| 1994/03/21: RAW - 55 |
RAW
RAW - 21 Mart 1994
Hazırlayan: Hakan Haktanır Bu sayfada yazılanları kaynak göstererek dahi yazılı iznim olmadan kullanmayınız. WWF Heavyweight Title: Bret "Hitman" Hart 21 Mart 1994 - Poughkeepsie, New York Dün geceki Wrestlemania X'da Bret Hart yine WWF şampiyonu olurken, Razor Razom da unutulmaz bir merdiven maçında Shawn Michaels'ı yenerek IC kemerinin tartışmasız sahibi oldu. Spikerlerimiz Vince McMahon ve Randy "Macho Man" Savage. Non- Title Match Buchwackers hemen rakiplerine saldırıyorlar ve Polo'ya da saldırmak istiyorlar, ama adamları Polo'yu ring dışına çekiyorlar. Ardından bu sefer Quebecers rakiplerine arkadan saldırıyor. Dört isim de halen ringde. Bushwackers double clotheslinelar ile üstünlüğü ele geçiriyorlar. Ancak daha sonra ortak çalışmaları ters gidince üstünlük kısa bir süre için Quebecers'a geçiyor. Ardından Bushwackers bolca tagleşiyor, Jacques da ringde zor anlar yaşıyor. Jacques sonunda kurtulup Pierre'e tag çıkarıyor. İlerleyen anlarda Quebecers'dan güzel double team hareketleri geliyor ama tuş gelmiyor. Pierre ikinci iplerden atlayınca suratına tekme yiyor, Butch da tag alıyor. Butch temizliğe gidiyor. Quebecers rakiplerinden Battering Ram yiyorlar. Ancak sıra tuşa gelince Polo maça karışıyor. Butch onunla uğraşırken Jacques ona arkadan diziyle çakıp tuşu buluyor. Bu esnada iplerin dışında bulan Polo da seyirci bariyerlerine çarpıyor. Vince maçtan sonra Polo ve Quebecers ile röportaj yaparken birden Captain Lou Albano beliriyor. Albano yeni bir takım oluşturacağını söylüyor ve onlara meydan okuyor. Quebecers da kabul ediyor. Tatanka vs. Chris Hammrick (Jobber) Tatanka'dan choplar, backdrop ve back suplex geliyor. Hammrick, Tatanka'nın üzerine koşuyor, ama onun kenara çekilmesi üzerine süper bir biçimde dışarı uçarak düşüyor! Tatanka onu ringe sokup vertical suplex çekiyor. Ardından bir de powerslam. Clothesline, hip toss, kafaya darbeler, Samoan Drop ve tuş geliyor. Tatanka galip. Diesel vs. Ken Lucia (Jobber) Diesel'dan flying shoulder tackle, sidewalk slam, Snake Eyes, big boot ve Jackknife geliyor. Diesel rakibinin üzerine ayağını koyarak tuşu buluyor. Gelecek hafta için Lex Luger vs. "The Model" Rick Martel maçı duyuruluyor. Yeni WWF Şampiyonu Bret Hart: Vince kendisiyle ringde röportaj yapıyor. "Dün Wrestlemania'ya işi başlamadım, ama sonuç olarak sanırım taraftarları mutlu ettim. Tekrar en üstte ben varım ve kaldığım yerden devam edeceğim. Kim olursa olsun, karşıma çıkabilir. İsterse Yokozuna da rövanşını alır" diyor Bret Hart. Vince, kendisinin dün gece Owen'a kaybettiğini hatırlatıyor. Bret, "O maçta elimden geleni yaptım. Bu tek bir maçtı ve kazandı. Ama artık işler değişti, ben WWF şampiyonuyum. Owen, her zaman istediğini alamazsın, ama bazen ihtiyacın olanı alırsın" diyerek kemerini gösteriyor. Jeff Jarrett vs. Koko B. Ware Maça JJ üstün başlıyor, ama ardından Koko'dan seri shoulder blocklar geliyor ve JJ toparlanmak için ring dışına çıkıyor. Daha sonra ringde Koko köşede ıskalıyor, JJ de onu pataklamaya başlıyor. JJ'den dropkick geliyor, sonra da bir süre rakibini iplerde boğuyor. JJ'den suplex geliyor, bir de clothesline çekiyor. JJ'den bodyslamler var sırada, ardından ikinci iplerden atlıyor ama ıskalıyor. Koko ofansa geçiyor ve iki shoulder block, bir dropkick, bir de dirsek darbesi geliyor ama bunlar tuş için yetmiyor. JJ koşu sonrası başını eğen rakibine DDT çekiyor ve tuşu buluyor. Jarrett maçtan sonra Savage ile tartışmaya giriyor. Savage ringe girip JJ'yi pataklıyor, sonra da Koko'nun elini havaya kaldırıyor. 2008 Hakan Haktanır |