey Whippleman

Maçın başında Earthquake'ten hip toss, sonra da rakibini ring dışına clothesline ediyor. Adam Bomb ring dönüp shoulder block deniyor, Earthquake hiç etkilenmiyor. Earthquake'ten bir clothesline daha, Adam Bomb tekrar ring dışına çıkıyor. Adam Bomb ring dışından rakibinin başını iplerden sektiriyor, sonra da iplerin dışından slingshot yapıp rakibini yere seriyor. Bomb'dan elbow drop, tuş için yetmiyor. Bomb'dan bir clothesline, Earthquake'in kolları iplere takılıyor. Bu arada ring dışında Whippleman, anlaşamadığı Howard Finkel'e laf atıyor. Ringde Adam'dan dirsekte ıska, Earthquake kalkıp o da dirsek atmak istiyor ama o da ıskalıyor. Adam Bomb üst iplerden clothesline yapıyor, ama tuşu bulamıyor. Ardından Earthquake'ten bir belly to belly suplex geliyor, bir de koca dirsek ve legdrop. Earthquake işi bitirmeye hazır, iplerden koşarak geliyor ve rakibinin üzerine atladıktan sonra oturup onu tuş ediyor!

Mr. Perfect Ringde:

Wrestlemania'dan Luger vs. Yokozuna maçından görüntüler sunuluyor. Daha sonra Luger, maçın özel hakemi Mr. Perfect aleyhine promo kesiyor. Reklamlardan dönünce Gorilla Monsoon ringde ve Mr. Perfect'i takdim ediyor. Taraftarlar onu yuhalıyorlar. Monsoon, Wrestlemania'daki maçta Perfect'in istese tuşu sayabileceğini söylüyor. Perfect adil davrandığına inanmakta. "Luger, sen rakibini yenmiştin, ama menajerlerden birini alıp ringde soktun. Sonra gidip Fuji'yi ringe soktun. Ben bunlara göz yumdum. Ondan sonra beni omzumdan çektin. Ben Fuji'yi ringden çıkarmaya çalışırken bu sefer de gelip beni ittirdin. Ben kuralları uygulamak zorundayım. Hakeme dokunursan diskalifiye olursun" diyor Perfect. Monsoon ise "Belli ki senin aklında başka bir şey vardı. Sen intikam peşindeydin. Senin ceketinin arkasında Perfect yazıyor, ama bu çekişme bitince bence önünde de Made in the USA yazacak" diyor. Perfect, Monsoon'a ters bir bakış fırlatıp ringi terk ediyor.

Razor Ramon vs. Austin Steele (Jobber)

Razor hiç zorlanmadığı maçta işi Razor's Edge ile bitiriyor.

Geçen hafta Captain Lou Albano'nun Headshrinkers adına Quebecers'a meydan okuyuşunu hatırlıyoruz. Gelecek hafta Quebecers, kemerlerini taraftarların seçeceği üç takımdan birine karşı koruyacakmış.

10 Man Tag Match
Tatanka, 1-2-3 Kid, Sparky Plugg & The Smoking Gunns vs. Rick Martel, IRS, Jeff Jarett & The Headshrinkers

Maça Billy Gunn ve Samu başlıyorlar. Samu'dan güzel bir hip toss geliyor. Billy'den ani tuş arayışları var, ama sonrasından kendisine takla attıran bir clothesline yiyor. Fatu tag alıp Billy'yi pataklamaya devam ediyor ve sert bir backbreaker yapıyor. Jarrett tag alıyor ve Billy'ye side slam yapıyor. Billy, Tatanka'ya tag çıkarıyor. Jarrett onu köşeye çarpıyor, ama sonrasında hip toss yiyor. Tatanka'dan bir arm drag ve Bart Gunn tag alıyor. Bart rakibinin koluna çalışıyor. Bart'tan dropkick, ama ardından Jarrett'tan ofans geliyor. Jarrett'tan snap suplex ve IRS tag alıyor. IRS shoulder block yiyor ve reklam arasına gidiyoruz.

Döndüğümüzde Sparky tag alıyor ama IRS onu köşeye çarpıp Martel'e tag çıkarıyor. Sparky onu köşede pataklıyor, sonra da crossbody yapıyor ama tuş gelmiyor. Sparky rakibinin koluna çalışıyor ve onun tag çıkarmasına engel oluyor. Irish Whip sonrası Sparky iplerden gerilirken IRS hakeme çaktırmadan Sparky'nin sırtına çakıyor, sonra da tag alıyor. IRS dirsek atma denemesinde ıskalayınca, 1-2-3 Kid tag alıyor. Kid'den tekme, sonra da rakibini kravatından çekip iplerden sektiriyor. Kid'den üst iplerden clothesline ama tuş gelmiyor. Kid üst iplerden bir de crossbody yapıyor, bu da yetmiyor. Birden bütün isimler ringe dalıp birbirlerine giriyorlar. Ardından Kid ve IRS dışındaki isimler mücadelelerine ring dışında devam ediyorlar. Ringde Kid'den IRS'e heel kick geliyor, ama sonrasında köşede ıskalıyor ve IRS de onu tuş ediyor.

Heartbreak Hotel:

Shawn Michaels, yanında Diesel'la, kendi programını sunuyor. Set bir otel odasına benzemekte. Loş ışıklar, kalp şeklinde bir yatak, vs. Michaels, Razor Ramon'a mesaj yolluyor ve onunla işlerinin bitmediğini söylüyor. "Diesel kemerin için sana meydan okumak istiyor" diyor Michaels. Neyse, bundan sonra bu bir röportaj programı olacak ama sanırım WWF Superstars'da olacak.

Yokozuna w/ Mr. Fuji, Jim Cornette vs. Scott Powers (Jobber)

Yokozuna zorlanmıyor ve Bonsai Drop ile maçı kazanıyor.

© 2009 Hakan Haktanır

Joomla Templates by Joomlashack